valla ben 2. el aldım 18200 de di şu an 18600 de aldımdan beri kaçırıyodu zaten 2 tanesi yemişti balataların 2 si sağlamdı en baştakileri yemiş her motordaki gibi
1. FYM MASAİ 250 CC CHOPER 2. HONDA CBF 150 CC COMMUTER
3. ASYA GY 200 CC ENDURO 4. HONDA CB 125 E YİNE COMMUTER ve commuterin kralı son MCX 162 CC
Abooow son mesaj "Bugün 01:47"
24saat bari dolmasın yazık günah bişeyler karalıyalım, kışın bile bukadar yatmadı CB başlığı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
İyisimi sayfayı renklendirmek adına bikaç absürt modifiye fotoğrafı paylaşayım, varlığım apaçi kabilesine armağan olsun
Bu nedir abi neaptınız alla aşkına Yalnız egzoz fena olmamış
ferdinandd ne kadar cb den hoşlanmasamda senin bu motor aşkına hayranım
Eyvallah abi neyapayım işte Etrafta her geçen gün daha çok CB görüyorum ama başlık günden sessizliğe gömülüyor
CB' yi gün gelir değiştirirsem muhabbeti en bol başlık hangisiyse o motosikleti alıcam, bu gidişle öyle gözüküyor Binemediğimiz zamanlar muhabbetiyle keyfimiz devam ediyor sonuçta, önemli bi mevzu
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
evet bendede titan varken hiç bi başlıkta takılamıyodum. Wolf aldım rahatladım. Hadi hayırlısı.
Kerem Akın arkadaşımızın geziside başlıkta mutlaka yer almalı, affına sığınarak unutmadan ekleyelim
Gezi Linki : motosiklet.net / Honda CB ile marmarayı dönmek
sevgili adem 80
murat'ı alıp götürdün buralardan.
ferdinandd'ımızı rahat bırak.
o ve son bir kaç kişi daha olmasa.
başlığı kilitleyecekler
bu arada bu hafta havalar güzeldi motorla işe gidip geldim genelde. 500 km'ye iyice yaklaştım rodajın en yumuşak kullanım sürecini tamamladım.
ara sıra motoru açmak için çok zorlamadan devirli kullanıyorum. neden Cb125e titriyor dediklerini anlıyorum o zaman.
ben yine de rahatsız edici değil diye düşünüyorum.
Abi kimsenin kararlarına müdahale etmeyeceğini az çok anlayabiliyoruz zaten mesajlarından, hatta okadar çok mesajını okumuşumdur ki artık tanışıyormuşuz gibi geliyo
Dr.MZÇ nin takılmasıda manidar olmuş, her gün gençler bende aldım, öyle yardırdım, böyle ön kaldırdım çizdirdim... ...atıp tutuyolar, ortada kimse yok, nerde bu gençlik, hakkaten kilitliycekler başlığı
Hiç sevmesemde sırf onlar için apaçi fotosu bile paylaştım
Günaydınlar efenim
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
@ferdinandd
bence hiç kötü görünmüyor paylaşyığın apaçi motoru
çok beğendim ben de yapacağım
hava yağmurlu diye motorla çıkmadım
azcık yağmur yağdı hava çiçek gibi açtı iyi mi
transfer olmak isteyen varmı? Dr.mzç bi motor bakalım sana
@adem80
yok ben cb125 ile mutluyum
çan çin çon motura binmem
şaka bir yana cb125e almadan evvel
wolf'u da yeterince inceleseydim
karşımda marka olarak ciddi bir servis bulabilseydim
belki seçeneklerime girerdi.
bundan sonra motorun başına bir iş gelmezse
sadece hacim büyütmek için motor değiştiririm.
bir de benim motordan tek beklentim elimde olduğu sürece bana arıza çıkarmasın.
yoksa ha 90 yapmış ha 110
daha 70'i geçmeye ihtiyacım olmadı
sadece motoru açmak için ufak ufak 85 felan yaptım bir kaç saniyeliğine.
yada titreşimi rahatsız edici olmadıktan sonra da sorun yok.
çok binmiyorum zaten...
wolf'ü basit bir çinli olarak görmüyorum
bu kadar beğenildiğine göre eminim iyi motordur ama
ben artık cb'ciyim
wolf almamın bi kaç sebebi var, bunlar, doğru dürüst takılacağım bi topiğimin olmaması, titreşim yok, az yakıyor. Ybr yle birebir motor olduğundan tabiri caizse parçası bakkalda bile var. Ybr fabrikasından çıktığından çin malı falan diyede ezik görmüyorum. Zira cb ninde tek üretildiği yer, çin, channa, made in p.r.c
@adem80
ben de ne cb'nin ne de wolf'ün ezik olduğunu düşünmüyorum
kalitesiz olduğunu da düşünmüyorum
bence ihtiyacını bilen adam için çok iyi makineler.
bence kendilerince avantajları dezavantajları var.
inşallah keyifle bineriz makinelere daha uzun kilometrelerce
wolf iyi. Cb nin bikaç kusuru var. Titreşim, zayıf motor. Ne kadar verilerde fazla gözüksede yolda yansımıyor. Birazda konforu az. tabi keyif almak ayrı bi zevk. Ben 96 model honda titanı 2002 de 2 ci el alıp tam 11 yıl bu motora severek bindim. El marşı yok, tel cant, samriyelli lastik, ufak titreşim,devir saati, benzin göstergesi yok vs. Ama severek tam 11 yıl bindim. Yani eksikleri olsada bi motorun seviyosan hiç bir şey diyemezsin. Zevk işidir. Ama bana sorsalar cb ye para verirmisin diye, 5 para vermem derim. Ama para veripte alan arkadaşlara laf etmem, hor görmem, hakaret edemem. Bunu yapan bikaç arkadaşla aram açıldı. Adam cb alabilir, almış, cb de kötü motor olabilir. Ama tutupda cb alanlar aptal, gerzek vs denmez. Bu yüzden bikaç ufak atışmam oldu. Motorcu motorcudur. Altındaki motor önemli değil.
@ adem80
wolf ile cb'yi kıyaslayamam sonuçta wolf'e hiç binmedim
ama bence cb de verilen parayı hak etmeyen bir motor değil.
sonuçta göreceli şeyler bunlar.
özellikle son dediğine katılıyorum.
Neyse bu günlük cb wolf atışması bana yeter
hadi cümleten hayırlı geceler.
Arkadaşlar selamlar.. bende cb125 kullanıcısıyım.Bir sorum olacak sizlere..
Bu motora çakmak şarjzı takmak mümkün olurmu?Takılabilirse de sağlıklı çalışır mı?
Bilgisi,tecrübesi olan paylaşabilirse sevinirim..
(Navigasyon aleti kullanabilmek için soruyorum.Zira navigasyonun şarzı 2 saatte bitiyor)
Slm arkadaslarda.cb ile aralarınz nasıl,yakıtlar ne durumda
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)