hondanın bu modeli getirmedeki amacı ybr yi kesmek için degildir. akıl var mantık var japon japonu gurbette ellemez.
amaç çinli sözde markalardır. binici adam kolaylıkla almaz. fakat kuryeler alacaktır.
hondanın bu modeli getirmedeki amacı ybr yi kesmek için degildir. akıl var mantık var japon japonu gurbette ellemez.
amaç çinli sözde markalardır. binici adam kolaylıkla almaz. fakat kuryeler alacaktır.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Buyrun videosu...
http://www.youtube.com/watch?v=vvNfeNbADEM
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Ne devir saati ne vites göstergesi var, bari bir saat falan koysaydınız :(
aslinda alinir cokta kotu degil, ben olsam alip modifiye yapardim, honda yazisi soker, kalanlari cope atar, honda yazisini esege takar 1000km bakimina honda servisine getirirdim, hangimiz esek anlasinlar.
bayat haber ganga ben bunu 1 ay once yazmistim zaten
1970 lerin motosikletleri 2012 de ufak değişiklerle geliyor bomba oluyor.aman ne güzel sırf honda diye alınacaksa siz bilirsiniz.
Live to ride,ride to live
yuh vites göstergeside mi yok ?
metehan'a gene iş çıktı...bu motorada devir saati taktırmak için en az 2 sene uğraşacak şimdi...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Bari Halojen Far ampül koysalardı Max tork değeri ve verdiği devir 6000 nin üstünde olmaz inşallah
cbr125'le yzf125'e yaptığı hamleyi cbf'le ybr'ye de yapsa keşke...
helal olsun valla aga güzel yazmışsın her zamanki gibi...Hondanın pek umrunda değiliz yani...
Honda adam olmaz agi...bununla idare edicen artık...umduğuna değil bulduğuna binicen adamların kafası Leyla...
cevap yazamadığım arkadaşlar kusuruma bakmasın yetişmek mimkin değil...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yine de fiyatına göre güzel, ayrıca çok rahat bir motora benziyor. Selesi geniş ve bagaj koyma yeri gayet iyi. Titreşim vs gibi herhangi bir problemi yoksa ve imkanım olursa ben alırım.
Honda commeter tarzı motorlara devir saati koymayarak akıllılık edip kâr ettiğini mi sanıyor acaba
hangi devirde yaşıyoruz ya bunu, km devir saatinin göstermesi lazım
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yeni bir tel maşa saat daha!
Honda Türkiye'ye kızıyorum ama biraz düşününce düşük bütçe ile motosiklete başlamak isteyip sorunsuz bir japon motosiklet almak isteyenlere güzel bir avantaj olacagını sanıyorum. marka yanlısı değilim ama şimdiki YBR125 ten çok daha güzel durdudugu kesin. 250cc yeni modellerde bekliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)