Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Haziran 2012, 14:04
eralpt adlı üyeden alıntı
Yedek deponun çalışma prensibini resimli olarak önceki sayfalarda anlatmıştım. Yedek depo benzin gostergesine dahil değil.. Yedek deponun "dolması" gibi birşey de sözkonusu değil..
hocam ikinci el cbf 150 alacaktım lakin cb125 ile ilgili yazını okuduktan sonra ilk işim gidip sıfır km cb125 almak oldu, 2 gün önce teslim aldım ve rodaj yapıyorum beyaz renk. şuan kafama takılan şeylerden biri 30 tl benzin koydum ibre çeyreğe geldi S: acaba pompada hile mi vardı yoksa ibrem mi bozuk:S birde belli devirlerde zırıltı geliyor okadar aradım bulamadım gevşek birşey var ama hadi hayırlısı.
Bu arada koruma demiri sordum 70 tl dediler biraz pahalı geldi,ben krom kaplama chopper koruma demirini bütün bağlantı aparatları ile 38tl ye alıyorum =/
Birde kaskımın sığacağı büyüklükte topcase istiyorum. uygun fiyatlı kaliteli nerelerde bulurum bilen var mı?
Reklamlar
-
01 Haziran 2012, 16:29
FatihC adlı üyeden alıntı
inzell nickli abimiz satıyordu onunla bir görüş bence motoru sıfırdan farksız.
serviste bana motoru çalıştırdıktan sonra jikleyi açıp 2-3 dakika rolantide çalıştır sonrada jikleyi kapatıp yoluna devam et demişlerdi.
valla kardeş sen bilirsin kullanım klavuzunda 15 saniye yazıyo servis elemanlarına ben pek güvenmiyorum .
-
02 Haziran 2012, 00:00
şuan kafama takılan şeylerden biri 30 tl benzin koydum ibre çeyreğe geldi S: acaba pompada hile mi vardı yoksa ibrem mi bozuk:S birde belli devirlerde zırıltı geliyor okadar aradım bulamadım gevşek birşey var ama hadi hayırlısı.
Bu arada koruma demiri sordum 70 tl dediler biraz pahalı geldi,ben krom kaplama chopper koruma demirini bütün bağlantı aparatları ile 38tl ye alıyorum =/
Birde kaskımın sığacağı büyüklükte topcase istiyorum. uygun fiyatlı kaliteli nerelerde bulurum bilen var mı?[/QUOTE]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
şuan kafama takılan şeylerden biri 30 tl benzin koydum ibre çeyreğe geldi S: acaba pompada hile mi vardı yoksa ibrem mi bozuk:S birde belli devirlerde zırıltı geliyor okadar aradım bulamadım gevşek birşey var ama hadi hayırlısı.
Birde kaskımın sığacağı büyüklükte topcase istiyorum. uygun fiyatlı kaliteli nerelerde bulurum bilen var mı?[/QUOTE]
Bende alalı 3 gün oldu, ilk aldığımda 3o TL lik benzinaldım depo yarıya gelmedi.
Ayrıca aynı şekilde belirli devirlerde vızıltı gibi bir ses geliyor.
-
02 Haziran 2012, 00:00
FatihC adlı üyeden alıntı
inzell nickli abimiz satıyordu onunla bir görüş bence motoru sıfırdan farksız.
Motoru çok güzel ama bana biraz pahalı geldi, ikinci el alırsam max 3000 düşünüyorum, aksi taktirde sıfır alırım
-
02 Haziran 2012, 00:02
kdrsahin adlı üyeden alıntı
Birde kaskımın sığacağı büyüklükte topcase istiyorum. uygun fiyatlı kaliteli nerelerde bulurum bilen var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Bende alalı 3 gün oldu, ilk aldığımda 3o TL lik benzinaldım depo yarıya gelmedi.
Ayrıca aynı şekilde belirli devirlerde vızıltı gibi bir ses geliyor.[/QUOTE]
koruma demiri pahalı pendik honda bayiinden 50tlye alınabilir bilginize
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
02 Haziran 2012, 00:05
Yedek depo benzin göstergesine dahil değil derken!
İlk benzin aldığımızda benzinin bir kısmı yedeğe ayrılıyır, göstergede geriye kalan mı görünüyor?
-
02 Haziran 2012, 00:14
kdrsahin adlı üyeden alıntı
Yedek depo benzin göstergesine dahil değil derken!
