Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Ocak 2013, 21:11
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
Reklamlar
-
04 Ocak 2013, 21:54
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Olmadı vallahi üzüldüm ben Pazar sınava girip geç saate kalmadan gideceğim.
nasip bakalım , inşallah bir daha ki sefere :(
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
05 Ocak 2013, 04:50
murat bende motora aynı camdan taktım. göstergelerin arasına karton geçirdim, camın yarısına kadar uzuyordu, biraz kestim kartonu, sonra komple koli bandıyla bantladım, karda bile su çekmedi karton. hem rüzgarı hemde yağmur suyunu kesiyor, üst yağmurluğum kupkuru kalıyor, soğukta geçirmiyor, mükemmel birşey.... bütün iş bir parça yumuşak kartonda bitiyor.
-
05 Ocak 2013, 11:21
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Gözlükçüde işimi hallettim.Biz daha ufakken mahallemiz yaşlı dolu olduğundan rahtça oynatmazlardı.Ailelerimizde dedelerimiz rahatsız olmasın diye bizi hep kısıtladılar.Birtek Hasan Amca var idi.Biz bahçesinde oynardık, hergün kazmaktan bıkardık, sağolsun hergün toprağı düzeltmekten yorulmazdı.Bize hep bakarlardı.Tabi Nazilli'ye giderimde onu görmezsem olur mu?Rica edip fotoğrafını çekemedim, ama bana meyve koymak için ısrar edince evi çekme fırsatım oldu.
http://b1301.hizliresim.com/15/3/hm0w3.jpg
Hasan Amcayı görmek ve elini öpmek isterdim açıkcası. Bu arada da duvarda asılı olan DÜNYA HARİTASINA bakıp düşündüklerini dinlerdim.
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
-
05 Ocak 2013, 21:55
vyazici adlı üyeden alıntı
Selamlar! Bir sorum olacaktı: CB125E için elcik rüzgarlığı var mıdır? Ama kastettiğim şu kuryelerin taktığı eli dirseğe kadar tamamen kaplayan rüzgarlıklar değil, sadece elin ön kısmını kapatan rüzgarlıklardan.
Bunları kullanmış olanımız var mıdır? Tavsiye eder misiniz? Nereden temin edebiliriz İstanbul'da?
Ben bi süredir kullanıyorum, cross tipli olsada çokta sırıtmadı gibi. Amacım havaların soğumasıyla elime çarpan rüzgarın eldiveni aşırı soğutmasıydı, dolayısıyla elimde buz tutuyordu
İşlevinden memnunum, çok bişey beklemiyordum zaten, rüzgarı kesmesi yeterliydi benim için, rüzgarı kesiyor Seyir halinde yumruğumun topladığı yağmur damlalarıda kesildi, eldivenin ıslanmasıda bi nebze azaldı.
Eldiven elimi ısıtamıyor, rüzgarı kesmem lazım diyorsan yeterli bi ürün
Ben 35 TL' ye, Topkapı yönünden Honda Otosevere giderken carrefouru geçince sağdaki ilk sokaktı (daha açık yazmıştım bikaç sayfa önce, ismini falan ama şuan inan hatırlamıyorum :/)
Yüksek kalite bi ürün değil, ve parlak krom malzemeyi oldum olası sevemediğimden gözümün önünde olacak parçaları zımparaladım kendimce zevkime hitap edecek metal görüntüsü yakalamaya çalıştım
Sonrasında da montajını yaptım. Manet açılarına oranlamıştım fakat elimin üstü rüzgar alacağına parmak uçlarım alsın diyerek zemine paralel monte ettim. Doğrusunu bilmiyorum ama en azından amacıma uygun
.
.
.
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
06 Ocak 2013, 21:26
Aydın'dan Bodrum'a 18:00 sularında geldim.Daha anca yazabiliyorum parmaklarımdaki buz çözüldü.Şubat'ta kısmetse sınavlara otobüsle inşallah
Ferdinandd elcik korumaları çok yakışmış.Fiyatıda iyi denk getirmişsin internette 45 tl, burada bir dükkan 65 dedi
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
06 Ocak 2013, 22:59
Yaşasın
-
07 Ocak 2013, 15:58
Murat gezi fotoğrafların çok güzel. Bizim buralar kar kış boran, yinede motora binmeye devam. Slogan gibi oldu tabii sıcak havalarda motora binmenin tadı bir başka. Yazı özledim Ferdinand motorun elcikleri çok iyi durmuş bence olmuş. ellerinide koruyor daha ne olsun bir tanede ben edinicem.
Arkadaşlar, Dolmabahçe cami'nin karşısında (set üstünde) buz motor var Michelin pilot lastiklere 260 tl dedi buna montaj ve herşey dahil. Fikriniz nedir? Düşünen varsa beraber gidelim pazarlık şansı olur. Yoksa maksimum 250 verip değişicem lastikleri.
-
07 Ocak 2013, 21:47
Ferdi kardeşim ne kadar aldım dedin göremedim birde nerden aldın elcikleri?
Şimdiden cevap için teşekkür ederim.
