mondial 125 mh drift alırım çok daha iyi
Devir göstergesi yok galiba cc ye göre çok ağır armut tip ampul çinli motorların dizaynı enjeksiyonlu değil 3500 tl bile fazla buna
Aşırı saçma bir motosiklet olmuş açıkçası , hepimiz yeni farklı model beklerken şu motora bakarmısınız ? Hiç yakıştıramadım...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
bir şunu getirmeyi beceremediler.
http://moto.honda.fr/fiche_technique...4_Galerie.html
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
bir devir sati koymak çokmu zor 1000tllik çinli motorlarda bile var insanları keriz yerine koyuyolar bu japonlar..koca göstergeyeboş vites bide ışık göstergesi koymuşlari resmen salaklık bu motoru almak..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Herkes motoru itin dötüne sokmuş ama Honda Türkiye burda yazılanları hiç kaale almıcak.
Çünkü Bu motoru kullanıcak asıl kitle olarak ticari düşünenlere pazarlıcak.. Ticari %70-80 kişisel %20 oranda
Kişisel kullanıcılar istediği kadar bitarafını yırtsın adamların mantığına göre onlar da gidip PCX veya CBR125 almalı..
Valla ürünler bunlar beyler beğenmeyen tükanın önünü kapatmasın hadi
Aslında her iki ünlü markadaki bu düşük cc sınıfındaki tuhaflıklardan ateş püskürüp durduğumuz şirketler tam olarak sorumlu değiller. Vergiler çok yüksek. KDV yetmezmiş gibi bir de ÖTV denen saçmalık var. İthalat aşamasındaki yüksek oranlardan bahsetmeye gerek bile yok.
Gerek bu sayfada, gerek daha önceki tartışmalarda söz konusu edilen getirilmeyen modeller aslında getirilemeyen modeller.
İmrenerek baktığımız diğer ülkelerdeki uygun fiyatlı modellerin burada neredeyse %60 fazla fiyatla satılması gerekiyor.
Adamlar 125 cc motosikleti buraya getirdiklerinde ortalama 6.500 - 7.000 TL gibi rakamlarla satmaları gerekecek.
Kapış kapış alacak olanlar hemen parmak kaldırsınlar
Honda olsun çamurdan olsun diyordunuz ya alın işte size en beter motorunu gönderiyor :D
bu ne arkadaş ya yeni kasa ybr'nin yanından geçemez bu. hondadaki çirkinlikte ucuzlukta cbf150den sonra son nokta. bozdu bu honda çok bozdu....
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
avrupalı cbf125 e biner bizede bunu getirirler.
yüksek cc yanına şehir içi aynı zamanda kardeşiminde kullanacagı bir motosiklet alacaktım. hondanın getirecegi modeli bekliyordum. gele gele bu geldi.
üzgünüm honda buna 3000 den fazla veremem sende 3000 e vermesin. eh artık satacak başka müşteriler bulursun.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
bu tıpte çok baydı arkadas ybr i hersene gelistiriyorlar ne güzel bunun tıpi demode oldu
2012 model cg125 desek yanlış olmaz heralde bence yeni bir model değil bu tasarımdan zaten ööö geldi
Honda Türkiye düşük cc segmentine daha çok firmasal bakıyor bireysel bakmıyor gerçi pcx 125 var ama o yetmez
Ybr zamnlanırsa,bununda fiyatı 3.500 olursa,ne kadar çirkin bi motor olsada keser ybr yi ahada buraya yazıyorum.Bide arada çok fark olmaz tabi ama ybr den güçlüyse zaten belli olan kesim bu motoru seçer.
hondanin turkiye ortagi, gelen modelleri onlar belirliyor, biz aliyormusuz, yargila, fikir beyani yok, yoksa firma devreye girip
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)