artık motor için arayanlar çoğaldı, fiyatı 2500 e çeksem hemen satılacak, paraya acıdığım yok fakat babamın gözünde yine düşerim. çünkü ben daha önce 4 kere motor alıp satmak işinden en az 4000 lira zarar ettim, innova sıfır aldım sattım, cg125 aldım kısa zamanda sattım, tekrar innova aldım tekrar sattım, ybr aldım sattım sonra para bitince kredi çektim cbf150 aldım, onu da sattım. bu kadar aptal biriyim yani. bir türlü motor beğenmedim. fakat cbf150 ve ybr125 motorlarında şikayetim olmadı. cbf150 yi kredi kartı belası yüzünden satmıştım. böyle bir geçmişim olduğu için babamdan çekiniyorum, yoksa bu aptal motoru 2000 e bile veririm. bıktım artık, psikolojimi bozdu bu motor yau.
Şini ben bu motoru alırken honda satış müdîresine dedim ki, wave ile arasında ne kadar fiyat var? 1000 lira dedi, bende olmaz dedim. şimdi wave 3450 lira olmuş, fiyatı epey düşmüş, sanıyorum piyasadan çekecekler bu motoru, wing go diye çin malı 97 cc bir motor geliyormuş, 6 ay içinde gelecekmişmiş. ben diyorum ki bu wave üretimden kalkmadan bir tane alayım, hem 3,7 lt ile 210 km yol yapıyor bu demek oluyorki 9 kuruş veya 10 kuruş gibi bir tüketim değeri var. tam bana göre. Youtub da izlediğim videolara bakılırsa ilk 100 km/h hıza kısa sürede çıkıyor ve son hızı gayet yeterli. üretim yeri thailand olması lazım, çin malı ise almayacağım. bu aralar motor konusunda derin düşüncelere daldım. cbf150 ybr125 ve wave110i. ybr125 hakkında bir sürü yorum okudum, yeni modellerde devir kesiciyi esnetmişler, artık motor 135 km/h hıza ulaşıyor diyorlar. yarın yamaha nın genel merkezindeki showroom a gidip bakıcam. sorarım oradaki arkadaşa, zaten kendisine yemek götürüyordum, belki bir test motoru varsa bindirir