Allahım bu soğuk kış günlerinde CB başlığını bukadar aktif görmek... gözlerimi yaşardı beyler
Şimdiden hayırlı olsun diyelim
Muhtemelen "35lt" işinizi görür ama içine koymak isteyeceğiniz mutlaka başka bişeyler çıkıyor, ona göre seçim yapın bence
( Benim önerim en az 40lt ( Shad SH-40 veya Shad SH-42 fiyat-performansı güzel ürünler))
*Abi plastik kalitesi değişiyor (esneme payları...),
*plastiğin et kalınlığı...,
*kilit mekanizması bariz fark ediyor ve ömrüde kısa oluyor genellikle sonra kapağı bağlayanlar, sökenler, file saranlar...
*izolasyon değişiyor (givi ile feci sağanakta yüzlerce km yol aldım bir damla su geçirmedi),
*bağlantı aparatları değişiyor, tırnakları kırılabiliyor veya kaçırıyor veya kısa sürede yeniyor,
*tablaya oturuşu güven vermiyor, lasik takozlar v.s düşünülmeden tasarlanmış gibi oluyor boşluk yapıyor..
*içindeki ürünlerin sesi yolda daha çok kulağınıza geliyor, tangır tungur ilerliyebiliyorsunuz...
Hee bunların birçoğunun çözümünü bulan arkadaşlar var, memnuniyetle kullanıyorlar ama bu tür farklar ilk aldığınızda var tabi :/
Abi montaj işinide hallediyormu arkadaşın, öyle bişey varsa haberimiz olsun
Herşeye rağmen en iyisini yapmışsın, muhtemelen aynı ayarda belki daha bile kalitelidir
( Bu arada benim hidrolikte o civarlarda, muhtemelen Istanbul trafiğinden demişti reverse büyük ihtimalle haklı bu sorun sadece bizde var çünkü
)
Abi hani daha ince duruyor falan derlerdi Michelin için, hiçte öyle durmamış, aksine ben daha çok yakıştırdım
http://d1301.hizliresim.com/15/s/j9qmg.jpg