merhaba arkdaşlar kuzenim motorlu yan yatırdı
koruma demiri yamuldu far far grenajı kırıldı ayna gitti kuzenin yüzünde hafif sıyrıklar var sadece o kadar motorda bir sıkkıntı yok gibi sesinden kontrol edicem yarında
cb125e için yedek parça satan bir yer biliyormusunuz aceba
Geçmiş olsun arkadaşlar. Lütfen dikkatli olun diyeceğim, ama malesef sadece bizim dikkatli olmamız yetmiyor. O zaman ne yapacağız? Karşıdaki dikkatsiz kişi yerine de dikkat edeceğiz. Yani 2x dikkat.
erhan115 kuzeninin yüzünde neden sıyrıklar var kask takmıyor muydu?
Kask takılır mı hiç bunlar yarış motoru mu
Arkadaşlar bu konuya ilk mesajım. Şehiriçi yakıt tüketiminiz ne alemde?
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
100km 2.48 litre. tamamı şehir içi rodajda. başka bi deyişle 55liraya 460km. ya da kmde 12 kuruş.
@mavimotor teşekkürler. Benim tüketimimde aynı, rodajdan sonra 2 litreyi yakalayabilirmiyiz merak ettiğim konu bu.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
eski motorumdan tecrübe ettiğime göre o kadar fark olamaz, yani %20 daha az yakamaz bi motor rodajdan sonra. bu şekilde yaktığını kabul etmemiz gerekecek bence ben de daha az yakmasını bekliyordum ama malesef durum bu.
50 lira benzin aldım ibre yarı depodan biraz daha yukarıda. amörtisör işini ne yapacağız, haff tümsekte motor çok sarsılıyor. hergün cbf almadığım için pişman ediyor beni.
demirperde, erhan115, büyük geçmişolsun arkadaşlar, cana gelen bişey olmasın, mal geri gelir.
demirperde valla öyle bir aktarmışsın ki mesajında Allahın sevdiği kuluymuşsun
Ben 1.72 lt leri görmüşlüğüm oldu, şehir içi+dışı karma+genellikle artçılı, ve normal kullanım hani az yakayım gibi değildi.
Hilesiz yakıt ve elimin pek ağır olmamasına da bağlayabiliriz bu durumu ama nekadar uğraşsamda (Rodaj Sonrası !) 2.2 lt/100km yi geçemedim sarfiyat olarak.
1.66 gören arkadaşımızda var başlıkta çok sakin kullanım ile !
En yumuşakta mı ayarlı mikuni? Çok bi değişme olmuyor genel olarak sert zaten amortisörler ama az da olsa yumuşuyor.
Ben genellikle artçılı bindiğimden en sertte duruyor amortisörlerim fakat öyle ciddi bi sarsma yok sadece sert. Yolu çok daha iyi tuttuğunu düşünüyorum
yumuşakken az da olsa daha kontrolsüzdü yol tutuşum.
Ben civic kullanıyorum, arkadaşlarımda TypeR, CRV, Fireblade falan da var Honda genel olarak sert amortisörlü zaten CBF istisna mı acaba hiç kullanmadım,
yoksa sele yumuşak diye sertliği hissedilmiyor falan mı
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Cbf de ortadan tek amörtisör var. salıncağın tam ortasına koymuşlar mükemmel bir sistem. motoru çok güzel yatırıyordum
Herkese günaydın
Daha önce de amörtisörle ilgili şikayetçi olan yazılar olmuştu. Ama bu bir kaç kişiyi geçmedi. Arkadaşlar CB nin amörtisörlerinde şikayet edecek bir durum yok, bence çok iyi. Öyle keşke şunu aldaydım diyecek bir durum kesinlikle yok.
Bence amörtisörden şikayeti olan motorunu servise göstersin.
sayfasında 6100 yazıyor iyi almışsınız.nereden aldınız?acaba cbf 150 dede 4800 yazıyor peşinatta indirim yaparlarmı?
ZEMHERİ!
şimdi bunu bende anlamadımcbnin fiyatı 3.650 ama bayi 3750 anahtar teslim veriyor pcx 6bin cbf 4850 herşey dahil verebiliyorlar...bu bayi ümraniye d&b motor cbyi ordan aldım ama bakımları aneste yaptırdım pişman oldum,motorunuzu bi kere d&bye götürün motor kendine geliyor
pcx bence tasarım olarak yakıt,özellik herşeyiyle beni kendine çeken motor işte şu var hiç scooter kullanmadım yani uzun soluklu o yüzden vitesli herzaman garanti benim için,motoru aldıktan sonra artık bakıcam görüşlerim değişecekmi istanbulda zaten trafik var motorla bile zor gidiyoruz bazen o yüzden hem otomatik vites hemde az yakması gerçekten güzel birde 200-300 kmlik gezilerde de sorun çıkarmazsa ne gerek var vitesle uğraşmayazincir yağla 2 ayda bir zincir temizle vs vs
bunu scooter kullandıktan sonra söylemek daha mantıklı olur eğer hoşuma giderse bidahaki motorum pcx ondan sonrada yeni kasa yamaha xmax şayet scooter kullanmak düşündüğüm kadar mantıklıysa
teşekkürler arkadaşlar kask takmadı yol kısa diye ama olan ldu kısa yolda
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)