Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #4381
    585858 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2011
    Şehir
    sivas
    Motosikleti
    BMW 1955 r25 Mz 1990 251 Honda cb 125 e
    http://www.motosuperstore.net/AGV-LONGWAY-II-CENE-ACILIR-KASK-BEYAZ,PR-1492.html

    Bu kask hakkında düşünceleri tecrübesi olan var mı? daha önce hiç kask kullanmadım, ama artık bahara kasklı motorsiklet kullanacağım.
    ZEMHERİ!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #4382
    kdrsahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CB 125E
    Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask ile ilgili birkaç kelam etmem gerekirse;

    Buğulanma: Buğuyu önleyici özellik, vizörün iç tarafındaki bir katman tarafından sağlanıyor. Yani pinlock gibi bir aparat yok. Bugün yaptığım kısa denemede (şehiriçi 3-5km) buğulanma olmadı. Fakat, içerisi sanki biraz nemlendi. Yani görüşü engelleyen bir tabaka değil de, nasıl desem, çok çok çok hafif bozan bir tabaka gibi. Umarım anlatabildim. Yani o hafif bozulma dediğim şey o kadar az ki, bütün yol boyunca vizörü açıp havalandırma gereği duymadım bile. İlerleyen zamanlarda veyahut uzun yolculuklarda durum ne olur bilmiyorum. LS2'nin buğulanma sorunundan sonra bu bayağı lüks geldi. Yalnız, LS'ye taktığım pinlock kadar da mükemmel değil. Hoş, o pinlock da oturma problemi yüzünden 15 dakika sonra kenarlardan buğu almaya başlamıştı.

    Ses: Bu konuda çok fazla söyleyecek şeyim yok. Düşük hızlarda (0-40km/h) herhangi rahatsız edici bir şey yok. Bu hızlarda ve durma sırasında içeri aldığı ses sanırım eski LS2 kaskım kadar. Yalnız, LS2'de 50km/h süratten sonra başlayan ıslık sesi vardı. Bunda bunu göremedim ama sanırım hiç 50-60km/h hızlara çıkmadım. Dedim ya, sadece 3-5km ve şehiriçi dur kalk trafiğinde kullandım. Bir alakasız durum; motorun sesini hiç duymadığım gibi duydum. Psikolojik mi, 2 haftadır kullanmadım kulak alışkanlığı mı gitti, yoksa 2 haftadır duran motorun çalışma sesi mi değişti(!) ne olduysa, seyir esnasında, özellikle devir yükselmeye başlayınca kuvvetli ve tok bir ''gooaarrr'' sesi aldım. Bu neye delalet bilemedim.

    Vizörün Açılma Kademeleri: Vizör tam kapalı durumdan, tam açık duruma bir tık kalaya kadar aradaki kademeleri yumuşak bir şekilde geçiyor. Sadece en açık pozisyona getirecekken o en son tık çok az daha kemikli geçiyor. Bu gibi havalarda olur da vizörü tek tık açmak istersek acaba bu yumuşaklıktan dolayı seyir esnasında yoldaki tümsek veya çukurlarda (veya motoru titreten herhangi bir koşulda) pıt diye kapanır mı acaba diye bu şekilde biraz mesafe kat ettim, ancak öyle bir sorun olmadı. Vizörün açılma kademesiyle ilgili söylenecek belki de en önemli şey, vizör en açık konumdayken alt kenarı, görüş açısı içerisinde kalıyor. Ama görüş açısının en son noktasında tabi ki. Keşke bir tık daha açılsaydı diye düşümedim değil. Ama bu bir problem mi, bilmiyorum. Belki diğer tam kapalı kasklarda da durum böyledir?!... Bu durum bazılarının dikkatini dağıtır mı bilinmez. Olur da almayı düşünenlerin bu gibi bir takıntısı vardır, belirtmek istedim. Alışkın olmadığım için önce yadırgadım ama sonra rahatsız etmedi beni.
    Son olarak, vizörün standart rengi şeffaf. Yani her kaskın üzerinde gelen vizör gibi, bu da aynı. Yeri gelmişken belirteyim, siyah vizörü 100küsür papel. Ben yazın güneşli havalarda güneş gözlüğü ile kullanmayı deneyeceğim.

