110 nu da gördü ama benim çabalarımla.neyse anlatmayayımda cb ci arkadaşlara ayıp olmasın. Km ölçmedim ama bi 300 km ye yakın yol teptik.cesur celal arkadaşımla ve bikaç güzel arkadaşla tanıştık. Güzel geziydi. Murat arkadaşım paylaşır artıkın.
110 nu da gördü ama benim çabalarımla.neyse anlatmayayımda cb ci arkadaşlara ayıp olmasın. Km ölçmedim ama bi 300 km ye yakın yol teptik.cesur celal arkadaşımla ve bikaç güzel arkadaşla tanıştık. Güzel geziydi. Murat arkadaşım paylaşır artıkın.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Murat ve Adem kardeşim çok güzel bir gündü çok teşekkür ederim Sizin gibi güzel ve tatlı insanlarla tanıştığım için çok mutluyum
Motosiklet tutkumuz sayesinde oldu tabi bunlar Yani motosiklet o ana kadar görmediğiniz ,tanımadığınız kişiyle sanki 10 yıllık Dostmuş gibi konuşup kaynaşmayı sağlayan mucizevi bir şey
Ayrıca Adem Kardeşimede çok teşekkür ediyorum , beni artçı olarak kabul ettiği için ( motorum kış dolayısıyla depoda )
Gezilerimiz yeni başlıyor
Saygı ve Sevgilerle
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Bozduğum modemi anca yapabildim Abi bende hayatımdaki en eğlenceli günlerden birini geçirdim.Dediğiniz gibi ortak tutku insanı tüm ön yargı ve tereddütten alıkoyuyor.Adem abide mhp gösterge olduğundan yavaş gidemiyor
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
son hız 90mph gösteriyo zaten 70-80 mhp iyidir iyi.
beni yakalamak için murat arkadaşın cb sinin ıkınma çabalarıyla yapılmış bi 110 arkadaşım. Benim katkım sayesinde 110 yaptı beni yakalayabilmek için. Bende tın tın 110 la gidiyodum. yoksa aynı rampada 135 i görmüşlüğüm var. o motorun gücü falanda yok. Ben artçımla 165 kg, murat arkadaşım 105 kg, beni ne rampada ne de düzde tutabildi. Nerde 11 nm tork, nerde benim 8-9 nm tork
Yahu ben, ben ya, gaz elciğini okşayan adam, yağmurdan kaçarken yanlışlıkla 110km/h gördü, okadarda değil ya
@Murat: gezi yaptık falan diosun, arkası yarın diosun, istersen araya bide reklam al, bari emek nakite dönsün
Eminim güzel gezi olmuştur
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
ferdinand arkadaşım, murat arkadaşımı yolda çok yordum bugün. Aramızda 10 yaş var muratla benim ama o yoruldu, bende tık yok. Uyudu murat galiba yorgunluktan
Avatarların altında keşke ''Yaş'' bölümü de olsa. Kime nasıl hitap edeceğimizi bilirdik.
Belki de Adem abi demek uygun düşer ama bilemiyoruz mesela şimdi...
Doğrudur abi, o yorulma işi tecrubeyle ters orantılı, senin yılların var motosiklet üstünde, yorulmayacak şekilde kullanman refleks olmuştur artık
Okadar anlattınız göresi geliyor insanın geziyi Muratı biraz sıkıştırayım dedim
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Ha o 80 doğum yılı mıydı? O zaman abi değilsin direkt Adem diyorum, 2 yaşın hesabını yapmayalım.
Ben de 30 oldum, vay be zaman nasıl geçiyor.
4-5 yılın lafı olurmu, bende adem diim mi, hele ruh 17 se gideri var bence ayıp olmazsa
Kendime abi denmesinden pek hoşlanan biri olmadığımdan 18yasında biri bana abi dese bile "ne abisi " diyorum içimden
Kabullenemiyorum, ben yaslanmıyorum abi zaman hızlı geçiyo
Adem abi bana abi de 18 im ben :p
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)