debriyaja basıp vitesi 6 ya atıyormuş gibi ayağınla it yukarı dogru, belkide tam geçmiyordur vites. birdaha başına geldiğinde dene.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------
lastik güzel yol tutuyor ama çok ince eti ve yumuşak hamur olduğundan tel zımba vs ne varsa batıyor patlatıyor. Allah korusun kolay yarılır gibi geliyor
Karadeniz - Giresun.
başka arkadaşlarında başına gelmişmi diye merak ettim,
pislik veya hava alması ile ilgili değil bu arıza bence,
devir düşünce vites küçültürüm, motoru dinleyerek giden biriyim,
arkadaşın dediği gibi sanki 5.vites yerine oturmuyor gibi
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
mrb arkadaslar simdi ben bu lastiği değiştirsem dublesk lastik oluyormu bu motorlara sambiyerli bu motorlar lastık tavsiye edebilirmisiniz.
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
ay basında alacagım motoru para varken lastık işinide halledeyım diyorum tubeless olsun hadi
tubeless oluyormu cb 125 lere birde hangilastik daha iyi onerınız varmı arkadaslar
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-90-90-18-arka-2,75-18-ontk-lastik-michelin-cbf-150-ybr-125-124367853/detay/
bu lastikten al bu uyumlu bizim motora bundan başkası yalan MICHELIN
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
ister sibopları değiştir tubeless yap istersen değiştirme şamriyeli içine tak aynen devam
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
CB125 in arka lastiği dahamı kalın nasıl uyuyor anlayamadım CBF150 nin arkası kalın diye biliyorumda uyumlumu diyorsun ?
Beyler benim makinayı satıyorum. İlgilenen olursa haberiniz olsun..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6717739/detay/
sadece arka lastikmi yoksam cıfttimi bu fiyat cunku normalde daha pahalıda bu lastıkler ben o fiyatta bir michelin lastik göremedimde .
bn yinede emin olayım dedim kardesim sagolasun
bugun bayiye gittim sadece siyahı kalmıs ben beyazını alacam dedim adama nedese iyi
fabrikadada yok bayii ne yollarsa onu satıyoz dedi ben beyazını istiyom zorlamı ya sen bu motoru bulmusken aldıyor adam
fabrikada yok bayi ne yollarsa onu satıyoz gittiğin bayi değilmi di de bayi ne yollarsa onu satıyoz diyo lavuk
bende onu diyorumya cok guldum adama su ara cb baya bir satıyor
michelin yap arkadaş uğraşma hiç. şu anda ki lastikler patladığında direk yolda kalıyorsun.ben değiştirdim çok memnunun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
arkadaşlar sigortayı hangi şirkete yaptırıyorsunuz hangileri daha uygun ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
arkadaşlar yeni cb125e alacak arkadaşlar için hondanın yenibosna şubesini tavsiye edebilirim. ben alalı yaklaşık bir sene oluyor.pek şikayetim yok memnunum.boşuna her şubeyi arayıp fiyat sormayın en makul yenibosna tabii karar sizin
arkadaşlar bugün bir ölçüm yaptım 5litre benzinle şehir içi dışı karışık 205 yaptı yani 1 litre ile 41 km..
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)