Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Haziran 2012, 21:39
bizim motorlarda alarm
takmak için hazır çekilmiş soket varmıdır acaba alarm aldımda onu taktırıcam merak ettim
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Reklamlar
-
16 Haziran 2012, 22:15
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Bende telefonda tüm Honda bayii lerini aradığımda minimum 3.650 fiyat aldım, pazarlıkta denedim yapmadılar ! Paramı cebime koydum en yakın bayii ye gittim, param cebimde alıcıyım dedim ancak ozaman karşılıklı konuşabilir olduk
Gerçi kdrsahin arkadaşımıza telefonda da o fiyatı vermişler ama ben telefonda bu bu fiyatlara alan arkadaşlar var dediğimde 1 ay önce oluyordu vs vs dediler. Bu arada 3350 TL fiyat anahtar teslim değil !
Asya motor eğer anahtar teslim 2890 TL taksitli vs ise hakikaten bayağa fark oluyor orda iş deneyimlerine ,tecrubene ve tamamen senin kararına kalıyor
ferdinandd arkadaş
3320 veye 3350 fiyat için anahtar teslim olduğunu söylemedik zaten, bu fiyat tabiki anahtar teslim değil
-
16 Haziran 2012, 23:15
doğu&batı motorda anahtar teslim 3750 plakasız 3350 daha uygun söyleyen hiç biryer yok bugün önce kızıltopraktaki honda bayine gittim alıçam dedim 3400 den aşşağıya inmedi hayırlı işler dedm cıktım doğu&batı da da renk beyaz olmadığından alamadım asya konusundada ferdinandd arkadaşa katılıyorum ikinci elde asya cok değer kaybeder. birde ferdinandd koruma demirleri toptancıda ne fiyat sorduysan paylaşabilirmişin arka ve kafa koruma demiri ben motoru sokakt bıraktığımdan cocuklar yatırırlar falan diye bana korumaların tamamı şart gibi
-
16 Haziran 2012, 23:32
tamam arkadaşlar şimdi anlaşıldı bende d&b motorla konuşurken 3.750 dediği anahtar teslim plaka vs dahil o zman fiyat iyi,asya motorun 2.890 artı 250 plaka ruhsat 3.150 aradaki fark 500 tl ama benim kafama takılan o motor 170 cc ve 13.5 bg aklımı çelen tarafları,şimdi onun gelmesini beklicem cbnin fiyatı çıkıcak tam ortada kaldım valla
-
17 Haziran 2012, 00:07
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
tamam arkadaşlar şimdi anlaşıldı bende d&b motorla konuşurken 3.750 dediği anahtar teslim plaka vs dahil o zman fiyat iyi,asya motorun 2.890 artı 250 plaka ruhsat 3.150 aradaki fark 500 tl ama benim kafama takılan o motor 170 cc ve 13.5 bg aklımı çelen tarafları,şimdi onun gelmesini beklicem cbnin fiyatı çıkıcak tam ortada kaldım valla
sen bence al cb yi..hem sende cbf vardı sanırım.nie sattın ki ? gezilerdeki fotolardan biliyorum..malum, 1. sayfadan başladım..su an 88. sayfadayım..heeepsine tek tek girdim baktım
-
17 Haziran 2012, 00:13
bu söylediğin fiyata 100 küsür lirada sigorta eklemelisin tabi onuda düşün . birde ben 2011 yeni kasa model cbr 125 kullandım cb 125e yide denedim onların arasındada 3 bg fark var ama kullanırken cok bir fark göremiyosun tabiki karar senin
-
17 Haziran 2012, 00:49
Garip1701 adlı üyeden alıntı
sen bence al cb yi..hem sende cbf vardı sanırım.nie sattın ki ? gezilerdeki fotolardan biliyorum..malum, 1. sayfadan başladım..su an 88. sayfadayım..heeepsine tek tek girdim baktım
evet son aldığım cbf çok güzeldi 2010 model ama sıkıldım artık hep aynı motor,zaten cbf daha alınmaz sıfır fiyatı ne oldu öyle sıfır almak istiyorum cb biçilmiş kaftan bu fiyata çok iyi bakalım pazartesi gidicem d&b ye inş beyaz rengi vardır yoksa beklemek zorunda kalıcaz...
-
17 Haziran 2012, 01:10
evet son aldığım cbf çok güzeldi 2010 model ama sıkıldım artık hep aynı motor,zaten cbf daha alınmaz sıfır fiyatı ne oldu öyle sıfır almak istiyorum cb biçilmiş kaftan bu fiyata çok iyi bakalım pazartesi gidicem d&b ye inş beyaz rengi vardır yoksa beklemek zorunda kalıcaz...
e yani.bakalım bende sıfır almaya çalışacam.yada 2. el..referanslı istiyorum ama ..mete abi sana yaptığı kıyaktan bana da geçer inşallah
en iyisini edersin..boşver Cb al.ne yapcan diğer motoru..bakmadım bile..400-500 tl değer bence..Belli, çin malı ile yolda hiç kalmamışın..kalda gör bi anlarsın o zaman
-
17 Haziran 2012, 12:29
gklp45 adlı üyeden alıntı
Birader herkes tutturmuş bir titreşim titreşim ne derece titreşim var?
yok arkadasım titreşim falan yok motorun sesini duymuyorsunki titreşim olsun...oturna şeklini o kadar rahat yapmıslarki normal cok rahat oturdugunda her yer kolayca elinin altında ben cok deneyerek karar verdim bu motora cbf ybr hepsine bindim onlarda sıkıntı yasadım almak istiyorsan düsünme derim
-
17 Haziran 2012, 12:38
Garip1701 adlı üyeden alıntı
e yani.bakalım bende sıfır almaya çalışacam.yada 2. el..referanslı istiyorum ama ..mete abi sana yaptığı kıyaktan bana da geçer inşallah
en iyisini edersin..boşver Cb al.ne yapcan diğer motoru..bakmadım bile..400-500 tl değer bence..Belli, çin malı ile yolda hiç kalmamışın..kalda gör bi anlarsın o zaman
walla mete abinin bi kıyağını görmedik artık eskisi gibi bayilerle haşır neşir değil hondaya mı küstü ne gerçi artık activası var amamotoru alıyım zaten ilk işim mete abiyle gezmek olucak özledim valla mete abiyle gezmeyi
-
17 Haziran 2012, 18:42
yağ filtresi değişmiyor mu 1000 bakımında? kimse yazmamış?
