egzos hakkında bilgi verir misin gerçekten çok şık duruyor, güle güle kullan!
Cok tesekkur ederim, genel olarak bilgi verecek olursam,Avcrom marka egzozu gecen yil siparis ettim tamami el yapimi silindir cikisindan itibaren tek parca boylelikle muayene ve servis bakimina giderken 3 somun sokup takip orj. Egzozu takabiliyorum.
Bir aparat sayesinde 10 saniyede orj. Egzoz gibi sessiz olabiliyor ve susturucu yokken sesi camaro gibi cikiyor.cok tok ses veriyor bu gune kadar herkesi sasirtti bu yuzden bu basliktan birinin canli olarak duymasini cok istiyorum
Egzoz ilk geldiginde 3 kucuk sorun yasadim biri cblerin orta sehpalari kapandiginda egzoz uzerindeki takoza yaslaniyor,ben bunu takinca zincire surttu. Egzozu yapan usta icine bir takoz koymus kelepceye kaynaklattirmam icin,yaptirdim ve o sorun ortadan kalkti.
2. Sorun arka fren pedali ara boruya yaslaniyordu ve arka frene basilmiyordu. Bugun golcukteki ustama gittim ve boruyu isitip ezdi o sorundan da kurtuldum.
3. Sorun da ara borunun boyasi egzozu taktiktan sonra 3 km kullandim ve yandi dokuldu,elimde egzoz boyasi var bi ara sokup boyayacagim.
Bunlar kucuk basit sorunlar, kalite olarak benim bu egzozu adam 2 tup halinde yamaha fazer a takmiş fotolarda gorum. Yani o basinca ve isiys rahatlikla dayanacak.saglamlikta.
Gidiş olarak daha once 80km ile ciktigim rampayi 95 ile, 1 vites ciktigim bayiri 2. Vitesle cikiyorum. Sesi beni mutlu ediyor goruntusunu de begeniyorum.
En buyuk sorunum olan fark edilmeme tamamen ortadan kalkti. Bircok kez arabalar sellektor korna yaomadigim halde onumdencekildiler ve yasadigim yerdeki yayalar artik kaldirima.kacisiyorlar
Ozetle hani annelerimiz bizi "iyi ki dogurmusum" diye severler ya, iste aynen oyle "iyi ki yaptirmisim bu egzozu" diyorum
Burdan egzozu yapan Halil ustaya da cok tesekkur ediyorum tekrardan.
egzoz cok yakısmıs yahu.. bizede yaptıralım :D hic düşünmüyordum ama cok sık durmus
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:08 ----------
880 km 'de suan cb. bayram sonu servis acıldığında 1000km yemiş olucam ve ilk bakıma giricez arastırıcam saol bilgi için
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
Cok sagol ferdi, egzozun boyuna bile ben karar verdim sukadar uzun olsun su sekil olsun vs diye. Simdi egzoza bisey olmasin diye koruma demiri takasim var motora
Tesekkur ederim permatiq, sen birde sesi duy bence asil cezbeden o tabi seklide on numara, kac model arasindan sectim
Hepinizin Kurban Bayramını kutlarım arkadaşlar
Teşekkürler ferdinandd. Ben de herkesin bayramını kutlarım.
Herkeze iyi bayramlar,bol gunesli kazasiz belasiz kesiksiz
Kocaeli degirmenderedeyim.
Iyi bayramlar cb ci arkadaslar
Geçen gün buğu yapan AGV K3 kaskımın vizörünün değişimi için Kızıltoprak Mototaş bayiye gittim.
Kapısında bir adet siyah Inazuma vardı. Hemen çöktüm üstüne tabi. Alet hiç de fotoğraflarda görüldüğü gibi değilmiş.
Fotoğraflarda neredeyse CBF150 ile aynı kalıpta gibi.
Ama gerçekte hiç de öyle değil. Oldukça kalıplı, oturaklı bir motor. S modeli gelir mi gelmez mi bilmem ama bir sonraki motorum bu olmalı dedim kendi kendime.
Yanımda kız arkadaşım da vardı o da çok beğendi.
600cc bir motor alıp yakıt ve işletim masraflarının altından kalkmaya çalışmaktansa 250cc bir motor ile artçılı keyifli sürüşler yapabilirim diye düşündüm.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)