Pardon şuradan bakın: http://soundcloud.com/inzell/honda-cb125e-ses/s-uTrHs
www.motorumla.net
motorun rolanti sesini ilk defa duydum aynı cbf bu sesi çok seviyorum
sizin motor bu halde sibop ayarı istiyor,ama o dediğim cıtır cıtır olan sesi duyamadım tabi bunu motor ısındıktan sonra yapıyordu cbf bakmak lazım.birde neden bukadar kısa sürede sibop ayarı gerekiyor onu sormak lazım servise hangi parcada sorun var yada kronik bi sorun mu...
bana bir sorun yok gibi geldi sanki ?
Bu yapılmış hali, yine de bir traktörümsülük var diyorum zaten.
www.motorumla.net
arkadaşlar bu akşam 19:00 itibarı ile motorumu teslim aldım. Bayi sahibi ile yaptığım sohbette ses konusuna değindim böyle bir problem yaşanırsa her türlü destek vereceklerini söylediler.Şuan için yorum yapmak doğru değil 10 Km yol yaptım. İlk izlenim olarak ta koltuk hariç beni rahatsız eden bir durum yok.Allah nasip ederse rodaj bitiminde detaylı bir yorum yazacağım.
bu ses olayına Eralpt Bey'in bir el atması lazım bence. O bu konuda ne diyecek çok merak ediyorum.
Malatya'da 25 tane kuryelere satılmış hiç böyle bir şikayet almadık diyor bayii, önceden bu motoru alan bir arkadaşı bulup şahsen görüştüm 5000 küsür kilometredeydi motor hiç bir problem yok dedi.
Bugün bir aksilik çıkmazsa Ali Esengül' e göstereceğim motosikletimi.
Ona sıkıntıyı iletirim, bir bakar ve varsa halleder sorunu.
Buradan paylaşırım sizlerle neymiş ne değilmiş.
Mesela her viteste duyuyorum ama örnek vermek gerekirse, 4. viteste 30km ile giderken olmuyorda 40km hıza çıktığımda zırıltı başlıyor(zırrr zırrr şeklinde motordan mı zincirden mi geliyor çok anlamadım).
Depo kapağın o sesi çıkarıyor olmasın? O ses başlayınca elinle kapağa bastır bi...
www.motorumla.net
S.a abiler motosiklet ehliyetine yazıldım da sınavda ne tarz sorular çıkıyor nasıl çalışmamı önerirsiniz bir yardımcı olursanız?
http://www.olcaysurucukursu.com/a2_e..._sorulari.html
gökalp burdaki linkten gir orda a2 mtotr soruları var online çöz eski testleri işine yarar ...
arkadaşlar yokuş aşağı giderken boşa alıyorum sonra motor yavaşladığı zaman ikiye atma zamanı gelince tekrar ikiye atarken zorlanıyorum, ikiye zor geçiyor bunun sebebi ne acaba yada benim motordamı bi sorun var?
Bi yere gitmek için arabaya binilir, motora binmek için her yere gidilir...:cat:
arkadaslar koruma demırı taktran varmı varsa kac lıra acaba bılgı verebılırmı hafta sonu taktrmayı dusunuyorum da
Öyle bir şeyi bir daha deneme. Dişlileri bile kırabilirsin. Hatta motosiklette itici bir gücün olmaması tehlikelidir, gazı açtığınızda sizi kurtarabilecek bir viteste olmaya özen gösterin. İllede yapacaksanız motosikletiniz durana kadar vitese takmayın. Durduktan sonrada 1'e atıp kalkışınızı yapın.
www.motorumla.net
bu motor kuryelerin yeni yıldızı olacak kesin inanılmaz ekonomikmiş duyduğum kadarıyla, 100km/2lt civarı galiba?
Kuryeler biraz hızlı kullanıyor gözlemlediğim kadarıyla. Onlara muhtemelen 2.3-2.5 lt gibi bir sarfiyat çıkar.
www.motorumla.net
sonubnda aldim motorumu ama ryhsat plaka icin daha teslim almadim motorumu. her sey dahil 4050 liraya aldim. 3000 civari 8 taksit yaptirdim gerisi nakit. koruma demiride motor 50. arka koruma 70 galiba yanlis hatirlamiyorsam. 200de canta. heycanla bekliuyorum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)