Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Haziran 2012, 18:19
cbr forumuna yazdım ama burayada yazmadan edemeyecegım motorlarımızın kıymetını bılelım o kadar laf soyledıler dandık zart zurt ws aksam cbr 125le ısıklarda ufak bır deneme yaptık onlar ıkı ben tektım 90a kadar hızlanabıldık dıger ısıga geldık cunku yaklasık 4 5 boy fark attım hadı oda tek olsa kafa kafaya gıder tabi 100km den sonra bende 6.vites olmadıgından tork kaybından gecıcektır ama F/P oranını dusununce mukemmel ıyıkı zam yapmısın honda o motor ıcın sana o kadar para bayılmamısım :D
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
Reklamlar
-
03 Haziran 2012, 18:28
oopss adlı üyeden alıntı
bu fiyatı nakitemi yapıyolar yoksa kredi kartıylada aynı fiyatı verirlermi?
Fiyat nakit fiyat, kredi kartına vade farkı koyuyorlar
Ben 2.000 TL nakit verdim. Geriye kalan 1.320 TL+50 TL motor koruma 1.370 TL için 12 ay taksite Axcess kart 93 TL vade farkı çıktı. Bu arada en az vade farkı Axcess için uygulanıyor, diğer kartların vade farkı daha fazla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
oopss adlı üyeden alıntı
bu fiyatı nakitemi yapıyolar yoksa kredi kartıylada aynı fiyatı verirlermi?
Bu arada ben almadan önce Anadolu yakasındaki tüm bayilerle konuştum. D&B motordan uygun fiyat veren yok ve hiç bir bayi kredi kartına peşin vermiyor hepsi vade farkı koyuyor.
-
03 Haziran 2012, 19:06
bende önce çiftkurtlarla (Gaziosmanpaşa) görüşücem, eğer fiyatı yüksek verirlerse D&B motora gideyim, ümraniye bana çok uzak motoru alınca okadar yolu git gel yapmakta çok uzun hikaye
-
04 Haziran 2012, 03:51
arkadaslar ben motorumu anahtar teslim aldim. motoru teslim alirken verdigim vekaletnameyi vermediler. vekaletname suresiz yaptir sonrada kullanirsin dediler. ornek birde yazi cikartmislar onu imzalatiyorsun noterden her turlu motorlu arac alim satim benim adima yapilir die. nerde dedim ruhsati alirken islemleri yapan takim burosundadir onlarin dosyasindadir dediler. sacma degilmi boyle birsey. geri vermeleri gerekmiyor mu
-
04 Haziran 2012, 08:18
okan.turan adlı üyeden alıntı
arkadaslar ben motorumu anahtar teslim aldim. motoru teslim alirken verdigim vekaletnameyi vermediler. vekaletname suresiz yaptir sonrada kullanirsin dediler. ornek birde yazi cikartmislar onu imzalatiyorsun noterden her turlu motorlu arac alim satim benim adima yapilir die. nerde dedim ruhsati alirken islemleri yapan takim burosundadir onlarin dosyasindadir dediler. sacma degilmi boyle birsey. geri vermeleri gerekmiyor mu
oyle sacmalık mı olur polısler en fazla vekaletın bır ornegını alır aslı ısı yapanlardadır ya ıste al yada gıt ıptal ettır sure neden koydurmadın kı.
---------- Post added at 07:18 ---------- Previous post was at 07:15 ----------
arkadaslar dun motoru orta sehpaya aldım 5.vıteste az gazla cevırdıgımde zıncır bır noktada zırıltı yapıyor sureklı rıtmık olarak oraya geldıgımı ses oluor gelen seste tam sepha baglantısının orda kose donusunde dıslıde bır problem mı var normalmıdır acaaba?
