benim egsozdan ısınınca çıtırtılar gelemeye başaladı sıfır motorda olurda sanki benimki daha fazlalaştı ne dersiniz sizde durum ne
benim egsozdan ısınınca çıtırtılar gelemeye başaladı sıfır motorda olurda sanki benimki daha fazlalaştı ne dersiniz sizde durum ne
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
egzozdaki civatalardan geliyormuş o ses sıkıntı olmaz dediler
arkadaşlar rodajda oldugum için deneyemiyorum,bu motorun düzlükte son hızı nedir? yatmadan normal sürüş pozisyonunda? birde koruma demiri ve arka çanta için sirkeciye mi gideyim? herkez orda çeşit bol ucuz diyor?
Karadeniz - Giresun.
koruma demırının aynısını gectıgımız salı gunu gazıosmanpasa cıftkurtlarda taktırdım orda ıstedıgın yanı resımde gorunen motor koruma demırı ve arka kuyruk demırın aynısı mevcut kardesım
Devir saati olması gereken yerde kocaman cb125e yazısı bak olmuyor Honda abi
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Bugün motordan bir adım soğuduğum andır anladım ki motor sürücülerinin hayatı güvende değil hiçbir suçum günahım yok 20-25 km hızla gidiyorum mal karının biri kapıyı bir açtı ayağıma geldi ayağım sıkıştı ve dizimde yarık var her tarafı şiş basamıyorum birde korna çaldık o kadar geliyoruz diye yok mal karı açtı motordan soğuttu beni...
Abi yanından da geçmedik ki nasıl diyeyim sana stadyumdaydık neyse 20-25 kmyle gidiyoruz solda araba durmuş yol dar bizde tam ortadan gidiyoruz sağda da araba var o kadar kornaya bastık gerizekalı karı bir açtı kapıyı ayağıma kocaman yarık oldu ilk dedim koptu bu hissetmiyordum çünkü acıdan ama şimdi daha iyi sağol...
Hastaneye falan git belki dikişliktir. İnsanlar çok dikkatsiz, en güzeli ormanda tek başına yaşamak.
www.motorumla.net
Çok geçmiş olsun dar sokak aralarında mümkün mertebe dikkatli olmak lazım...
Ha bayanlarda hakkaten mümkünse yaya olarak bile sokağa çıkmasın aniden yola atlayanmı dersin küt diye aniden duranmı dersin kapıyı aniden açanmı dersin Kornaya basıyorsun selektörle uyarıyorsun ama nafile tüm yollar onların kafalarına göre takılıyorlar öylece...Cinsiyet olarak ayırmak yanlış ama hakikaten kötü kullanıyorlar doğruya doğru...
Şeytan İcadı
slm herkse.
biraz önce beyaz renk olanı aldım 3650 + 50 koruma demiri ile. pazartesi teslim alıcam motoru. plaka işlemini kendim halledicem. salı sabahı randevu alsam akşama kadar plakayı alabilirmiyim dersiniz bakırköyde ? birde plakayı çıkarmaya giderken uraşırken motorla gitsem plakasız çok sorun olurmu. polis çevirse plaka almaya gidiyorum fln derdimizi anlarmı yoksa bağlarmı direk ?
gecmıs olsun tez zamanda ayagınız ıyılesır umarım.
Bugun honda ayısıgına gelen sıyah cb burdan mı gıvı canta full koruma demırı bınenı goremedım 350km gıbı bsydeydı yogundum o ara.
Aramızda ne terbiyesiz şahsiyetler varmış yahu.
Bugün işyerimden 5 dakikalığına dışarı çıktım. Hemen kırmızı bir cb125 gördüm. Şöyle bir baktım geçtim gittim.
Birkaç dakika sonra Pangaltı'da bir sokağın girişinde park etmiş halde yine gördüm vatandaşı. Motorun üzerinde öylece oturuyor. Baktım koruma demiri düz olan modellerden, yani bir süredir ulaşmaya çalıştığım model. Hemen yanaştım selamımı verdim. Maksadım sadece koruma demirini nerede taktırdığını öğrenmek.
Eleman nasıl karşılık verdi dersiniz?
Gayet cıvık ve yılgın bir ses tonuyla selamıma karşılık bile vermeden - aaağbi hiçbişeyini bilmiyom vallaha... dedi.
Vay arkadaş birden tepem attı. Neyse dedim devam ettim.
Yok sadece demiri nerede takdırdığını soracaktım dedim.
- aaağbi aldığım yerde taktılar heryerde taktırısın.. dedi aynı yılgınlık ve cıvıklıkla.
Sonra - sende ne var dedi.
- Bende de bunun beyazı var.
- Keşke almasaydın.
- Neden?
O sırada telefonu çaldı ya da birisi bunu aradı, eliyle 1 dk işareti yaptı. Bende kafamla tamam bekliyorum gibisinden işaret ettim.
Bir de baktım eleman hiç orada değilmişim gibi arkasına bile bakmadan ağır ağır hareket ederek gitti.
İçimden okkalı bir küfür salladım. Yürüdüm gittim. Sanki ver de tur atalım demişiz ya da arka arkaya sorularla boğmuşum gibi kendini beğenmiş tavırlar vs!...
O kadar laf üreteceğine, ''... bayiden aldım orada taktılar'' de, geç?!...
Neyse öyle adamın yardımı da lazım değil. İçimi döktüm kusura bakmayın.
Bu arada bugün zincirimdeki sarkma için otosevere gittim ayar çektiler, 5 papel ücret aldılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)