reverse adlı üyeden alıntı
Valla ferdinandd, ben de hergün bir hevesle gelip bakıyorum başlık pek hareketli değil.
Bir de burada paylaşım yapmaktan soğudum. Ne kadar ybr'ci, salcano'cu bilmem ne'ci varsa konuyu baltalayıp duruyor.
Ağız tadıyla bir şeyler paylaşamıyoruz.
Tamam dedik, en güzel motor sizinkiler, CB sınıfının en kötüsü dedik, düşün yakamızdan dedik, anlamadılar.
Ne zaman birisi burada motoru sorsa hemen üşüşüp motoru kötülüyorlar.
Kim ne zaman motorun bir şeyini övse, hemen dalga geçmeler, kendi motorlarını övmeler vs.
Sanıyorum ki, kendi motorlarının piyasasını yüksek tutmaya çalışıyorlar.
Şimdi bu benim mesajımı bir sürü kişi üzerine alınıp karşılık verecek. Umrumda değil.
Sanırım bir önceki sayfada bir arkadaşımız benim anlama kapasitemle ilgili bir şeyler yazmış. Ayrıca mesajının geri kalanı da son derece mahalle ağzıyla yazılmış, üslubu bu foruma yakışmayan şeylerdi.
O mesajı 2 kez yöneticilere şikayet ettim. Aynı şekilde cevap vermek istemiyorum, seviye düşsün istemiyorum dedim. Eğer müdahale etmezseniz ben de aynı şekilde cevap vereceğim dedim.
Hiç ama hiç bir müdahale olmadığı gibi, ''arkadaş sen ne diyorsun, ne var o mesajda da şikayet etmişsin ki?'' gibisinden bir geri dönüş de olmadı.
Ben de cevap versem ne olacak dedim ve görmezden geldim. İyi de yaptım.
Velhasılkelam; biraz forumdan, biraz da özellikle cb başlığından soğudum.
Bir fren balatası için, hem honda TR, hem de artı honda (servis sorumlusu, satış müdürü..) ile bir dünya görüşme yaptım.
Bunun sonucunda 110TL'lik fahiş fiyat Honda TR tarafından 53TL gibi bir şeye indirildi. Bunu foruda paylaştım, kimse eyvallah demedi.
Başlıkta bir Murat vardı paylaşımlarını çok sevdiğim, o da gitti. tabi senin gibi de paylaşımlarında detaycı ve objektif olmaya çalışan, çoğu zaman bilimsel yaklaşan kişilerin yazılarını okumak da çok keyifli. İlgi duyduğum şeylerle ilgili uzun uzun yazı okumak çok hoşuma gidiyor.
Ama son zamanlarda daha çok o motor bundan iyi, onun gücü az, bunun dengesi iyi, bu onun lastiği olamaz...
Çok boğuldum.
Bak yine sizler birkaç kişi, egzos bilmem ne konuları gibi teknik ve merak ettiğim konular konuştunuz ama devamı gelmedi.
Keşke aramızdan biri yapsa öyle bir değişiklik de ben de görsem.
Kendi adıma artık, motora bok atan kişilerin yazılarını görmezden geleceğim.
Tam 1 senedir biniyorum bu motora ve sadece 1000 ve 4000 bakımlarını yaptırdım. Bir de 2000 ya da 2500km gibi bir ara yağ değişimi yaptırdım.
Bundan gayri sıkıntı çıkartmadı. Mis gibi binip gidiyorum heryere. Salcano öyleymiş, ybr böyleymiş hiç ama hiç umrumda değil.
Herkes kendi motorundan memnunsa sorun ne arkadaş?...
İçim bu konuda çok dolu. Yazdıkça yazasım geliyor ve konuyu toparlayamıyorum.
En iyisi burada kesmek.