S.a arkadaşlar bende mh drift var fakat arkadaşım honda cb almak istiyor bu motor köy yerinde kullanılırmı bir sorun yaratırmı kullanıcısına şimdiden teşekkürler
S.a arkadaşlar bende mh drift var fakat arkadaşım honda cb almak istiyor bu motor köy yerinde kullanılırmı bir sorun yaratırmı kullanıcısına şimdiden teşekkürler
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
arkadaşta şuan mondial var 100 lük biraz sıkntı açtığı için markadan soğudu drift alıcaktı ama honda cb de karar kıldı teşekkürler
Abi bende ilk kez duydum böyle bişey, olurmu olur mekanik alet sonuçta ama sana denk gelmesi kötü olmuş
Katalizörün durumundan bahsetmesen, sele altına hava girişini kapatan torba falan bişey koymuş olamayasın diycem, çünkü anlattığın olay tam böyle bir durumun sonucu aslında
Çok geçmiş olsun, bende merak ettim şimdi sebebini
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Sargı dedikleri- alternatör( motor için gerekli olan elektriği üreten parça- diğer bir adı da dinamo'dur)
Motorun sol yanda bulunur( vites pedalının hemen önünde- yada başka deyimle ön zincir dişli kapağının bitişiği)......
Arkadaşım bu parça kolay-beri arızalanmaz)- sargı dan çıkan kablolar vardır- aküyü beslemek için... arada diyotlar vardır- büyük ihtimalle onlarda sıkıntı vardır......
Eğer ki sargı yanıksa( ki iki parçadır::: rotor ve statör) rotor'daki bakır sargılarda bir yanma, kararma- kavrulma olması lazım - gözle farkedilir ve yanık kokar.....Eğer ki yanıksa mutlaka ''YANIK SARGI'yı görmek istediğinizi söyleyin
Yoksa y. servis te olsa(işi bilm.anlarsa)tabiri caizse ^^DÖŞER^^., 1-2 kuruşluk diyot için sargı değişti deyip-yontarlar adamı.....Biraz uzun oldu kusura bakmayın...
The Power of The Dreams.
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
benimde başıma geldi.motor ateşlemeyi kesti;yolda kaldım....beyin yanmış dediler garantiden değiştirdiler(km 23 binlerde)
ilk yolda bırakan honda olarak benim tarihe geçti
fotoğraf paylaşalımda renk gelsin biraz benim eski dağ keçisi
kullanımı kolay ve bukadar pratik bir motor görmedimcbf'le bile böyle şeyler yapmak gelmiyor içimdencb bisiklet gibi motora çok hakimsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
birde yakışıklı kerata
Saol Mücahit
Benim yavru gitti gideli bende trafikte gördüğüm CB lere daha bi bakar oldum
Geçen bir siyah gördüm, arkadaş kediye yalatmış heralde, yaldır yaldırdı alet ya
Ya sorma aynı şeye bende akıl erdiremiyorum Benim esas aradığım motosiklette tam olarak oydu işte
KTM' nin yaptığı gibi, 125 liği çıkar koy 200lük motoru, ona göre yürüyenini revize et yolla, geriye kalan herşeyi güzel zaten, daha kolay ne var
En yakını CBF 250 ve VTR 250 di, onlarda hem gelmiyorlar hem biraz ağır ve hafiften büyük sayılırlar şehir içi için, İnazuma gibi yani, her taraftan sıkıntı
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
evet, tam bir hafta sonra beyin geldi istanbuldan ve değiştirdiler, neden olmuş olabilir dedim ustaya, fabrikasyon olabilir beyin sargısı teli kopukmuş bidaha karşılaşmassın böyle bi sorunla dedi. inşallah dediği gibi olur özlemişim motoru! hoşgeldin hediyesi olarak michelin pilot street lastik aldım hemen kendisine
bu sefer akünün şarj etmeme problemi çıktı 2 gündür itelemek suretiyle çalıştırdım motoru :( neyseki servis konusunda honda çok iyiymiş. kesinlikle çok ilgililer ve hizmette kalite anlayışları harika. ne kadar sorun da çıksa benim şansım diyorum gerçekten honda servis çok iyi, burdan teşekkür ediyorum tekrar!
Sanki aramızdan biri yeni egzos denemesi yapacaktı video koyacaktı ses seda yok meraklanıyoruz.
ZEMHERİ!
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)