Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Mayıs 2012, 02:08
Yurt dışında cb125e lerde headlamp modeli farklı, bence yurtdışındaki modeller çıplak Headlamp ile daha hoş bir görüntüye sahip,
Reklamlar
-
30 Mayıs 2012, 09:22
bu model 2-3 yıldır var zaten bu sene cb unicorndan cb125e ye döndü
-
30 Mayıs 2012, 12:25
mondial50tt adlı üyeden alıntı
Elzem bir ihtiyac değil devir göstergesi fakat küçük hesaplar peşindeki honda turkiye , ufak ufak çalıyor , bunun birçok ornegi benim cbf de de var , alırsan şimdiden hayırlı olsun
Mondial50tt kardes,
İlk cbf bakmistim ama arada oransal olarak %25 gibi fark olunca cb almak makul geldi isin acigi.
Tek farkin devir gostergesi ve guc oldugunu dusunuyorum tabi. Guvenlik denge gibi unsurlarin esdeger oldugunu varsayiyorum.
Sen ne dersin, benzer diyebilir miyiz?
Yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; Çalışkan Olmak.
-
30 Mayıs 2012, 12:36
hex adlı üyeden alıntı
Mondial50tt kardes,
İlk cbf bakmistim ama arada oransal olarak %25 gibi fark olunca cb almak makul geldi isin acigi.
Tek farkin devir gostergesi ve guc oldugunu dusunuyorum tabi. Guvenlik denge gibi unsurlarin esdeger oldugunu varsayiyorum.
Sen ne dersin, benzer diyebilir miyiz?
Cb 125e benimde alabilecek oldugum motorlar icerisindeydi, özellikle beyazı çok güzel alsaydım beyaz alacaktım zaten , fakat cbf in daha konforlu olduğunu öğrenmem ve gıdondan bağımsız far yapısına birazcık da güç farkı eklenince tercihim cbf oldu , yani cbf i tercih etmemin en büyük sebebleri arasında zevk ve konfor meselesi var , o kadar fiyat farkına deger mı dersen , bu da göreceli bı durum tabi ki
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
30 Mayıs 2012, 15:13
taş devri dönemi ile gelecek yüzyılları sentezleyerek dizayn edilmiş bu motosikletle, motosiklet kullanmayı öğrenmek çok rahat yaw.... Ancak selesinin sertlik derecesinde imal edilmiş zincir olsa motosikleti onunla bağlardım.... Hardox dan da , grade 80, grade 100 çeliktente daha sert ...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
-
30 Mayıs 2012, 19:02
S.a Herkeze motordan memnun olmayan varmı acaba ? Yada büyük soorun cıkartan
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
30 Mayıs 2012, 19:11
karapara adlı üyeden alıntı
taş devri dönemi ile gelecek yüzyılları sentezleyerek dizayn edilmiş bu motosikletle, motosiklet kullanmayı öğrenmek çok rahat yaw.... Ancak selesinin sertlik derecesinde imal edilmiş zincir olsa motosikleti onunla bağlardım.... Hardox dan da , grade 80, grade 100 çeliktente daha sert ...
acaba asya legent in selesi nasıl onunki biraz yumuşaksa sonuçta aynı gibi duruyo değişiklik yapılabilir
-
30 Mayıs 2012, 20:00
mondial50tt adlı üyeden alıntı
Cb 125e benimde alabilecek oldugum motorlar icerisindeydi, özellikle beyazı çok güzel alsaydım beyaz alacaktım zaten , fakat cbf in daha konforlu olduğunu öğrenmem ve gıdondan bağımsız far yapısına birazcık da güç farkı eklenince tercihim cbf oldu , yani cbf i tercih etmemin en büyük sebebleri arasında zevk ve konfor meselesi var , o kadar fiyat farkına deger mı dersen , bu da göreceli bı durum tabi ki
Tesekkur ederim bilgi icin bu yorum bana oldukca yardimci oldu dogrusu.
