Tip dediğiniz şey göreceli bir şeydir. Kişisel zevkler tartışılacak bir konu değil. Ayrıca kendi beğendiğiniz bir şeyi başkalarının da beğenmesini beklemek pek mantıklı değil.
O yüzden modellerin tipleriyle ilgili yorum yaparken cümlenin başına bence ekleyip, bunu bir kuralmış gibi aksettirmemek lazım.
Ayrıca cb125 daha dünkü motor. Hemen nasıl kanaat getirdiniz ybr'nin daha sağlam olduğuna?
senin şu yeni hondalardan haberin yok inş sende bu motordan alırda memnun kalırsın yoksa vay haline bak cbf çiler e kronik arıza konusunda 50 tane konu açtılar tekleyen mi istersin yağ yakan mı yoksa kampana şikayeti mi honda o kadar sağlam ki sana anlatamam..
ama ybr kadar değil
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ybr alah yapımı, cb kul yapımı. Niye ybr yi kötülüyosunuzki? cb yi kötüleyin
ybr fezaa:D
apache den tasarımı çalınmış 2007 den beri sürekli far grenajı değişmiş bi türlü hala istenilen olmayınca çalıntı yapılmış
ybr her motordan iyi olarak lanse ediliyor da neden hala en az satan motor onu anlamış değilim
ama allah var cb125 iyi duruyo
Mustafa Kemal Atatürk
cb modeli geçmiştede olan fakat ülkemize yeni gelen bi model. Onun için o motora şu motora benzemiş olabilir ama onun kopyası bunun kopyası olamaz.
arkadaşım neden yazıyı anlayıp dinlemeden yorum yaparsınki?
onu ybr için dedim (=
bunu sadece bende demiyorum altın elbiseli adamda bunu söyledi e aklın yolu bir
cb125 konusu ise tamamen çindeki bir model ancak hondanın yeni nesil 700 x ve s serilerinin far grenajı ile uyumlu bir model
senin gibi yeni üye değilim ayrıcada
Mustafa Kemal Atatürk
yok ikisinide kötülemeyin herkes beğendiğini alsın kimsenin insanları motosikletinden soğutmaya hakkı yok herkes hoşuna gideni alıyor ama bazıları bilip bilmeden bir laf atıyor ortaya yok şu memnun değil yok bu memnun değil madem öyle beğenmiyorsunuz almayın şimdi ben başlasam burda cb yi kullananlar şöyle memnun değil böyle memnun değil şurası şöyle burası böyle desem yeni cb alan bir insanın hoşuna gider mi bu davranış herkesin tercihine saygı gösterilsin istiyorum ben cb alan arkadaşlarıma abilerime hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:06 ----------
hı ybr için dediysen madalya takalım o zaman
Honda yamaha tvs farketmez. Başkalarının eleştirileriyle yola çıkan kişilik yamaha'yı honda'yı bitirip şimdi de bana mı bulaşıyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------
arkadaşlar benim cb125, bazen çukurlara girerken veya tümseklerden geçerken far içinden tak diye bir ses yapıyor. Sizde de var mı acaba?
Daha önce birisi tümsek ve çukurlarda, deponun dibindeki küçük grenaj gibi parçadan bir ses geldiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Bu motora sigortadan trafik sigortası yaptıran var mı ?
Ben geçen hafta yaptırdım arkadaşım.45 TL verdim.Plaka +ruhsat+sigorta hepsi 245 TL ye mal oldu.Motoru da 1 haftadır kullanıyorum.şikayet edebileceğim bişey henüz olmadı.selamlar.
iskorpit kardeş nasıl 45 tl ye sigorta yaptın ? hangi sigorta ve motoru sigortatırken hangi tipi girdiler sisteme? ruhsatta motor tipi ne diye geçiyor? işlemlerin hepsini kendinmi yaptın?
Arkadaşım sırayla cevap vereyim.sigorta şirketi avivasa,motor tipi JA11 yazıyor.bu işlemlerin hepsini sigortacı yaptı.245 tl nin içinde onunda emek parası var.
baktın mars oldun hala kendi tezini ıspatlamaya çalışıyon
yahu arkadaş biz ybr yi çok eskiden biliriz kaç kasa tipi çıkarttığını senden daha iyi bilirim
saçmaladıkca battın be kardeşim
hadi bana inanmadın altın elbiseli adamada mı inanmıcam adam test pilotu neyse
hem ben motoru daha gelmeden anladım tam bir çin malı bak gördün mü tümseklerde bile ses yapmış daha şimdiden
ybr125 ön far tasarımı çalıntı malıntı ama cb125 ile karşılaştırılamaz bende sandım 2000 2500 tl olcak bu motor nerdee
Mustafa Kemal Atatürk
evet arkadaşım hepsini sigortacı halletti.toplam maliyet 245 tl oldu.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)