o kadar sürdüm bu motoru ama öle bi çizgiyi hatırlamıyorum açıkçası belki benim de gözümden kaçmıştır dostum ama, şüpheye itici bir durum olacağını sanmıyorum
o kadar sürdüm bu motoru ama öle bi çizgiyi hatırlamıyorum açıkçası belki benim de gözümden kaçmıştır dostum ama, şüpheye itici bir durum olacağını sanmıyorum
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
eyvallah. sahibindende kontrol ettim. bazı motorda var bazısında yok.
Motorumu bugün itibariyle satmış bulunuyorum arkadaşlar. Alan kişiye hayırlı olur umarım. Kendinize iyi bakın. Başka modellerin sayfalarında gorusmek uzere.
Ugrarim tabi. Sonuçta Cb ilk göz ağrımız.
Yeni motorum bir aksilik cikmazsa çok büyük bir ihtimalle inazuma f olacak.
Belki yarin gidip kapora vermeyi bile düşünüyorum. Kısmet. 2015 modeller Mayis gibi gelecek deniyor. Tam da o tarihlerde mesleğimle ilgili bir sertifika eğitimine gitme ihtimalim var nasil olacak bilmiyorum.
Sagolun arkadaşlar daha güzelleri sizin olsun isalah.
Bugün kapora verip sözleşme yaparak olayı resmilestirdik. Mayisin ilk haftasi gibi teslim alabileceğim sanırım.
iŞTE BU..Buradan da bi paylaşım yaparsın artık. 15000 lira bulur herhalde. Fiyatı ne kadar tam olarak bilmiyorum ama
Bir garip yolcu
14.400den anlasip fiyati sabitledik. Orta sehpa ve canta demiri hediye edecekler. Eğer teslim tarihine kadar koruma takozu ve radyatör koruması da gelirse onları da hediye edecekler.
Ruhsat plaka sigorta filan 15'e yaklaşacak sanırım. Bir de lastik masrafi yapmak lazım galiba.
uzun zamandır. sessiz sessiz takipteyim. cb'nin üzerine 2 cbf 1 crf 'den sonra yine ufaklığa göz öldürüyorum sanırım
Honda cb125e fiyatını 4950 TL olarak güncellemiş. Cb sahiplerinin gözü aydın
arkadaşlar bu 4950 tl fiyata değermi sizce
Diğer benzer motorların fiyatlarıyla karşılaştırmak lazım. Ben 4450 civarı olur diye bekliyordum. 4950 ye şaşırdım. Cbf 5950tl. ybr yi bilmiyorum
Kötü komşu adamı mal sahibi yapar
Kötü servis adamı motor ustası yapar
bunlar birbirlerine bakarak fiyat belirliyolar sanki, 2 senede 1100 tl zam, neden ya? hadi zam yaptın motora bi yenilik getir demi o da yok.
tabiki o fiyatları hondanın hiç bir motoru haketmediği gibi bu da haketmiyor.
commuter motor arıyosanız nolur sıfır almayın, zaten sıkılacaksınız zamanla, bu adamlar satış yapmasınlar.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
2012 Nisan ayında 3500 tl den almıştım 4950 olmuş şaka gibi ama zerre yenilik veya iyileştirme varmı yok...
Kendi motorum için demiyorum ama bu para verilmez arkadaş
2012 model Siyah cb125e ile aranıza katılmaktan dolayı gayet memnunum arkadaşlar.
Aramıza hoş geldin. Hayırlı sürüşler.
Şu nisan kışı bitsin motorları caddelere salarız gezinsin biraz garipler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)