İyi cgunlerde kullanman dilegiyle.
Yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; Çalışkan Olmak.
-
30 Mayıs 2012, 20:31
ufukaslan adlı üyeden alıntı
acaba asya legent in selesi nasıl onunki biraz yumuşaksa sonuçta aynı gibi duruyo değişiklik yapılabilir
ehehe bu gidişle cb125e'si eskiyenler asya motordan toplamaya başlayacak parçaları şu çinliler ne alim adamlar japon markası almış adamın kafasını karıştırıyorlar.
-
30 Mayıs 2012, 20:52
hex adlı üyeden alıntı
Tesekkur ederim bilgi icin bu yorum bana oldukca yardimci oldu dogrusu.
İyi cgunlerde kullanman dilegiyle.
rica ederim, umarım gönlünden geçene sahip olursun
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
30 Mayıs 2012, 21:04
bunda ogrendım racıng bır motora kullanıp gıdon farkı ne anlamak ıstıyorum buyyuk kucuk farkı ?
-
30 Mayıs 2012, 23:31
Çantalı mantalı 3.500'den satıyorum motoru. Artık CB benim için görevini tamamladı sayılır. Z750 vb. bir motorla yoluma devam edebilirim.
-
30 Mayıs 2012, 23:42
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
S.a Herkeze motordan memnun olmayan varmı acaba ? Yada büyük soorun cıkartan
fiyatı çok uygun arıca peşin fiyatına 12 taksit imkanı var benim daha önce cbf 150 vardı ondan indim şimdi 125ccliğe bindim artıları eksilerine göre daha çok titreşim var sele sert başkada sorun görmedim şimdilik hakimiyet 10 numara çalışması tıkır tıkır çok talı çalışıyor devir yükseldikçe tabiki ses çirkinleşiyor düşük devirde sakin sakin kullanırsa cbf ye göre çok daha az yakıyor hatta yakmıyor dicem inanmazsanız diye demiyorum
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
30 Mayıs 2012, 23:53
cbf 150 adlı üyeden alıntı
fiyatı çok uygun arıca peşin fiyatına 12 taksit imkanı var benim daha önce cbf 150 vardı ondan indim şimdi 125ccliğe bindim artıları eksilerine göre daha çok titreşim var sele sert başkada sorun görmedim şimdilik hakimiyet 10 numara çalışması tıkır tıkır çok talı çalışıyor devir yükseldikçe tabiki ses çirkinleşiyor düşük devirde sakin sakin kullanırsa cbf ye göre çok daha az yakıyor hatta yakmıyor dicem inanmazsanız diye demiyorum
Oh oh ne güzel inş ilerde kronik sorunu cıkmaz
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
31 Mayıs 2012, 00:24
inzell adlı üyeden alıntı
Çantalı mantalı 3.500'den satıyorum motoru. Artık CB benim için görevini tamamladı sayılır. Z750 vb. bir motorla yoluma devam edebilirim.
Arkadaşım linkini paylaşabilirmisin bi bakalım motora
-
31 Mayıs 2012, 00:55
-
31 Mayıs 2012, 01:01
inzell adlı üyeden alıntı
Çok diyorsun bence kanka ya tabi kişisel görüşüm bu benim sıfırı 3650 zaten ?
-
31 Mayıs 2012, 01:05
Teklif verenler kafadan 300 siliyo zaten
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
-
31 Mayıs 2012, 01:08
Çantası da var yanında bu arada. Masraflar dahil 4 bin lirayı aşıyor sıfır almaya kalksan. Ortalama bir fiyat bana kalırsa.
-
31 Mayıs 2012, 01:11
Ne bileyim 0 alsan ruhsat o bu 4000 de motor 2. el abi bak motoru kötülemek değil kusuruma bakma bir saygısızlık yapıyorsam fikrimi sunuyorum en az 1000 lira düşmesi lazım 2. ele geçtiği için satılırsa iyi tabi ama bence alan olmaz abi ondan diyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)