Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ilk çagdan kalma modellerle ybr ye rakip olamaz hondayı severım ama ufak segmentte hondanın duzgun modellerini getirmiyorlar türkiyeye
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
mete abi nettin gı bu motor ybr nin çok gerisinde kalır.. belki sym ye kafa tutar..
-
-
Anaaa tam istediğim gibi fiyatıda hem bunun vites göstergeside var :D YBR yerine bunu alabilirim tabi bununda bir Eksi yönü yoksa bakalım biraz kullananlardan öğreniriz nasılmış
-
Yine devir göstergesiz motor, yine yağ yakıyor şikayetleri demektir. "Yokuş aşağı 130 bastım" diyecek arkadaşların motor yağ eksiltiyor şikayetlerini dinlemeye hazır olun.
-
Seko adlı üyeden alıntı
Yine devir göstergesiz motor, yine yağ yakıyor şikayetleri demektir. "Yokuş aşağı 130 bastım" diyecek arkadaşların motor yağ eksiltiyor şikayetlerini dinlemeye hazır olun.
Devir dicitaldir belkide sağ taraf daki panel öle gibi geldi
-
-
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
yaaa ayıptır beeee 100 lira fazla fiyat yazıp bi devir saati koyamamış honda
yoksa cbf lerin eskisiyle yenisine mi benzetecekler
2 sene sonra koyarlar ve adı da yeni kasa olur
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
-
Şu Honda'ya, bu yeni modele devir saati tak desek ve başlarında beklesek, bu işi yaparken elleri nasıl titreyecek acaba merak ediyorum.
-
kıçımla gülüyorum artık hondaya.
dalga geçiyorlar resmen.
What goes around, Comes back arround...
-
ohh mis gibi çin kokuyoo ...ohh
-
Bu adamlar bizi salak yerine koyuyor sanırım
Sene 2012 birader, dijital teknoloji aldı başını gitti birader, bir iki çip le bu işler bitiyor artık birader, bu motoru satmaya kalkacan ülke Türkiye birader, siz kimi kandırıyorsunuz birader, illa piyasada patlama yapmak, ybr yi falan alt etmek, satış rekoru kırmak gibi bi gayen, oturaklı bir iş yapmak arzun varsa bu milleti muz cumhuriyetiyle karıştırmayıp 185 cc civarı, full enjeksiyon, torklu, kemikli enduro kırması bi commuter getirirsin patlar gidersin... Ama bu modelle değil cık cık cık...
Biri yer, biri bakar kıyamet ondan kopar.
-
motosiklet kullanmanın bu kadar maliyetli olduğu bir memlekette bence daha çok 125- 250 cc alternatifi gelmeli. bir de türk insanı aksesuar seviyor yıllardır piyasada olan honda bunu nasıl gözardı eder anlamış değilim.devir saati gibi ucuz bir detay
cbf150 nin yerine bu geçecekse beğenmedim. ne kadar sıkıntıları olduğu iddia edilse de huyu suyu bilinen kendini ispatlamış bir model.
ama bir alt daha ucuz alternatif olarak bence mantıklı.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar şu an itibariyle haber kaynaklarımdan yani Honda fabrikadan öğrenmiş bulunmaktayım...
bence güzel bir model...en azından yebereye öldürücü darbeyi vuracak gibi...
bizim için iyi gelişme...neden...bu sefer Yamaha buna karşılık vermek zorunda ve daha düzgün bir ybr getirir yanlışmıyım...bu rekabetin sonu hep bizim işimize yarar...
yağ mağ yakmaz inşallah...
Öncelikle Videosu....
http://www.youtube.com/watch?v=ugzeUbLjQ-c
http://www.youtube.com/watch?v=vvNfeNbADEM
şimdiden soruyu duyar gibiyim...beyazı gelecek mi...
cevap ..bilmiyorum...ama sanmıyorum...
fiyat aralığı 3500-3750 arası olacağı söylendi...
hayırlı olsun...
Mete Han Prodikşın ve Bilimum Ekşın Company itinayla sunar....
...
METE abi ilk videoda devir saati var 2.incisinde yok dikkat ettinmi yani gerçekten 2 sene sonra getirmek için koymamışlar harbi harbi ben içimden tvs ile rakip olucak onla aynı güçte titreşimsiz bi alet getirler diyodum cbf150den sonra çitayı dahada düşürmüşler bi fiyatı iyi olursa düşünülür 3.750tl yaparlarsada herkezlere tvs öneririm yani :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
honda japonya ve türkiyeyi tebrik ediyorum epey bi saçmalamışlar : ) : ) kesin yağ da yakar bu : ) karbüratör sorunu olmaz ama bunda cg karbüratörü vardır tabi bi kranga da 750 lira fiyat çekerler..zavallı Türk tüketici..
-
2000-2001 model titan kasasını biraz makyajlamışlar, (Deposundan gösterge paneline kadar benziyor) hatta depo neredeyse aynı gibi. cbf 150 motorunu 125 cc ye ufaltmışlar. Motor yapı olarak cbf 150 motoruna çok benziyor, hatta aynı bile olabilir. Dolayısıyla benim beklentilerimin çok altında. Bence Cbf 150 den inilipte binilecek motor değil. İlk kez motor sahibi olacaklar için bi seçenek, yeni başlayanların en çok ihtiyaç duyduğu devir saati veya vites göstergesi de yok, nasıl olacak, kim alıpta binecek bilmem. Benim gözüm pek tutmadı. Fakat motor ömrü ve kalitesi titan kalitesinde ise efsane titan yeniden doğuyor diyebiliriz. Böyle olursa tam bi kurye motoru olur bence. Ama ufak ve çelimsiz yapısıyla cbf 150 segmentinden biraz ayrılıyor sanki.
-
yeni model titan bana sorarsanız
-
dünya üzerinde içten yanmalı olup yağ yakmayan bir motor yapısı yoktur..kimisi farkedilmeyecek durumdadir kimisi de hondadir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)