bu ses konusu canımı sıktı inşallah kronik bir sorun değildir.
bu ses konusu canımı sıktı inşallah kronik bir sorun değildir.
inş cbfteki gibi değildir,aslında cbfteki sesi de sorun etmeyin diyo servis ama insanın canı sıkılıyo tabi saat gibi çalışan motordan belirli bi süre sonra bu sesi duymak can sıkıyor.motor ısınınca sibop sesi geliyor ve hafif hafif gaz verdiğinizde motorun içinden cıtırtı sesi geliyor.eğer cb'de bu olursa demek cbf'teki sıkıntılar olabilir.
Subap araları epey açılmış ses ondanmış. Ayarladılar şimdi o ses yok gibi, ama yinede hafiften bir traktörümsülük var.
Depoyu fulledim hemen bir test yapacağım derhal. Lakin dün 80-90 kullanınca 2.8 litre sarfetti 100 km'de.
www.motorumla.net
Arkadaşlar bu arka demiri nereden ve kaça alabiliriz, nette aradım ama cb125e uyumlu çanta bağlantı demiri bulamadım, eralp hocanın demir çok hoş duruyo motorda
merhaba arkadaslar. bende yeni baslayacak birisi olarak buyuk bir ihtimalle bu hafta motorumu alacagim. ilk once cbf 150 almayi dusunuyordum. ama gercekten ciddi bir fiyat farki var arada. anlamadigin bir konu daha var satis yapan bayiler kredi kartina oyle bir vade farki koyuyorki bankadan kredi ceksen cok daha ucuz. neden boyle bir politika uyguluyorlarki. vade dedigimde oyle uzun falan degil 6 ay sadece.
oyleymis gercekten. olsun napalim cb 125 aliriz bizde. yeni basliycagim icin daha iyi olur sanirim
arkadaslar meraba bende yenı basladım motorumu alalı ıkı ay oluyor ve yenı tmmladım sayılır rodajımı ılk yag degısımı me gıdecegım koruma demırı taktrmak ıstıyorum bayıyı aradım orjınal cıktı geldıgınde takalım dedıler fıyatıda 110 dedılr bu fıyat fazla mı yda orjınal dedıklerı koruma demırını mı tktırmalıyım yfarklı mı bıde ılk yag degısme gıden varmı ne kadr ucret alıyorlar bılgılendrrsenız sevınırım
Selam herkese arkadaşlar. Motoru Antalya'dan alan var mı acaba? Nerden ve hangi fiyata aldı yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Motosikletin motorundan bir zırıltı gelmeye başladı 1500km' den sonra.Şu an 1700km' ye yaklaştım ve bugün yapmış olduğum şehiriçi gezintide ses hayli rahatımı kaçırdı.
Yukarıdaki yorumlarda okuduğum ses sorunsalı, acaba benim bahsettiğim sıkıntı ile aynımıdır ?
Çay kaşıklarını birbirine vurur gibi bir ses mi geliyor? Isındıktan sonra?
www.motorumla.net
moralim çok bozuk arkadaşlar ehliyet sınavı dönemi kaçırmışım taa eylül ayına kaldı ehliyeti ekimin başında alacağım, birde bu motordaki ses olayı canımı sıktı bayi ile tekrar görüşeceğim eğer kronik bir durum ise başka bir markaya bakacağız.
Benim motoru ayarladılar bakalım, ses için net bir şey söylemek doğru değil şimdiden.
www.motorumla.net
bence bu ses olayı cbf ile karşılaştırılması lazım,bikere motorun bukadar az kmde sibop ayarı istemesi aynı cbfte olan sorun ve sibop sesi haricinde sanki motor bloğunun içinden gelen çıtırtı sesi olursa o daha berbat,eğer bu sesi duyarsanız hemen servise gidip durumu anlatın böyle böyle diye..anlamadığım şey cbfin motorunu bunamı takmışlar acaba sibop ayarı istememsi lazım bu kadaraz kmde...
1500 km deki motor sibop ayarı ister mi ? Bir düşünün mantıklımı sizce.
Amcamda var çinli mondi 15.000 Km daha sibop ayarı yapmadı ne ses geliyor ne bişi
Buyrun size ses: http://soundcloud.com/inzell/honda-cb125e-ses#
Bu düzeltilmeye çalışılmış hali. Daha önceden "çık çık çık" gibi bir ses vardı.
www.motorumla.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)