Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Senin yorumlarinin honda satişlarini ne kadar etkilediğini bilmiyolar aga ondan yoksa seni en kötü satiş temsilcisi yapar..o satişi yapan kişinin halktan biri olmasi ne kadar güzel olurdu öyle değilmi haci şimdi..özelliklere katalogdan söylemek var..bide metehanca müşteriye anlatmak var
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Olağan üstü bir model. Tam anlamıyla inanılmaz bir alet. Devrim yaratmış yine honda.
Üstelik pazardaki çok büyük bir açığı da kapatır bu modelle. Aferin...
#sürenadam
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eskı CG serilerinden tasarlanmıs,
depoda kalan eskı kalıplar ıle karma bisiyler cıkartmaya calısmıslar ve olmusta,
yenı serı CB eskı serı makyajlısı CG işte
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
burda cg serisini düşük görenler yolda titantların gazabına uğruyor galiba
titana devam. Daha iyisi gelene kadar
bu motorun bir cg nin yanından bile gecebileceğini düşünmüyorum..sebep? kapitalist düzen ve bütün toplumların tüketim toplumu haline getirilmesi ve de cbf den ucuz olmak zorunda olduğuna göre ondan daha dandik olmak zorunda olması..ne bahtsız bir model ulen bu
motor keşke yine bir cbf 150 olsaydı.. hatta fazla da değil hani 4-5 Hp daha fazla olsaydı, arka frende disk olsaydı, gösterge paneli komple digital olsaydı, fabrika çıkış mercekli xenon farlı olsaydı, 4lü led flaşör ve led parkları olsaydı, lastikler fabrika çıkışlı pirelli yada michelın olsaydı, dişli sistemi o-ring standart olsaydı, yağ haznesi 1.8 hatta 2 litre falan olsaydı , deposuda azıcık daha kaslı ve 15 16 litre falan olsaydı sıfır fiyatı da 5000tl civarı olsaydı....... pardon sadece bir rüya görüyordum
mondial kadar yenilikçi olamadın ya honda.... ben ona yanarım!!!!
Çok lazımdı sanki...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Çok önyargılı konuşanda olmuş haklı konuşanda, ancak şunu söylemeliyim arkadaşlar bu resimlerdeki model başka bir ülkede satılan model tr ye gelicek olan model bunun tıpa tıp aynısı olmayacaktır büyük ihtimal bazı farklar olacaktır,böyle boş bir motor getireceklerini hiç sanmam inşallah öyle olmaz...
insallah titan gibi hatta daha sağlam olurda alırım ama pek sanmıyorum inş.fiyatta hesaplı olur o zaman cbf yi siler
ybr nin ilk çıktığı zamanlardaki yazıları okudum. önce önyargı ile yaklaşıldı sonra çok beğenildi.
belki bu model de göründüğünden daha sağlam ve randımanlı olur. ümidimizi kırmayalım tüm motosikletseverlere hayırlı olsun yine de.
Herşey iyi hoş da devir göstergesinin yerine kocaman CB125E yazmak nedir allaaşkına!! Çinliler scooterlara bile devir göstergesi koyuyor, vitesli motoruna hem devir hem vites göstergesi koyuyor, koskoca Honda bir devir göstergesini müşterilerine çok görüyor. Ateşleme bobininden devir sayan devir göstergesi koymanın honda'ya maliyeti 5 dolar bile tutmaz.
şu beygirini ve torkunuda öğrenebilseydik iyi olurdu. Yabancı sitelerde bile bulamadım.
Model: Honda CB 125 SS
Year: 1974
Category: Classic
Rating: 77 out of 100. Show full rating and compare with other bikes
Engine and transmission
Displacement: 125.00 ccm (7.63 cubic inches)
Engine type: Twin, four-stroke
Power: 15.00 HP (10.9 kW)) @ 10500 RPM
Top speed: 121.0 km/h (75.2 mph)
Compression: 9.4:1
Bore x stroke: 44.0 x 41.0 mm (1.7 x 1.6 inches)
Valves per cylinder: 2
Fuel control: OHC
Cooling system: Air
Gearbox: 5-speed
Transmission type,
final drive: Chain
Chassis, suspension, brakes and wheels
Front tyre dimensions: 2.50-18
Rear tyre dimensions: 2.75-18
Front brakes: Expanding brake
Rear brakes: Expanding brake
Physical measures and capacities
Weight incl. oil, gas, etc: 134.0 kg (295.4 pounds)
Fuel capacity: 10.00 litres (2.64 gallons)
Bu 74 modeli yeni modelide buna yakın olur diye düşünüyorum..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)