    Bunların Haricinde: Alt hava perdesi kaskı özellikle çıkartırken yerinden oynuyor. Takılıp çıkartılabilen bir parça olduğundan, çıkartma esnasında artık çeneme mi, burnuma mı nereye takılıyorsa yerinden oynuyor. Tekrar yerine otrutmak gerekiyor. Kafam atarsa tamamen çıkartabilirim o parçayı. Ne de olsa balaklava kullanıyorum, ordan giren rüzgar o kadar önemli değil. Balaklavanın tadını aldıktan sonra, yazın da yazlık balaklava kullanacağım sanırım. Güzel icat.

    Kaskın çene kilidi şu double D sistemlerden değil. Eski LS2 kaskımda olduğu gibi mekanik bir sistem. Sanırım herkes biliyordur, iki tırtıklı plastik parça, birbirine geçerken ''tıırrrıııık'' diye ses çıkarıp kitlenirler. İşte ondan. Ama LS2'deki mekanizmadan çoook daha kaliteli olduğu ortada. Kilidi kullanırken bu açıkça hissediliyor.

    Çene kilitlerini tutan kayışlardan bir tanesinde, kaskı bir yere kilitlemek için demir bir halka bulunuyor. Uygun bir kilit ile birlikte, hırsızlara karşı önlem olarak kullanılabilir. Ama artık ben ya elimde taşırım ya da motorun çantasına kitlerim. Bir kez ağzım yandı bu konuda.

    Dilim döndüğünce objektif olarak anlatmaya çalıştım. Umarım biraz fikir verir.
    Kendi kaskım diye metetmiş olmayayım ama herkese öneririm

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-kask-kampanyali-caberg-ego-kask-102459392/detay

    Bende beyazı var, marka çok bilindik değil ama İtalyan
    Ses desen hiç ses yok, pinlock sayesinde buhar yok, güneş vizörü var.
    Ayrıca tepede patentli sunroof var, yazın çok güzel oluyor
    Herkese tavsiye ederim

  3. #4383
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Güzel kaskmış.
    Ben LS2 200 Tl ye çeneden açılır almıştım.Aslında gözlük kullandığımdan dolayı giyerken çeneden açılır güzel, fakat kaskta buğu problemim var:tabi pinlock uyumlu ama memnun olmayanlar var ben orjinalinde olmasını tercih ederim.Sanırım bunun içinde genel anlamda kapalı kask almak lazım.Ses ve yağmurda vizör üstünden yağmur da alıyor.

    Ayrıca çeneden açılsa bile ben eylül başında terliyordum ilk kullanmaya başladığımda temmuzu düşünemiyorum.Sanırım kışın güzel kışlık bir kask, yazın yazlık çene tarafı olmayan bir kask daha uygun gibi geldi.Tabi tek kullandığım kask bu olduğundan yanılma ihtimalim var.Birde deri parçalar çatlıyor,kumaş türü tekstil daha mı sağlıklı ve uzun ömürlü olur acaba?

    Tecrübeli arkadaşlar nasıl ve ne çeşit kasklar kullanıyorlar mevsimlik olarak.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  4. #4384
    reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Murat; sanırım sende benim çalınan LS2 kaskın aynısından var. 200TL civarında çeneden açılır, güneş vizörlü, pinlock uyumlu, bir süre sonra boyun kısmındaki suni deri malzeme çatlayarak dökülmeye başlıyor filan.
    Ben o kaskın çenesini motorla seyir halindeyken hiçbir zaman açmadım. Yeri geldi temmuz-ağustos aylarında full tıkalı trafikte, üzerimde mont, elimde eldiven, dizimde dizlik kafamda kask ile öğlenin 1'inde tepeden vuran güneş, asfalttan fışkıran cehennem sıcağı ve egzosların sıcağı arasında kaldım. Buram buram terledim. Ama o çeneyi açmadım. Çünkü bunca kişi yanılıyor olamazdı. ''Her zaman tam kapalı kask.'' Bunu mutlaka duymuşsundur.
    O yüzden kaskım çalınınca da full kapalı bir kask aldım. Çeneyi açmam gereken durumlarda kaskı çıkartırım. Çünkü zaten seyir halinde olmuyorum o gibi durumlarda.
    Sana da tavsiyem çene kısmı boş olan bir kask almaman.
    Murat 48/30 bunu beğendi.

