Eralp abi bilgiler için teşekkürler. Keşke Anadolu yakasında olsaydım dedim bir an.
Rodaj konusuyla ilgili genel anlamda benim kullanım tarzımın da yeteri kadar doğru olduğunu gördüm. Tek sorun olabilecek nokta, motor freni yaparken motoru biraz bağırtmamdı. Artık ona da dikkat edeceğim. Zaten daha 55km civarı yol yaptım motorla.
Bu arada çalıştığım yerdeki tecrübeli motorcu bir arkadaşla rölanti devrini biraz arttırdık motorun. Acaba diyorum, rampada kalkış yaparken işimizi daha kolaylaştırmış olur mu bu işlem? Nedense birden böyle bir düşünce belirdi kafamda?
Az da olsa fark eder tabi rampa kalkisinda ama çok artirmasa idiniz yani yarım tur falan en fazla yetecektir..sesinden rahat çalıştığı kendini belli eder zaten.
İstanbulda kac cb'cı var bulusma yapmaya erken mı ????
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
Uygun zaman ve yer mevzuunu ayarlamali.. Hafta içi akşam uygun olur mu acaba?
Bana uyar sonucta aksam hava guzel olduktan sonra herturlu gelırım tek problemım konvoy gıdersek benden uzak durun daha o kadar usta degılım ve 60km hızı gecmeyın yeter :D ayrıca suan ıcın anadolu yakasında hemen hemen heryere gelebılırım daha karsıya gecmedım koprudekı ruzgar benı dusunduruyor...
Bana da uyar. İçerenköy'de garajımız var oraya da geçebiliriz.
www.motorumla.net
iyi günler arkadaşlar yeni bir motor alıcamda ybr düşünüyordum ancak fiyat bakımından biraz sıkıntı olucak gibi bana sonucta ögrenciyim cb 125 antalyada hiç görmedim daha acaba nasıl tavsiye eder msiniz? hiç rodajını bitiren biri varmı ? nasıl acaba? ybr ile arasındaki farklar neler rica etsem bilgi verir msiniz
Rodajı bitirdim, ama YBR ile kıyaslayamam. Neyini merak ediyorsun evlat?
www.motorumla.net
sonucta piyasada :D yeni bi mootor ? konfor hız parca bunun igibi şeyleri sürüşü nasıl rahat mı ? tavsiye edileiblir mi ? bunun igib şeyleri
Yok sakın almayın elınızde patlar 15km sonra motor ortadan ıkıye ayrılır he bıde devır saatıde yok mazallah nasıl gıdıceksınız gunlerdır oyle boyle dedıkınsanlar ınanmadı hala kafadan sallamasyon bıldıklerını okudu belkı boyle yazarsam ınanırlar soledıklerıme...
@gk070 sana ozelden yzdım.
Hızı benim için komik, sırf yavaş gideyim diye aldım birazda. Kısaca bekleneni veriyor diyeyim.
www.motorumla.net
:-) tmm bakıcam yazdıklarınada hız benim için sorun degil ustam motorun üstünde ciddi bi şekilde yüksek hızlarada gittim öyle ucmak gibi gelmiyor bana belki sana öyle gleiyordur kararsız kaldım işte sonucta siz biniyorsunuz motora gidip görmeyen bi adama sormaktansa almış süren birine sormak daha mantıklı dimi bayiye telefon actım sacma sacma bişeyelr anlatıyor bana onun için burada sordum ve forumun hepsini okudum :-) sonucta herkez bişey diyor kafasına göre adam mtooru görmeden yorum yapıyor ? sen olsan ne yapablirsinki benim druummda
Araba hızıyla motor hızı kıyaslanamaz zaten. Hatta SS motorla naked motor hızı bile kıyaslanmamalı rüzgarı hissetme açısından.
Aynen dediğin gibi başlangıçta bir güzel uçarsın, tadını çıkar.
www.motorumla.net
inzell acaba rodajın bitmiş hiç son hızı merak edip bastın mı acaba? kaç gördügünü söyler msin
Yokuş aşağı 105 gördüm. 110'da görürdü. Mesele hız değil zaten o hıza ne kadar sürede çıktığı önemlidir her zaman. 60-70'e kadar güzelce hızlanıyor sanırım. (125 cc bir makine için)
www.motorumla.net
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)