Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Nisan 2012, 10:20
Şeytan İcadı
Reklamlar
-
12 Nisan 2012, 10:21
arkadaşlar sele ile ilgili yumuşatma çalışması yapmak istiyorum, bu konuda bilgisi olan varmı ? ne yapabiliriz?
-
12 Nisan 2012, 10:43
reverse adlı üyeden alıntı
Eldiven olarak Prohel, Scoyco gibi ekonomik modellerin çoğunu denemiş biri olarak size önereceğim marka Pro-Biker.
Ben dün Feyizoğlu'ndan gidip deneyerek aldım. Bahsettiğim modeller arasında malzeme kalitesi olarak hemen göze çarpıyor.
Parmaklardaki o ızgara gibi kısımlar gerçekten nefes alıyor. Ancak Prohel, Scoyco gibi markalarda o ızgaraların üzeri slikonumsu bir madde ile kaplı! Sadece görüntü yani.
Pro-Biker'ın ele oturması ve avuç içinde kenardaki koruması ile birlikte diğerlerine göre tercih edilebilecek bir ürün.
İnternetten bulduğum bir fotosu:
http://img842.imageshack.us/img842/3410/349n.jpg
kesınlıkle katılıyorum bnde alıcaktımda M gıydıgımde bas parmagımın yanı bıraz bol kaldı acaba bedenlerı varmı s denemek ıstıyorum.
---------- Post added at 09:43 ---------- Previous post was at 09:23 ----------
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
arkadaslar 25 km oldu bnzınde takıldım 30tl almıstım suan bosla ceyrek arasında tam ortada normal mı? bıde benzın ısıgı varmı bunda? Son bır soru yedek depo ayrı mı yokda gosterge sıfıra ındımı yolda mı kalıyorum..
ustadlar su sorumu bır yanıtlarmısınız sıze zahmet.
-
12 Nisan 2012, 10:51
kesınlıkle katılıyorum bnde alıcaktımda M gıydıgımde bas parmagımın yanı bıraz bol kaldı acaba bedenlerı varmı s denemek ıstıyorum.
Birkaç beden vardı sanırım. Yalnız aradığın rengi bulabilir misin bilmiyorum. Ben şansa L beden siyahını bulup aldım. Telefonla arayıp teyit alman iyi olur bence gitmeden önce.
-
12 Nisan 2012, 11:21
CB125E adlı üyeden alıntı
arkadaşlar sele ile ilgili yumuşatma çalışması yapmak istiyorum, bu konuda bilgisi olan varmı ? ne yapabiliriz?
Bence biraz bekle, mutlaka yumuşama olacaktır. Müdahale ettirip düzgün yaptıramazsan sonra motoru satarken sıkıntı yaratır.
-
12 Nisan 2012, 18:08
Seko adlı üyeden alıntı
Bence biraz bekle, mutlaka yumuşama olacaktır. Müdahale ettirip düzgün yaptıramazsan sonra motoru satarken sıkıntı yaratır.
Geçen gün motor biraz sıcakta bekledi. Koltuğunun biraz yumuşamış olduğunu gördüm.
“Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.”
Mevlana
-
12 Nisan 2012, 18:54
niketnac adlı üyeden alıntı
Geçen gün motor biraz sıcakta bekledi. Koltuğunun biraz yumuşamış olduğunu gördüm.
Bütün yaz güneş altında bıraksan çürüyecek demekki
-
12 Nisan 2012, 19:00
motorumu sevıyorum.. Motor kullanmak mukemmel bırsey butun arabalar beklerken yan traftan gıtmek paha bıcılemez... 55km oldu yolda herkez bakıo bırbırıne ısaret edıyor yenı motor dıye cok tutucak cok....
-
12 Nisan 2012, 20:51
arkadaşlar mayıs ortası gibi bende bi cb almayı planlıyorum, bu plaka ruhsat işleri çok uzun ve zormu, yapılan işlemler neler,yazılanlardan anladığım kadarıyla istanbulda 300 civarı tutacak masraflara 400-500 istiyolar bayilerde, sinir oldum, kendim yaparım en azından bi mont yada kaskın parası bi miktar çıkmış olur )
-
12 Nisan 2012, 21:43
BoziRiK adlı üyeden alıntı
arkadaşlar mayıs ortası gibi bende bi cb almayı planlıyorum, bu plaka ruhsat işleri çok uzun ve zormu, yapılan işlemler neler,yazılanlardan anladığım kadarıyla istanbulda 300 civarı tutacak masraflara 400-500 istiyolar bayilerde, sinir oldum, kendim yaparım en azından bi mont yada kaskın parası bi miktar çıkmış olur
)
Azıcık okuma yazman varsa ve sansına ıyı bır trafık subede ısını yapıcaksan hıc zorlanmansın.Ben pazartesi aksamı motoru aldım salı sbahı sıgorta kestırdım ogleden sonra gıdıp verdım bugun oglende ruhsatlarımı aldım.Islem tamamdır baska bırsey yok ...
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
-
12 Nisan 2012, 22:12
Arkadaşlar motorumu teslim aldım. Yaklaşık 1 saat sonra paydos edip ilk sürüşümü yapmak için sabırsızlanıyorum.
Şu anda işyerimin önünde kuzu kuzu yatıyor.
-
12 Nisan 2012, 22:15
reverse adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motorumu teslim aldım. Yaklaşık 1 saat sonra paydos edip ilk sürüşümü yapmak için sabırsızlanıyorum.
Şu anda işyerimin önünde kuzu kuzu yatıyor.
Hayırlı olsun dostum kazasız belasız ıns...
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
-
12 Nisan 2012, 22:17
Teşekkür ederim, cümlemize kazasız belasız sürüşler...
-
12 Nisan 2012, 22:25
bu arada dun 30tl aldıgımda kırmızı bolumu azıcık gecmıstı. Bugun acemılıkten arabaya alıskanlıktan 40 dedım doldurdu motora bır bındım F harfını astı en sona dayandı... Bakalım ne zaman bıtıcek bu benzın...
-
12 Nisan 2012, 23:12
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bütün yaz güneş altında bıraksan çürüyecek demekki
hemen çürümez ama belki erir 1400km oldu, koltuk biraz yumuşadı gibi aslında. Eskisi gibi rahatsızlık vermiyor. Ya da ben alıştım kabul eder oldum :D
-
12 Nisan 2012, 23:25
motorumu sevıyorum.. Motor kullanmak mukemmel bırsey butun arabalar beklerken yan traftan gıtmek paha bıcılemez... 55km oldu yolda herkez bakıo bırbırıne ısaret edıyor yenı motor dıye cok tutucak cok....
Plakasız çok gezme
-
12 Nisan 2012, 23:39
1000 km'ye ulaştım geze geze, yarın bakımını yapıp gazı açalım bakalım. 100'ü görecek mi?
-
12 Nisan 2012, 23:54
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Plakasız çok gezme
dunden berı plakam takılı hos somunları tam sıkmadan acele edıp cıktım yolda az kalsın plakam dsuyormus bır somun kaybolmus plaka yamulmus ama sorun yok bugun duzelttım suan sdece eldıvenım yok... Hersey tamam bulamıom rahat edıcegım bırsey.
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
inzell adlı üyeden alıntı
1000 km'ye ulaştım geze geze, yarın bakımını yapıp gazı açalım bakalım. 100'ü görecek mi?
ruzgarsız rampa asagı top speed beklıyoruz hedef 135
-
13 Nisan 2012, 00:11
-
13 Nisan 2012, 00:38
Bunun lastikleri CST marka dimi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)