  5. #4385
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2012
    Şehir
    İstanbul / Yas:29
    Motosikleti
    Honda NC S
    Aslında benim kaskımda çene altı aparatı uyarladığım için aşırı buğu yapıyor Rüzgar sesini ciddi şekilde azalttı o ekleme ama buğu daha kritik bi sorun.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

  6. #4386
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Evet kaskımız aynı sanırım,o çene altı deri bende parçalandı çok iyi baktığım halde.Bahsi geçmişken kesinlikle siyah almam birdaha.Pinlock buralarda yok, hani internette alsam uyar uymaz.Emin olamadığımdan almıyorum.Evet çenesi açık bir kask çok güvensiz geliyor banada.Sonuçta ağzın yüzün dağılmış, beynin çalışıyor ne işe yarar Ama Bodrum gibi yerlilerin cavur a..ı gibi yanıyor dediği bir havada kapalı kaskı geçtim çenen açıkken bile sırıl sıklam terliyorsun.Sanırım katlanmak gerekecek.

    Ferdi rüzgar sesine ilk başlardaki heyecan ile duyarsızdım, ama ne hikmetse sessizlik arar oldum.Umarım sezona çok iyi malzemeler ile gireceğim, tabi sizlerin tavsiyeleri doğrultusunda malzeme almak istiyorum.Aslında Kdrsahin abimizin kaskı 10 numara 5 yıldız ama biraz tuzlu geldi bana.Yoksa sunroof çok marjinal.

    Bu arada forumda gezerken farkettim, dikkatleri üzerinde toplamayı seven arkadaşların cafe racer tarzı ile bu işi tamamen başarabileceklerini anladım.Titandan yapılır mı acaba?
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  7. #4387
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2012
    Şehir
    İstanbul / Yas:29
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ferdi rüzgar sesine ilk başlardaki heyecan ile duyarsızdım, ama ne hikmetse sessizlik arar oldum. Bu arada forumda gezerken farkettim, dikkatleri üzerinde toplamayı seven arkadaşların cafe racer tarzı ile bu işi tamamen başarabileceklerini anladım.Titandan yapılır mı acaba?
    - Ses için şiddetle desibel azaltıcı 3M kulaklık öneriyorum, trafikteki herşeyi duyuyorsun, sadece rahatsız olabileceğin cins sesleri süzüyor



    - Cafe Titandn yapılır ama nekadar tatmin olursun bilemiyorum Bende kurcaladım o mevzuları biraz, başta belirlediğin bütçe minimum X3 oluyor her halukarda Ona göre belirlenmeli değişiklikler.

    Seninde elinden geliyor olmalı bişeyler, sadece usta ile altından kalkılacak bişey değil anladığım kadarıyla.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

  8. #4388
    reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Murat çenesi açılabilen, tepesinde sunroof vs. olan bir kasktan sessizlik beklemek haksızlık olur bana kalırsa. Hiç olmazsa ıslık sesi gelir bence. En azından benim LS2 öyleydi.

  9. #4389
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Ferdi ben arkadaşım için sordum, yoksa benim motoru gören dikkat çekmek kim ben kim ilişkisini rahatça çözüyor
    Ben hep hayalimde 70 model altı bi külüstürü toplayıp pazar günü 2 saat temizleyip 1 saat binmek var.
    Adem Bey ile görüşüp çayını içmek istiyorumda bir türlü müsayit olamadım.salcano wolfu sormuştum Honda almadan, onu da merak ediyorum açıkçası.

