Abi ancak foruma girme fırsatım oldu, gördüğüm gibi özelden yazdım
CB başlığına bakınca gördümki zaten çözmüşsün işi
Hayırlı olsun, bence bayağa yakışıyor o elcikler CB' ye, işe de yarıyor özellikle soğuk havalarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
Abi iki saat yazdım mesajım silindi kısaca özet geçicem bu yüzden
125cc commuterden sonra 250cc bir güç, pek hafife alınacak gibi gelmedi bana
Artçılıyken hafif rampada debriyaj elinden kayarsa alet tekere geliyor, tecrubesizlikle sabittir
CBF/YBR sonrası 600 civarına geçen ve sadece vites düşürdüğündeki kompresyondan ve güçten arkası atanlar, bu gücü kontrol edemeyen arkadaşlar motosikletlerini sattılar, örnekleri var forumda !!!
Ben olsam adım adım ilerlemeyi tercih ederdim
İllaki diyorsan
dyavol-77 abimizin dediği gibi MT-03 tadında bişeyler bellki olabilir, gerçi onlarda torklu aletler ama nispeten zorlanabilir
Tam özet oldu hee
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
_ Şuanki CBF' ni neden satmayı düşünüyosun Mücahit, esas mevzuyu kaynatmışsın laf arası, aklında ne var ???
_ Aynen dediğin gibi 250cc özellikle keyfi kullanan biri için fazlasıyla tatminkar, hatta zaman zaman çok bile dedirtiyor
Yukarda başıma gelen bi tecrubesizliği paylaştım mesela :/
Ama inceden inceden zehride veriyor insana (sanırım iş commuterden çıktığından oluyor bu his
) 250cc commuter veya maxi scooterlar... bu hissi verirmi mesela, çok ama çok merak ediyorum
_ Oturuş pozisyonu CB' den sonra (CBF de aynı hemen hemen
) bikaçgün sıkıntıydı, yük bileklere biniyor gibiydi... ama kısa sürede uyum sağlıyorsun, mesela diz kavraması CB ve CBF'den çok çok daha rahat olduğundan,
hemen ellere binen yükü dizlere bırakıyorsun, zaten gücün getirdiği bişey olsa gerek
bütünleşiyorsun ister istemez...Oturuş pozisyonu hemen rahat hissedilecek bi hal alıyor yani, hiçbiryere ekstra yük binmemeye başlıyor
Hayırlı olsun
Herşey bitmiş ufak bi detay kalmış Serkan
Sanırım nazar değdi
O dalaverayı çözdüğün an videolara boğ bizi