Abi özlemiştik paylaşımlarını, hayırlı olsun CBR' ın
Dikkatimi çeken bikaç detay oldu yazında. Bende böyle düşünüyordum fakat amatörlüğümden başlıkta paylaşsamda çok çok kesin konuşamayıp bana öyle geliyor falan gibi cümleler kuruyordum.
Biri ne sebepten bilemiyorum, nekadar zorlasamda CB' min yakıtının arkadalaşrın bahsettiği yüksek sarfiyata ulaşmamasıydı. Ki bu duruma sen hep destek vermiştin, hakikaten yakmıyor diye! Bunu bi başka CB ile aynı şartlarda test etmiş olman çok iyi
Diğeri ise ilk 4000km civarı motosikletimde kesinlikle "0" sıfır olduğunu iddia ettiğim titreşim mevzusuna çok tepki almam, hatta bahsedilenleri okuyunca kendimden bile şüphe duymaya başlamış olmam dı
Bu durumunda sebebini bilemiyorum fakat, halen hiçbir şikayet duymasamda lafı dolandırmama gerek yok ilk 4k km lerimden farklı şuanki hissiyat ve sebebini inanılmaz merak ediyorum. Tekrar edeyim ben CB mi binlerce km "0" titreşim kullandım
Sele konusunda da haklısın bence, dediğin gibi binlerce km benden daha kilolu arkadaşlarımız sürekli dur kalk kullanıyorlar motosikletlerini ve buna rağmen seleden şikayetçi olanlar var. Benim sele yaylı yatak gibi oldu
Fotoğraflar ve mekan şahane
CB paylaşımlarını bırakmaman dileğiyle