ANKARA da bu motoru alıp kullanan,almak icin bayilerden fiyat arastırması yapan yokmu....
varsa bir zahmet paylasıversin........
ANKARA da bu motoru alıp kullanan,almak icin bayilerden fiyat arastırması yapan yokmu....
varsa bir zahmet paylasıversin........
Dilim,sen benim hem servetim, hem felaketimsin.
Beni abad edende sensin berbat edende....(Mevlana)
ıyı guldum zam gelıcek dostum bayılerde konustum cbr ıcınde duymustum ama geldı zaten gelmez demıstım ondan once 250r alcaktım 8900du aralıkta gelıcek dedıler satmak ıcın kandırıyoorlar dedım 9200-9500-9900 oldu yanı alsaydım herhalde suan 2012 mtoru 9000 versem satılırdı bunada max 3ay ıcınde zam gelıcek 250 cıvarında bence 4000 gecmez baraj orası bır varsayımda cbf kalkıcagı yonunde :D o zaman ıste bu onun yerını almaya calısıcak.
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
Süper testler yaptım bugün. Şu an motorum 560 km'de.
1) İlk test düz yol, sakin hava, tek kişilik kullanım ve ortalama hız 40..
100 km'de 1,66 litrelik bir sarfiyat var. Şaka gibi resmen.
2) Bol yokuşlu, rüzgarlı, artçılı ve birazda devirli kullanım, ortalama hız 70...
100 km'de 2,4 litre.
www.motorumla.net
nasıl hesaplıyorsunuz bunu her 100 kmde yakıt mı alıyorsunuz?
Aynen öyle. Deponun kapağına yakın bir yerde bir parça var. Onu referans alarak depomuzu fullüyoruz ve km saatini sıfırlıyoruz. 100 km civarı gittikten sonra benzinliğe gidiyoruz. O referans aldığımız parçaya kadar tekrar fullüyoruz ve pompa ekranındaki litre bizim sarfiyatımız oluyor.
Örnek bir test:
90 km gittik ve 1,5 lt benzin aldık hesabımız şu şekilde olmalı 90/1,5=0,0166x100=1.66 litre(100 km'deki sarfiyat)
www.motorumla.net
Bu akşam ortaköy'de trafikte bir honda titan yanıma gelip kaçlık bu motor dedi ve sonra vay be 100'lük motora bile devir göstergesi koymuşlar dedi. İçimden normaldir dedim. İnsanları devir göstergesi keyfinden mahrum bırakmasan ne olur honda
Herkese merhaba...
Cumartesi gittim yükseliş honda dan sıkı pazarlık yapmama rağmen 3.550 tl peşin kırmızı cb 125 almış bulunmaktayım motoru salı günü teslim alıcam umarım yağmur yağmaz İzmir'in havası çok acayip çünkü
Cumartesi gününe kadar yükseliş 32 adet sattığını söyledi ben 33. oldum açıkcası iyi bir rakam daha motor piyasaya geleli ne kadar oldu değilmi ama...
Aslında beyaz alma niyeti ile gittim ancak kırmızısı çok hoşuma gitti satıcıda zaten beyaz rengi kalmamıştı dedi birde üstüne beyaz renkli olanlar polis motoru gibi duruyor dedi çıktı işin içinden
Kalktı koruma demirine 100 tl ama sana 80 olur dedi bende kalsın dedim dışarda 40 50 tl ye taktırabilirim sonuçta...
Motor resimlerdeki gibi değil ben ufak tefek bir motor beklerken gayet oturaklı genç işi(birde cbf 150 ye baktım yaşlı işi ) güzel bir motor gördüm üzerine oturdum işçiliğini iyice inceledim kalitesi ortalamanın üzerinde bu fiyata alınabilecek en iyi motorlardan diyebilirim...
Ayrıca satıcı bu sezon sonuna kadar cb 125 lerin fiyatının 4.000 tl ye yaklaşacağını söyledi.Eğer böyle bir şey olursa honda kendi kendine bu modelin talebini baltalar sonuçta ybr 4.190 tl apache tvs 3.900 civarı cb125 3.650 fiyat olarak gayet cazip ve az yakıyor açıkcası ben bu yüzden aldım...
Şeytan İcadı
Arkadaslar bu motorun platinli olmasi neyi etkiliyor.bilgisi olan bi arkadas aciklayabilir mi artilari ve eksileri neler acaba?
Motorun platinli olduğunu kim söyledi ?
Sizede hayırlı olsun ben beyazını aldım polıs motoru lafına bu yuzden uyuz oldum :D bende bugun teslım almaya gıdıcem ıstanbulda yagmur var acemılıkte var ford connect yukleyıp eve getırcem rıske gırmeye gerek yok koruma demırıne cok cekmıs bende taktırdım 60 dedı 50 bıraktık... 40 olmaz mı dedım kotu kotu baktı neysee fıyat konusunda bende duydum 4000 barajını ama su var cbf 150 kalkarsa bu motora devır saatı gelırse o zaman ınsanlar buna yonelır...
---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:17 ----------
bide aklıma takıldı bu fıyata ocak bandrol dahil mi acaba ?
---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:22 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81410442/detay boyle sacma ılanlarda acılıyor sımdı bunun mantıgı nedır bayıden alınmayan motoru satmak ??? acaba 100 200 kar koyup mu satıyorlar.
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
Bayideki motoru taksitle alıp peşine satıyor. Ucuz kredi almanın yollarından biri. Beyaz eşyada da yapılır.
İlan çok saçma olmuş, hangi aklı evvel bayiden almak yerine gidip onu alır ki aynı paraya? Bir de satış masrafları var, üstüne sigorta yaptıracak, ne acayip iş yahu. Bence eleman siyah aldığına pişman olmuş kurtulmaya çalışıyor.
ya arkdaşlar izlenimlerime göre bu motor çok az yakıyor. Honda gayet başarılı bi şey çıkartmış. Ben hondanın küçük cc sınıfında çıkardığı 2 sorunsuz motor olan titana biniyorum. (öteki model c 90 ) titan yakıt konusunda 10 lt ile 400 km leri rahat geçiyodu. Geçen yaz 150 cc ye çevirdim motorumu. Güç,sürat,çekiş süper. Yanlız yakıt 10 lt ile 350 km civarına düştü. (hep artçılı binerim eşımle)ben 82 eşim 55 kg. Bide uzun yola çıkarken çanta alırım 15-20 kg. Yani toplam 150-160 kg civarı. Şimdı bu durumda cb 125 im olsa 10 lt ile kaç km gider? Malum bu kadar yükle biraz sıkıştırmam lazım motoru. Bu motoru alsam titan dan sonra hayal kırıklığı yaşarmıyım? Ama titanımada kıyamıyorum 96 model hala taş gibi.
motorumu sıkıştırmadan gidersem 400 km yaparım gibime geliyor. Neyse motorum ölene kadar bineyim bari. Veya bi 250 cc ye geçmem gerekiyor galiba. Artıkın param olsa ilk tercihim cbr 250 r veya suzuki inzuma olacak gibi. Capırlar hoşuma gitmiyor. Racelerde yatık sürme tarzı hoşuma gitmiyor. Cbr 250 bi nevi sürerken öne fazla yatmadan dik sürebiliyosun veya inzuma. Ama hayırlısı diyelim arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)