Güzel güzel çoğalmaya başladık
Hoşgeldin
Güzel güzel çoğalmaya başladık
Hoşgeldin
Aranıza hoşgeldim
Yarın yada birazdan resim eklemeye çalışacağım
-Evet o iş CAD çizimi değilse işkence biraz. Benim uyguladığım en pratik yöntem şu: yan/ön/üst bunlar üç görsel ya, bunların çözünürlüklerine bak (mesela 1200/800),
maxte 1200/800 plane çizip görseli ona at, 2. görsel (mesela 800/600) yine aynı şekilde... ... hepsi için bunu yaparsan milimetrik eşitleme şansın olur, eşitledikten sonra hepsini seçip istediğin boyuta scale edersin
-Veya photoshopta falan önce görselleri çalışılabilir eşit oranlara getirmen lazım o daha uzun ama daha temiz iş tabi
Çok karışık anlattın dersen, hizliresime falan yükle, eşitleyip kesip atayım
Bazen blueprint diye kılavuzdan scan edip falan koyuyolar nete, onlar ne yaparsan yap uymuyo. Öylede bişey var tabi :/
Birazdanı seçtik Hoşgeldin
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Teşekkür ederim Motora alışıyorum daha dün teslim edildi. Ama gerçekten hoşlandım motorumdan
Hoş bulduk. Fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem. Kara Kurtla foto çok.
evet arkadaşlar yöntemi gönderdim ferdinand saolsun eklersiniz artıkın fotoları
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
B
Bu resim Kara Kurt'u aldığımız ilk zamanlarda çekilmişti. Foto yüklemeyi başardık yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
Kuşadası- Ona yeni yeni alışıyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
Son halimiz...
E:\DCIM\100OLYMP\P5190056.JPG
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
Normalde siyahı motosiklettede, otomobildede pek sevmem ama CB ye yakışıyor abi, artık kabullendim bunu, dolu dolu duruyor alet
Ben kırmızı aldım valla gerçekten harika millete inandıramıyorum 125lik diye :D
Siyah yakışır benim de motorum siyah. Yalnız ruhsatta siyah-mavi diye geçiyo rengi, aynı sizin cb kadar mavi etiketleri olmasına rağmen. Çok fazla değil yarı yarıya denecek gibi değil.
Ya onu kim belirliyo acaba, deli ediyo beni o durum. CBR250 tricolor diye geçen modelin ruhsatlarında mavi-kırmızı-beyaz yazan var, beyaz yazan var, mavi beyaz, kırmızı beyaz... ...
Ufacık ön çamurluk harici kırmızı hiçbişey yok motosiklette, ruhsat rengini kırmızı-beyaz yazan kim acaba ya
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.
CB si ile 1. yil donumunu kutlayan arkadaslar sigortalarinizi yenilemeyi unutmayin bende birazdan inip bakicam ne zaman almisim diye )
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)