    Reserve
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-kask-kampanyali-caberg-ego-kask-102459392/detay
    çeneden açılmıyor sanırım ama sunroof nasıl olur acaba?
    Kadir abi ses yapıyor mu o?
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  10. #4390
    reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Valla benim de kask tecrübem tıpkı seninki kadar Murat.
    Aynı kaskı kullanmışız. Ben yeni bir kask aldım ama daha çok az kullanabildim.
    Bu sebeple kullanıcılardan yorum alırsak daha iyi olur, ben sadece tahmini konuştum.

  11. #4391
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Mengü nasıl bir kask önermedi hala şaşırdım taşımıda atayım.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  12. #4392

    Üyelik
    02 Ağustos 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CRF1000L
    Ya ben LS2 BigOne kullandım. Şimdi de Caber Ego kullanıyorum. Full face ve tepe de sunroof var. Bana göre çok rahat bir kask. Rüzgar sesi var ama çok rahatsız edici değil. Ağırlıklı müzik dinlediğim için de pek rahatsız etmediğini düşünüyorum. Tepedeki sunroof'un açık ve kapalı olması arasındaki rüzgar gürültüsü çok az. Özetle herkese önerebilirim.

  13. #4393
    kdrsahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CB 125E
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ferdi ben arkadaşım için sordum, yoksa benim motoru gören dikkat çekmek kim ben kim ilişkisini rahatça çözüyor
    Ben hep hayalimde 70 model altı bi külüstürü toplayıp pazar günü 2 saat temizleyip 1 saat binmek var.
    Adem Bey ile görüşüp çayını içmek istiyorumda bir türlü müsayit olamadım.salcano wolfu sormuştum Honda almadan, onu da merak ediyorum açıkçası.

    Reserve
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-kask-kampanyali-caberg-ego-kask-102459392/detay
    çeneden açılmıyor sanırım ama sunroof nasıl olur acaba?
    Kadir abi ses yapıyor mu o?
    Kask çeneden açılır değil, full face.
    Bu motorda en yüksek gördüğüm hızlarda (100-110) ses sıfır, hiç ses yok
    twili bunu beğendi.

  14. #4394

    Üyelik
    02 Ağustos 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CRF1000L
    Kadir Bey'e katılıyorum. CB125E ile çıkacağınız maksimum hızlarda 0 ses garanti. Benim duyduğum rüzgar sesi 130+ da oluşuyor. Ondan önce belli belirsiz.

  15. #4395
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Kaskı çok beğendim gerçekten.Yazlıkta rahat oluyor mu?

    Cumartesi günü sabah yağış vardı.Ama öğleden sonra hava güzel olursa birkaç resim çekebilirim demiştim.Çektimde fakat evde modemin adaptörü yanınca internetsiz kaldım ve iş yerinde etik bulmadığımdan zamanımı bununla harcamak istemedim.Ama etiği hava şartlarının verdiği depresyondan dolayı bir kenara bırakıp resim paylaşmaya karar verdim.

    Hava öğleden sonra açınca şarapçıların mekanı değirmenlere çıkalım dedik.


    yokuşu çıkarken gölgemiz manzara ile hoş oluyor





    En tepeye çıktıp derin bir nefes aldıktan sonra herzamanki yerimize oturmak üzere dönüyoruz.
    Top case her eve lazım.Annemden yadigarlık aldığım piknik kilimini ve bir kaç abur cuburu iş dönüşü acilen sepete atmıştım.Malum beton hala ıslak.


    Yerimiz hazırlanıyor, bizimkide kendi manzarasını izleyedursun





    Yarım saat oturmuş olsakta şimdiden haftanın tüm stresini attım.


    Biz kaleye aslanım gümbete göz kulak oluyor


    Eve dönerken yolda iki tanede karşıdan fotoğraf çekiyorum.


    Eve vardığımızda meğer modemi yakan elektrik kesintisinin başladığını farkediyoruz.Önümüzde 4 saat radyomuzun pili yettikçe hoş bir ortam yaratıyorum.


