2500 Cb yimi ?
2500 Cb yimi ?
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
düşük fiyat yazınca şüpheli oluyormuş. iyilikte yaramıyor
Manisa motorcular diyarıdır, belki istanbuldan daha yaygındır, nufüsa oranla manisa diyebiliriz. Modenas gibi bir marka sadece manisa da satılıyor. Birde antalya var. Ben antalya da serik ilçesine gitmiştim, hayatımda bu kadar motosikleti bir arada istanbulda bile görmemiştim, konyada da öyleymiş diyorlar. Haliyle modifiye sektörü de oluşuyor demekki.
Manisada cok var motorcu..hele salihlide ..
Motorun arkasına herhangi bit işlem yapmadan, demir değiştirmeden mevcutun üzerine yapabiliyormuyuz yada bizim motorlara uyan markalar varmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
Bu çanta güzelmiş, arka demirden herhangi bir işem veya değiştirme gerekiyormu? Bide fiyatı nedir bu çantanın?
ZEMHERİ!
hocam motor böyle harika olmuş.
nasıl yapılır kim yapar bilen var mıdır?
ayrıca şöyle bir sorum olacak. sanırım ekte ilanını vereceğim motoru yarın satın alacağım fikrinizi almak isterim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...17106861/detay
ayrıca satın almadan önce nelere dikkat etmem gerekli bilgi verecek olan var mı?
mesela deposu az miktarda yerinden oynuyordu. satan adam bu normaldir bağlantı noktaları bilerek esnek parçalardan yapılır falan dedi.
bu konularda bilgi verebilecek olan var mı?
__ Kendin Antalya' da mı oturuyorsun Abi ilandaki motorda gözüme tek batan katalizörün olduğu kısım fazla yanık geldi bana 6/7000 km lere göre
Servisine kılavuzda belirtilen aralıklarda gitmiş mi? 1000 / 4000 bakımlarına... bi onu sorgulat servisten ki garantisi sorunsuzca devam ediyor olsun
Birde motor sesinden anlayan bi arkadaşınla gidip motor sesini dinletebilirsin, rodajı sağlıklı tamamlanmışmı, saat gibi çalışıyor mu diye.
Depo sorun değil, her motosiklette esneme payı bırakılır depoda Plaka açık zaten bi kaza/borç harç sorgulat istersen içinde kalmasın en azından
Gerisi artık şansına, kullanmadan anlayamiycağın şeyler malesef.
__ Yuvarlak far aslında kolay iş ama, CB yi aldığında anliycaksın, orjinal farını söküp rafa kaldırmak hiç akıl karı gelmiyor bana, sırf güzel görünecek diye, deli aydınlatıyor çünkü.
Çok kez gece uzun yola hiçbişey düşünmeden çıktım, şimdi onu söküp ... Bende çok yakıştırıyorum ama, nebiliyim... :/
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
öncelikle teşekkürler cevap için,
evet antalyadayım. bugün gittim gördüm motoru, çalıştırdım baktım (henüz kullanamıyorum) motor sesi gayet stabil duruyor.
ufak tefek pazarlık da yaptık. katalizör dediğin hangi parça?
motoru satan galeri, kişi ne yapmış ne etmiş bilmiyorum ama ruhsatıyla birlikte honda servisinden telefonla sorgulatabilirim herhalde di mi?
far olayı da biraz tarz meselesi, retro görünüm daha çok hoşuma gidiyor. ama muhtemelen değiştirmem üşenirim diye düşünüyorum. paramız buna yetiyor işte ilerde veririm parasını alırım retrosunu neyini :D
arkadaşlar bugün gözümü kararttım gittim bahsettiğim motoru alıverdim.
5 aydır hangi motoru alsam diye düşünüyordum. boşa düşünmüşüm (evet erken yorum)
ama gördüğüm kadarı ile motor, ihtiyaçlarınız çerçevesinde size ne lazımsa sunuyor.
220 km/s hıza bilmem kaç snde çıkamıyor, hatta hiç çıkamıyor.
bir yerde durduğunuzda herkes meraklı gözlerle size bakmıyor.
sesiyle tüm dikkatleri üzerine toplamıyor.
ama adam gibi motosiklet gibi görünüyor.
dediğim gibi bunlar çok erken yorumlar. üstelik vites değiştirmeyi bugün öğrendiğimi var sayarsak...
Hayırlı olsun, ilk yaklaşımınız böyleyse, demekki CB zaten size göreymiş Emin olun zamanla daha da seveceksiniz
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
@ arkroid
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın.
çok hoş motordur kendileri.
tam da bu beklentileri olan insanlar için üretilmiştir ;-)
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Beklentilerini bilen ve cb'nin kendisine yeteceğini düşünen kişi için güzel motor.
Ben bugün yine 125cc bir motor alacak olsam yine cb125'i seçerdim.
teşekkürler arkadaşlar.
aracı dün aldım, henüz bakıma götürmedim ama şöyle bir sıkıntı gözüme çarptı.
ön freni kullandığım zaman sürekli bir frenleme yerine sürekli ve periyodik bir frenleme oluyor.
ilk tahmin disk freninin eğilmiş olduğunu düşünmek. ama hafta sonu bir servise gidilecek
Mikuni sana o balatayı satan servisi lütfen HONDA Türkiye A.Ş.'ye şikayet et.
2 teker üzerinde canımızı emanet ettiğimiz dangalaklar hayatımızla oynayamazlar.
Hele ki elinde servis makbuzu vs. varsa ve üzerinde balatanın seri no'su adı-sanı bir şeyi yazıyorsa ve bu orjinal cb125e balatasına denk geliyorsa tazminat bile isteyebilirsin.
Ben olsam uğraşırım yani. En azından biraz korku salarım.
dün gece yagmurda lastiğim patladı,benzinliğe kadar itip hava basıp eve geldim.bugun lastiği bir söktüm ki tam 4 tane çividen az ince garip tel gibi bişey çıkardım lastikten. lanet olsun onları yollara atanlara. 10 tl ye yeni bir şambrel aldım taktım mis gibi oldu.
Karadeniz - Giresun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)