Akünün bu kadar yeni bir motorda bitmesi pek olası değil aynı sorunu ben yaşadım arkadaşım.
malesef aynı problem senin başına gelmiş olabilir :( motorun aküyü şarj etmiyor, yani mekanik olarak şarj dinamon yanmış olması olasılığı var.
aküyü şarj ettikten sonra 90km gidebiliyordum en fazla. ve akü bitiyordu daha sonra servisten anladımki motor çalıştıktan 20dk sonra şarj etmeyi kesiyormuş. aynı sorun olabilir, geçmiş olsun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
bakımı nerede yaptırıyosun, ben her bakımda buji ve yağ değişimini kesinlikle yapıyorlardı. aslında yerinde olsam tüm bakımı kendim yapardım
servise ödenen para ile çok daha stabil bakımlar yapabiliriz. 12bin olan bi motorda da mekanik arıza çıkma ihtimali azalmıştır bence.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
hondada yol yardımı gibi bir hizmetin olmadığını biliyorum, o ücreti alıyor olmaları normal diyebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------
motor kaç binde şuan? zincir durumunu görmek için bence zinciri güzel bi temizleyin gaz yağıyla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------
motorun rodaj dönemi bitti diyip zorlama olayına girmeyiniz şahsi görüşüm.
şuan ben de 13bin'deyim bu motorun düz yolda optimum hızı 90'dır. 100 yaptığınızda altınızda bağırmaya başlar alet boşuna yormuş olursunuz.
yokuş aşaığı 120 km hızı gördüğüm de var ama ne gerek var. bence zorlama yapmayın. rodajın bittiğini yakışından ve atikliğinden falan anlarsınız.