-
04 Haziran 2012, 09:10
Cb yi gezide uzun uzun inceledim hızı hiç fena değil iki kişi olmama rağmen yetişemedi ama ybr den iyi diyebilirim koltuk acayip rahatsız kimse inkar etmesin titreşim var tvs ile aynı ama motor tvs kadar hırçın değil çok sakın çalışıyor hoşuma gitti atak debriaj tepkisi çok güzel far tıp olarak kötü aydınlatma konusuna bisi diyemem anahtar yuvası kullanışlı aklıma cg den başka bisi gelmedi nedense lastikleri michelin yapmis ıyıde yapmış bende kışa doğru yapıcam sonuç olarak parasına göre bir motor 3400 e almış normal ama 3500 den fazla vermek anlamsız sıfırına başlangıç olarak ikinci el 1800 2000 e alınır
-
04 Haziran 2012, 12:42
okan.turan adlı üyeden alıntı
Ben işlemleri aldığım yere değil başka bir muameleciye yaptırdım, plaka ruhsatla beraber vekaletnemeyi de geri verdi
-
04 Haziran 2012, 17:42
-
04 Haziran 2012, 19:01
motorun ön fren kısmından bir zırıltı geliyor. metal sesi gibi bir şey. frenden mi geliyor onu da bilmiyorum. gaz verdiğim sürece yok, gaz vermeyi kestiğim anda ve hafif engebeli yerlerde başlıyor zırıltı. servise sordum, ön fren balatasındaki metaller sürtüyor motor yeni olduğu için dedi. bu doğru mudur? ya da benzer bir sorunu olan var mı? gaz verdiğim sürece sorun yok. anlayamadım gitti. bu konu sanki daha önce de konuşulmuştu. çözüldü mü ?
-
04 Haziran 2012, 21:46
-
04 Haziran 2012, 22:31
malikavak adlı üyeden alıntı
motorun ön fren kısmından bir zırıltı geliyor. metal sesi gibi bir şey. frenden mi geliyor onu da bilmiyorum. gaz verdiğim sürece yok, gaz vermeyi kestiğim anda ve hafif engebeli yerlerde başlıyor zırıltı. servise sordum, ön fren balatasındaki metaller sürtüyor motor yeni olduğu için dedi. bu doğru mudur? ya da benzer bir sorunu olan var mı? gaz verdiğim sürece sorun yok. anlayamadım gitti. bu konu sanki daha önce de konuşulmuştu. çözüldü mü ?
Daha önce bende zırıltı var demiştim. Servise gittim, depo kapağından geldiğini söylediler. Gerçektende seyir halinde zırıltı varken kapağa bastırınca zırıltı gidiyor. Değişmesi gerektiği yönünde form tuttular. Heralde depo değişecek.
-
04 Haziran 2012, 22:54
kdrsahin adlı üyeden alıntı
Daha önce bende zırıltı var demiştim. Servise gittim, depo kapağından geldiğini söylediler. Gerçektende seyir halinde zırıltı varken kapağa bastırınca zırıltı gidiyor. Değişmesi gerektiği yönünde form tuttular. Heralde depo değişecek.
yarın bunu denicem, ama ses bana aşağılardan bir yerden geliyor gibi geldi. teşekkür ederim yardımcı olduğun için.
-
05 Haziran 2012, 00:04
500km'yi devirdi şu ana kadar hiç bir sorun ile karşılaşmadım, rodaj bitince Allah nasip ederse uzun yol yapmayı düşünüyoruz arkadaşlar ile hızdan dolayı sıkıcı olur diyorlar ama yavaş yavaş gideceğiz artık
-
05 Haziran 2012, 01:32
VZ 800 Intruder M800 aldım bir tane hemen unuttum CB125'i.
-
05 Haziran 2012, 04:41
inzell adlı üyeden alıntı
VZ 800 Intruder M800 aldım bir tane hemen unuttum CB125'i.
hayırlı. Uğurlu olsun
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
05 Haziran 2012, 09:45
kardeş ben hondacı değilim o halde bu motoru kötüleyemem sonuçta marka kaliteli malzeme kullanılmıştır bu motoru kötüleyenin beynini arı sokmuştur malum uyuşur arı sokunca ne yaptığını konuştuğunu bilmez burdan tüm cb 125 cilere selam eder tekeriniz düz bassın derim
4 teker insanın bedenini taşır...... 2 teker ise ruhunu taşır........
-
05 Haziran 2012, 14:44
haziran ayı içerisinde zam gelecekmiş motora şuan 3.650 3.800 olur dedi servis.
-
05 Haziran 2012, 17:12
Dün gece Ortaköy'de muhabbet ettiğimiz beyaz CB125 sahibi kişi hemen çıksın ortaya.
Motosiklet.net'e üye olup da cb125 kullanan birisi bu başlığı kesin takip ediyordur. Dün Ortaköy meydanı honda bayisi gibi oldu, 3 adet beyaz cb125 yanyana idik.
İsim hafızam zayıf olduğu için unuttum, bir kez de buradan selam olsun.
-
05 Haziran 2012, 17:26
Benim o kişi
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
-
05 Haziran 2012, 17:36
Ahmet sen de heryerdesin be kardesim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)