cb 125e almayı planlıyorum, 3bin tl cıvarı 2013 varmı tanıdık ? memnunmusunuz genel olarak motordan? vitesliye geçiş için düşünüyorum, bu yüzden ikinci el, 1 sene kadar kullanacağım birtane arıyorum geçen sayfalarda yağ sızdırma vs gibi sıkıntılar grdüm, gerçekmidir??
ben yaşamadım. yakıt olarakta cok memnunum. seyir halinde devir saatinde ne gibi bi aksiyon görmeyi bekliyorsun 125 lik motorda bilmiyorum. ama memnunum. tavsiye ederim.
Beyler benim egzoz on numara oldu ama daha tam cozemedim vakitsizlikten dolayi. Tork fena artti rampada deli gibi gidiyor,ses camaro gibi ayrica susturucu aparati var takinca orjinal egzoz gibi sessiz oluyor.
Su fabrikada uretim bi yavaslasa motoru yikayip video cekip eklicem buraya ama basimi kasimaya vakit bulamiyorum.
Bide yagişlar başladi Allah bize kolaylik versin malum CB yoldaki nemi bile guzelce toplayip uzerimize atiyor duş alalim diye )
bekliyoruz video foto
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------
sizin hesabınızdan yüklenmis bir video buldum. bu mu?
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
bende suan işteyim emekçilere selam olsun 20:30 / 08:30 calısıyoruz video'ya gelince değişik olmuş yakıt artacaktır zevk meselesi tabi
Lanet olsun vardiya sistemini bulana
Kolay gelsin Yakit konusunda cok degisecegini sanmiyorum zaten az yakiyor CB,varsin biraz artsin.Fark edilme konusunds cok basarili. Mesela 70 km ile soldan giden araca eskiden arkadan yaklastgmda beni fark etmiyordu, sellektor korna yapinca uyuz olup yolvermiyordu.simdi darrrrrrrr diye kicina yapisinca ne geldigini anlamadan yol veriyolar ve ozellikle kaldirim fobisi olan yayalar uzerinde cok etkili. Bakalim zamanla artilarini ekserini gorucem tabi fabrikadan vakit ve mecal kalirsa :(
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
O konuda hakkisin,gecenlerde hastaydim bssim agriyordu (herzaman da uykusuzum) 15 km yol gittim egzoz iskence yapti resmen şasirdim. Hani bssin cok agrir da cocuklars ses yapmayin diye bagirirsin ya iste aynen oyle.keske susturucuyu cantaya koysaydim dedim :/
Susturucuya kumas bi kilif yapicam malum cantada kaska vs zarar vermesin diye.. yapacak cok is var ama 6+1 ustelik vardiyali olunca hafta tatilimde genelde uyuyorum
Eyvallah sagolasin vallahi bende performans beklemiyordum şok etti beni. Golcuk'u bilenler bilir sirinkoye cikiyorum deli bayirlar feci rampalar, bunca zaman 1. Vites ciktigim bir bayir var artik 2 ile cikiyorum orjinal egzoz sıkıyormus motoru.
Su arka fren ve boru boyasini halledeyim hele katolog cekimi gibi yapicam
Arka fren boyasını halletmek nedir
O bu değilde hakkaten umduğumun üstünde sesi ve çekiş gidiş rahatlatması
Yoksa biliosun boşa para vermişsin yazık günah yazarım acımam
Hehe bilmem mi simdi soyle; bidigin uzere komple silindirden itibaren yaptirdim. Ara boru arka fren pedalinin altindan geciyor ve frene basamiyorum boruya carpiyor dolayisi ile borunun o kismini isitip ezip arka freni faal hale getirmem gerek. Bir diger sıkıntı silindirden itibaren 25cm kadar bir yerin boyasi yandi uctu gitti malum ilk cikis yeri sicaklik fazla.. birde orayi boyamam gerek.sonra binicem ustune vurucam kirbaci ) bu arada yolun bu taraflara duserse gel bir dene, hic cb gibi degil )
Yolum düşmesede düşürürz, ayıpsınn
Abi o ezme işlemini egzozcu dayıya yaptırsana, uğraşma yani
Boyatmayadabilirdin aslında, kötü durmazdı bence Boyası uçan yeri kendin mi boyayacaksın?
Bende aldım egzoz boyası, sıcak hava olursa çok daha iyi oluyormuş o iş ama yağmur falan var burada şimdilik :/
Saç ile ilgili kelleden operasyon geçirdim, 2 haftadır motosiklete binemiyorum, sigarayı bırak deseler daha kolay ya, motosiklete bağımlı olmuşum resmen
Bu boşlukta egzoz falan derken sonuçta yine motosikletimle ilgilenirim diyordum işte ama bu sefer yağmur çamur
Brandayı aç biraz izle kapat ta olmuyor, daha kötü oluyor insan, yerim kaskını diyesim gelir diye korkumdan (kendimle çelişirim, kasksız bineceğime hiç binmem)
sabah akşam başımı çevirip geçiyorum yanından, fena durumdayım anlatamam
Bu kadar dibe batmışken psikolojim senin egzozun sesi var ya ne güzel geldi, sevaba girdin sevaba
Sitenin mobil uygulamasi beni cildirtmak uzere :( ayni mesaji 6. Ya yazmaya calisiyorum..
Ferdi cok gecmis olsun, egzozu yapan ustaya ezdiremem cunku adam taa izmir tire de ayrica boyamam sart cunku yanip boyasi dokulen yer beyazimsi garip bir hal aldi. Gecenlerde bi schooter in egzoz borusunu birde viragonun blok yan kapaklarini boyamistim o boya hala duruyor olmali.(800 dereceye kadar dayanikli)
Boyama konusunda sana kucuk bi taktik vereyim,egzoz borusu sicakken at boyayi ;) daha saglam olur. Bu isin puf noktasi bu. Tabi cayir cayir yanarken degil
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)