İlk benzin aldığımızda benzinin bir kısmı yedeğe ayrılıyır, göstergede geriye kalan mı görünüyor?
gösterge kırmızı yerin sonuna geldiğinde depoda yaklaşık olaak 1.6 lt benzin olur deponun saol tarafındaki rezerv musluğunu açınca motor 70km daha gidiyor
-
02 Haziran 2012, 00:35
tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
arkadaslar motorun kitapciginda sag elcikte motor durdurma dugnesinden bahsetmis. bende oyle bir sey yok
-
02 Haziran 2012, 00:36
okan.turan adlı üyeden alıntı
tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
arkadaslar motorun kitapciginda sag elcikte motor durdurma dugnesinden bahsetmis. bende oyle bir sey yok
Calıstırma var orda :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
02 Haziran 2012, 01:54
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Calıstırma var orda :D
evet calistirma var da kitapcikta calistirma dugmesi disinda ust kisimda motor durdurma dugmesi gorunuyor.
-
02 Haziran 2012, 02:04
okan.turan adlı üyeden alıntı
evet calistirma var da kitapcikta calistirma dugmesi disinda ust kisimda motor durdurma dugmesi gorunuyor.
Fotograf cekersen bi fikir buluruz
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
02 Haziran 2012, 03:03
arkadaşlar inzel arkadaşımızın motoru ben şahsen test ettim çok iyi durumda ve alaçak arkadaşada tavsiye ederim bende alıcam bir cb ama benim motoru satınca tabiki ama fiyatta inzeli sıkıştırın ) sıfırı için istanbuldaki coğu hondayı gezdim pilakalı anahtar teslim motor koruma demiri dahil 3850 aldığım en uygun fiyat pilakasız 3350 + pilaka 250+sigorta en uygunu 150 =3750 tl yapıyor alıçak yada düşünen arkadaşların bilgisi olsun benim jinlunda 1800 diyorum düşünen varsa kıran kırana bi pazarlığa gireriz motor başında )
-
02 Haziran 2012, 11:19
-
02 Haziran 2012, 11:19
cbf 150 adlı üyeden alıntı
Cook güzel kac km oldu ?
-
02 Haziran 2012, 11:28
-
02 Haziran 2012, 11:31
Oooo kızında cok sekermiş abi ALLAH bagıslasın acısını göstermesin RABBİM.. Nerede oturuyor abi kac yasında ??
Benimde bi kız kardesim var motoru almadan oda cok istekli kask alıcam ona fln nereye oturtucam kafam karısık 6 yasına giricek.
Kask ne marka abi kızının ? ne kadar aldın
http://www.feyizoglu.com/cocuk-Kaski_46231.html#0
Ben bunu buldum iyimidir
-
02 Haziran 2012, 11:47
iyi dileklerin için teşekür ederim
benim kız tecrübeli daha öncede motorumuz vardı 3-4 yaşından beri gezeriz. öncelikle kask al daha sonrada bütçen dahilinde alabildiğin kadar koruyucu ekipman al her zaman 1. kural güvenlik 6 yaşına girecek olan kız kardeşine ilk önce yapması gerekenleri anlat ve verdiğin talimatlara uymasını söyle, ilk başlarda ön tarafına al tabiki seninde tecrübeli olaman lazım tecrüben yoksa hiç deneme, önce ufak ufak gezintiler yap kardeşinin tepkilerini kontrol et dönüşlerde kalkışlarda baktın sıkıntı yok kademe kade işi garantileyerek mesafeyi arttır tabiki bunları 1saat içinde yapama, tecrübenize göre bir haftada olur 1 günde acele yok. arkana sakın alma daha küçük kendini kontrol edemez bütün kontrol sende olsun o daha çocuk bunu hiç unutma ne zaman ne yapacağı belli olmaz. tabiki bu dedilerimi cadede otobanda yapmıcan dimi ?
-
02 Haziran 2012, 11:49
iyi dileklerin için teşekür ederim
benim kız tecrübeli daha öncede motorumuz vardı 3-4 yaşından beri gezeriz. öncelikle kask al daha sonrada bütçen dahilinde alabildiğin kadar koruyucu ekipman al her zaman 1. kural güvenlik 6 yaşına girecek olan kız kardeşine ilk önce yapması gerekenleri anlat ve verdiğin talimatlara uymasını söyle, ilk başlarda ön tarafına al tabiki seninde tecrübeli olaman lazım tecrüben yoksa hiç deneme, önce ufak ufak gezintiler yap kardeşinin tepkilerini kontrol et dönüşlerde kalkışlarda baktın sıkıntı yok kademe kade işi garantileyerek mesafeyi arttır tabiki bunları 1saat içinde yapama, tecrübenize göre bir haftada olur 1 günde acele yok. arkana sakın alma daha küçük kendini kontrol edemez bütün kontrol sende olsun o daha çocuk bunu hiç unutma ne zaman ne yapacağı belli olmaz.
Arkaya alma demişşin abi öne oturtucam o zman kask nasıl bu arada linkdeki olurmu ?
-
02 Haziran 2012, 11:51
-
02 Haziran 2012, 11:54
olur tabi neden olmasın
Tmm abi sagol 1-2 haftaya hem kendi kaskımı hemde kardesiminkini siparis ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)