    Bu arada arkada direksiyon kalmış.Çocukluktan heves edip almışız.Euro truck 2 oynuyorum arada

    Ve günümüz;Ev ile iş yeri arasındaki güzergahta bir türlü bitmek bilmeyen şantiye ve ofinin yanına yeni yapılan şantiye sağolsun tertemiz baktığım motosiklet iyice hardcross a bağladı





    Aslında çok birşey yok ama başlıkların durulduğu bu kış döneminde geyikte olsa birkaç cümle ve birkaç fotoğraf belki iş yerlerinde veya okullarda bunalan ruhları açar.Sonuçta kirlide olsa hepimiz motosiklet görmeyi seven insanlarız.

    Herkese iyi forumlar.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------

    Ay sonu nasıl getircez diyip her ay sıkıntı yapıyoruz, fakat yinede ufak tefek şeylerden büyük keyif almayıda ihmal etmiyoruz.İşte bu motosikletin en sevdiğim yanı bu kadar ekonomik, bu kadar keyif vermesi.Kıymetini bilmek lazım herşeyin.Deniz kenarında olan deniz havasının, dağlık alanda yaşayan ormanın, karda yaşayan karın kıymetini bilsin.En ufak fırsatta küçük kaçamaklarla kendimizi mutlu edelim ve mümkünse bu anı ölümsüzleştirip paylaşalım.

    Mesela şuanda sıcacık sobanın başında birkaç arkadaş kestane kebap eşliğinde mutabbet ettiği bir fotoğraf olsa çok fena içim giderdi.Zira burada kömür yakmak yasak heryer klima
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  16. #4396
    reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Murat mahsus mu yapıyorsun kardeşim?

    Yahu ne şanslı adamsın (nazar değmesin). Biz buralarda böyle küçük geziler yapacak havayı bulamıyoruz. Havayı bulsak da İstanbul'un göbeğinde gidilecek böyle güzel yerler bulamıyoruz.
    Ne sağlıklı orman havası, ne sağlıklı bir kar örtüsü var. Ulan soba da yok kestane pişirecek. Boşa yaşıyoruz valla.

  17. #4397
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Yok yahu neden mahsus yapayım.Konu çok durgun değişiklik olsun diye özele bile giren paylaşım yapıyorum.Muhabbet olsun diye şantiye fotoğrafı çekiyorum(sen düşün artık)

    Havalar yakında düzelecek inşallah, o zaman günde 6-7 sayfa atlarız artık.

    Şimdi ben bu pazar bişiler yapmayı düşünüyordum.Paylaşmayayım mı? Kendimemi saklayayım?

    Mahrum mu edelim almak isteyen motorcu kardeşlerimizi
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  18. #4398

    Üyelik
    02 Ağustos 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CRF1000L
    reverse hocam teessüf ediyorum. bence motosiklet ile en güzel gezileri yapabileceğin şehirlerden birisidir İstanbul. En basitinden haftasonu Maslak üzerinden Bahçeköy, Kilyos, sahilden Çiftalan, Göktürk, Maslak rotasını yapsan bunlardan fazlasını görürsün. Şehrinde göbeğinde gezmiş olursun. Anadolu yakasında ise sadece Anadolu Kavağı'na gitmen yeter. Senden de böyle performanslar bekleriz. Bak bu hafta hava da güzel. Yağışta olmayacak.

  19. #4399
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Bencede İstanbul bambaşka bir diyar tek başına.Neler neler yapılır orada.Reserve kardeşim dua ette ben İstanbul'da değilim
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  20. #4400
    reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Murat İstanbul'da olsan lastiğini indiririm senin gezme diye.
    Şaka bir yana, böyle gezip fotoğraf çekenlere imreniyorum. Ben pazar günleri de dahil olmak üzere çalışıyorum, sadece çarşamba günü izinliyim bir de pazar öğleden sonra.
    twili, dediğin rotayı bir kenara kaydedeyim bakalım.
    Murat 48/30 ve twili bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)