ben ilk üye olduğum zamanlar profil resmimde yumurta vardı. Çoğu kişi benden ufak, büyük farketmez yumurta derdi. Onlara bile kızmadım, bisey demedim, sizemi kızacam? İçinden nasıl geçiyosa öyle hitap edebilirsiniz. tokatlama işine gelince siz uymayın bana. Benim ruhumda var. Apaçimiyim? Bende bilmiyorum. Aynalarımı asla sökmem, eksozumu asla açmam, tüm korumlarım var ve giyerim (dizlik hariç)eksik evrakla yola çıkmam, üstüne bindiğim her türlü motorunda hakkını veririm. Huyum kurusun
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
benim göbeğim senin göbeğini döver ben göbek yapmak için ne kadar uğraştım sen biliyonmu?
len olum şu göbekli fotoğrafımı her yere atıpdurma yahu. Ben o fotodan sonra 10 kg verdim
yumurta adem yumurta adem
şişko şişko
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
fatih fotoyu yukarıdan çekti. Ondan öyle gözüküyo. Boy 1.75, kilo 83. Yani okadarda şişman değilim. Murat 105 kg bak. Ama boyda var onda.fotoların güzelleri bende. Ben yüklemesini beceremiyom. Murata göndercem, yarın o yükleyecek.
YAW sen manzarayı canlı görsen varya oradan ayrılasın gelmez
ben oraya kamp kuracaktım kurmadım sebeb yanlız dım ve o şelale motorlara 10 dakika yürüme mesafesinde eğer motor yanımda olsa ve kafa dengi bi adam olsa orda 10 gün kalınır
kafa dinlenir
çıtır kızlar da geliyor yanlız kalmassın yani
orada herkez macera peşinde
---------- Post added at 02:42 ---------- Previous post was at 02:39 ----------
url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
yaw kayalık olsa ne olur elbet düz yerleri de var
evet şelale buz gibi insanın her yeri diri oluyor
ben eylül 17 de gittim su güzeldi temmuz u düşünemiyorum zaten
10.5 numara olur
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Valla Sahin damardan girdin Ben halen yıllar önce bana ilk abi diyen otobüs durağındaki gencin suratını hatırlıyorum.
Yılların başına 2 gelene kadar sorun yoktu zamanın akışında, gayet sakin ilerliyodu, ama 20 dediğim andan beri ışık hızıyla ilerliyo mubarek.
Nerdeyse 10 yıl olacak, bana sorsan 1/1.5 yıl anca oldu derim Sorumluluklar yüklendi, zamanı dolu dolu yaşayamıyoruz ya,
tek düşünce "iş ve hayat döngüsü" olunca insan anlamıyor en kıymetli şeyin nekadar hızlı ilerlediğini. Gün gün saydığımız şeyi, 5yıl/5yıl sayar olduk
Meslek konusunda ailem çok baskı yaptı, hayata en çok zamanının kalacağı işi seç yaşayacak kadar paran olsun ama zamanın olsun dediler dinlemedik,
şimdi hayatın tadı tuzu yok, hızla akıp gidiyor diye şikayette edemiyorum
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Bu motoru deneme şansım oldu fazla degilde titreşim var vites geçişleri iyide geçtimi geçmedimi anlaşılmıyor debraja basıp gaza yuklendıgınızde titreşim hatsafada ve kalkışlarda çok atılgan bır motor motor becerisi olmayan altından çıkarabilir bu motoru
cebe hayranları nerdesiniz yahu?
Maaşallah, sayfamız motorsiklet net foruma örnek olacak, herkes dostluk kardeşlik içinde.
ZEMHERİ!
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)