-
17 Haziran 2012, 18:54
birteko adlı üyeden alıntı
yok arkadasım titreşim falan yok motorun sesini duymuyorsunki titreşim olsun...oturna şeklini o kadar rahat yapmıslarki normal cok rahat oturdugunda her yer kolayca elinin altında ben cok deneyerek karar verdim bu motora cbf ybr hepsine bindim onlarda sıkıntı yasadım almak istiyorsan düsünme derim
Yanlış yönlendirme bence kimseyi cb titrer hemde sağlam titrer rahat değil sele beton gibi. Bu bir gerçek neden inkar edilir anlamam tvs de titriyor inkar etmedim hiç cokta umurumda yanlız bunu dert edenler var adam motoru alır sonra hani tltremiyodu lan der yazıktır günahtır markacı olmak anlamsız
-
17 Haziran 2012, 19:03
arkadaşlar cb 125 de max hız ne yaptınız acaba ? ben 1000 km bakımını yaptırdım yağı değişti sadece ve 100 km hızı geçemedim o da ara sıra çıkabildiğim hız yani normalde max 85 90 yapıyorum siz kaç yaptınız acaba? bunda benim 85-90 kg olmamın etkisi olabilir mi
-
17 Haziran 2012, 19:16
jogabonito83 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar cb 125 de max hız ne yaptınız acaba ? ben 1000 km bakımını yaptırdım yağı değişti sadece ve 100 km hızı geçemedim o da ara sıra çıkabildiğim hız yani normalde max 85 90 yapıyorum siz kaç yaptınız acaba? bunda benim 85-90 kg olmamın etkisi olabilir mi
duzde 105 rampa asagı 118 gıbı bsy 120 goremedım kılo 80 daha baska bsy gormez duzde araba arkasına takılırsan ruzgar olayından 110 goruyorsun
-
17 Haziran 2012, 21:52
jogabonito83 adlı üyeden alıntı
Aşağı yukarı hızlar bu aralıklarda. Ötesini bekleme...
-
17 Haziran 2012, 23:46
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Yanlış yönlendirme bence kimseyi cb titrer hemde sağlam titrer rahat değil sele beton gibi. Bu bir gerçek neden inkar edilir anlamam tvs de titriyor inkar etmedim hiç cokta umurumda yanlız bunu dert edenler var adam motoru alır sonra hani tltremiyodu lan der yazıktır günahtır markacı olmak anlamsız
Arkadaşım, sağlam titrer derken kullandındamı konuşuyorsun yoksa atıyormusun.
Yanlış yönlendirme diyorsun ama asıl sen yanlış yönlendiriyorsun.
-
18 Haziran 2012, 00:41
Arkadaşlar epey bir süredir yaptığım araştırmalar sonucu (malum motosiklet kullanmaya sıfırdan başlayacağım) şiddetle önerilen iki kitap bulmuştum.
Her nekadar arasamda temin edememiştim bugün tesadüfen Istiklal Caddesi Mephisto da " Motosiklet Teorisi" Reşat Arbaş abimizin kitabını gördüm ve aldım.
Şiddetle neden tavsiye edildiğini çok daha iyi anladım. Bizlere de mesleğimizde ilk ögretilen "her ne yaparsanız yapın farzedin ki karşınızdakinin aklı yok ve sizi anlamıyor" du. Sürekli bunu düşünün ki
işini yaptığınız kullanıcılar maksimum rahatlık ve memnuyete sahip olsunlar derlerdi. Profesyonel olduğumuz bir konuyu aktarırken ilk kez duyan birinin seviyesine inebilmek çok zor bir durumdur. Reşat Akbaş "DD" abimiz bunu okadar başarılı yapmış ki,
her satırını aklınızda hiçbir pürüz kalmadan ilk okuyuşta anlıyorsunuz. Ayrıca içerik sadece yeni başlayanları da kapsamıyor, yıllarca motosiklet kullanmış olsam ve sonrasında bu kitabı alsam okadar çok şeyi yanlış yapıyor olacakmışım ki anlatamam!
Çok memnun kaldığım için sizlerle paylaşasım geldi içimden
-
18 Haziran 2012, 00:53
slm arkadaşlar benim motor 4.vitesde 60 da ve beşinci vitesde 85-90 arası tekliyor motor gidip gidip geliyor uzun yolda sizce sıkıntı nedir
-
18 Haziran 2012, 01:01
Jikle kapalı mı ona dikkat et. Kapalıysa, motor ısınmamış olabilir. En kötü ihtimallede yakıtta bir nane vardır.
-
18 Haziran 2012, 01:05
debriyaj halatı koptu 5 gündür servisten halat getirmesini bekliyorum. Sizde 5 gün motordan uzak kalmak istemiyorsanız şimdiden getirtin bence.bir de merak ediyorum cbfnin halatı olur mu bizimkine.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)