dostlar bizim burada ne olmuş kimse uğramıyor.
topiğin elebaşları kayıp???
yaz geldi tatil başladı herkes geziyor herhalde.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
inşallah öyledir
kötü bir durum olmasın da..
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
SIKINTISIZ ekonomik olarak yola dewam yazın yolların tadını çıkarmaya dewam çinli diyenler utansın kimse uğramaz tabi bakımını yapan sezon boyu gezer o kadar .
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
Elebaşı mıyım bilmiyorum da ben buralardayım.
Salı öğleden sonra 2 kişi yola çıkıp yine yalova/çınarcık yolunu tuttuk. Tabi yine eskihisar-topçular feribotunu kullanarak.
Dün sabah da geri döndük ben direkt işe gittim henüz bugün girebiliyorum foruma.
Motorun karakterini uzun yolda daha iyi anlıyor insan. Gerçi 80-100km çok uzun bir yol değil ama şehir içi dur-kalk sürüşe nazaran uzun sayılır.
Motor zaman zaman gitmiyor hissi veriyor evet. Özellikle 2 şeritli yolda, sağ şeritte giden kamyonu sollamak için gerekli o uzun saniyelerde, siz sol şeride geçmişken arkadan gelip sellektör yapan diğer araçlar ortaya çıktığında. Kaç kez oldu bilmiyorum, sollamak için sol şeride geçip, başarısız olup tekrar kamyonun arkasına sağ şeride dönmüşümdür.
Bu gibi sıkıntılar hariç gerçekten çok zevk alıyorum motordan. Özellikle motor iyice ısındıktan sonra (ortalama 15-20km) tepkileri çok daha hoş.
Benzinini doldur, zincirini yağla-temizle, lastikleri kontrol et, bas git istediğin yere.
Hakkaten @ferdinannd nerede?
Acil yardim.
Motorda kontagi actigimda gostergelerde hic bi degisiklik yok ve motor calismiyo.ama sellektor dugmesine basip calistirdigimda calisiyor ve paneller deki isiklar yaniyor.akuyle alakali degil daha yeni sarj ettim. Acil yardim??
tazzikli su vakasına benziyor kısa devre yapmış olabilir en iyisi bi servise uğra marş basıyomu göstergede tepki yok iken
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
Motor sollamalarda gerçekten 'ben uzun yol motoru değilim' diyor.
Fakat şu da dikkatimi çekti.
Bu gün motorla durmadan ve hemen hemen dip gaz 50 km kadar yol yaptım.
motor ısınınca biraz daha iyi gidiyor. Özellikle 20-25 km'den sonra motor biraz daha iyi gidiyor gibi geldi...
Çözüme dair pek bir şey aklıma gelmiyor.
Umarım en kısa zamanda biri yardımcı olur...
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
Motorcu ustaya sordum sigortadandir dedi eve gidince yeni sigortayi takip deniycem ama basincli suyla yikiyorum motoru o da olabilir tesekkur ederim
Nasipse sabah Nazilli'den Isparta'ya, arada Denizli- Çivril'e uğrayacağım 300 km civarı yolculuğa çıkıyorum. İnşallah bir sıkıntı olmazsa geziyle ilgili fotoğrafları paylaşacağım. Herkese iyi geceler.
Sorun sigortada degilmis.motor direk marsla calismiyo.sellektor dugmesiyle ayni anda marsa basinca calisiyo.kisa devre olayina bakcam simdi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cok-ozel-honda-129643914/detay
bu mumkunmu
abilerim ya cb lerde aku kolay bıtmıyo demı ayakmarsı yok malum aku bıterse kalırız kendını sarj edıyomu. bıde su farı degıstırmek mumkun mu yuvarlak kafayla
aku konusunda yardimci olabilecek varmi acaba tek sorunum o kaldi nasipse bende araniza katilicam aku bitmesi oyle hemen yasanirmi calistikca kendini sarj eder mi yoksa surekli sarjai baglamaliyim
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)