-
08 Ocak 2013, 18:27
Camper adlı üyeden alıntı
Murat gezi fotoğrafların çok güzel. Bizim buralar kar kış boran, yinede motora binmeye devam. Slogan gibi oldu tabii sıcak havalarda motora binmenin tadı bir başka. Yazı özledim
Ferdinand motorun elcikleri çok iyi durmuş bence olmuş. ellerinide koruyor daha ne olsun bir tanede ben edinicem.
Arkadaşlar, Dolmabahçe cami'nin karşısında (set üstünde) buz motor var Michelin pilot lastiklere 260 tl dedi buna montaj ve herşey dahil. Fikriniz nedir? Düşünen varsa beraber gidelim pazarlık şansı olur. Yoksa maksimum 250 verip değişicem lastikleri.
ben telefon da sormuştum 250 dediler, sıkı pazarlıkla daha indirebilirler. birazdaha uygun olursa ben değiştirmek isterim. çok güven vermiyor bu lastikler
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
09 Ocak 2013, 04:42
Kar altında cb
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
09 Ocak 2013, 10:55
2move adlı üyeden alıntı
ben telefon da sormuştum 250 dediler, sıkı pazarlıkla daha indirebilirler. birazdaha uygun olursa ben değiştirmek isterim. çok güven vermiyor bu lastikler
Bende 23 ay önce Buz motorda değiştirdim. Montaj-Sibop dahil 250 TL verdim. Yalnız indirim yapmıyorlar bilginiz olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------
kdrsahin adlı üyeden alıntı
Bende 23 ay önce Buz motorda değiştirdim. Montaj-Sibop dahil 250 TL verdim. Yalnız indirim yapmıyorlar bilginiz olsun
Bende 2-3 ay önce Buz motorda değiştirdim. Montaj-Sibop dahil 250 TL verdim. Yalnız indirim yapmıyorlar bilginiz olsun
-
10 Ocak 2013, 12:48
Camper adlı üyeden alıntı
Murat gezi fotoğrafların çok güzel. Bizim buralar kar kış boran, yinede motora binmeye devam. Slogan gibi oldu tabii sıcak havalarda motora binmenin tadı bir başka. Yazı özledim
Ferdinand motorun elcikleri çok iyi durmuş bence olmuş. ellerinide koruyor daha ne olsun bir tanede ben edinicem.
Aslında bu aralar benimde aklımda,
Ha bu gün ha yarın değiştirim diyorum ama bi türlü buz motor a gidemedim
-
10 Ocak 2013, 13:27
madlive adlı üyeden alıntı
yazık şu motora en azından bir çadır falan ört çürütürsün böyle
-
10 Ocak 2013, 17:11
bu yağdan koydum. castrol 10/50
0,8 lt koyunca titreşim oluyor, depo kısmından zangırdama oluyor. 1 litreye tamamlayınca ses kesiliyor.
hava filtresini de değiştirdim, 7777 km de filtre baya kirlenmişti. toplam maliyet 40 tl.
-
10 Ocak 2013, 17:37
Mikuni adlı üyeden alıntı
http://www.castrolmoto.com/images/pa...cing_10w50.jpg
bu yağdan koydum. castrol 10/50
0,8 lt koyunca titreşim oluyor, depo kısmından zangırdama oluyor. 1 litreye tamamlayınca ses kesiliyor.
hava filtresini de değiştirdim, 7777 km de filtre baya kirlenmişti. toplam maliyet 40 tl.
bu yağı ne kadara aldın usta
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
10 Ocak 2013, 18:24
25 lira. pendik sanayi sitesi içinde ihya motor özel honda servisinde.
-
11 Ocak 2013, 04:49
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
yazık şu motora en azından bir çadır falan ört çürütürsün böyle
Bu resimi temizlemeden önce çektim. Tabi ki böyle bırakmadım, temizledim.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
-
12 Ocak 2013, 13:27
Daha daha nasılsınız?
Alışmışız günde yaklaşık 30 kere bakıyorum yorum yapan var mı diye, bari hal hatır soralım
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
12 Ocak 2013, 13:47
Bikaç gündür yoğundum Murat. 3-4 gün kadar önce güneş perdeleri yakıyor, dedim bi Bakırköy falan yapayım... Sahile in bankaya uğra, sigara al derken güneş gömüldü bulutlara, karın yağmaya başladığı ilk gün Sonra bir kar başladı abooooovvv
Dedim yağmurda Bursaya gitmiş adamsın ferdinand Bakırköy neymiş pehh Yola çıktım ama güneşe göre giyinmiştim, allahım nasıl bir soğuk, nasıl bir üşüme
Kaskın vizörü full açık yinede her nefes alışımda kafamda gördüğüm vizörün 1cm lik bölüm buğu oluyor
Eminönü, sirkeci... derken sahil sahil ilerliyorum. Yumuşacık kar, lodostaki kum taneleri gibi çarpıyor gözüme gözüme, dizler depoyu tutamiycak kadar titremeye başladı, çene otomatiğe başladı, kaskın burunluğu kar tuttu
Hayatımda bukadar üşüdüğümü hatırlamıyorum Ellerde titremeye başlayınca inadımı kırdım ve ilk virajdan dönüp hemen biyere girdim bi yarım saat bişeyler atıştırdım, kaynar çay içtim falan ama kendime gelemedim
Dedim bu böyle olmiycak, nekadar kısa sürede evde olursam okadar iyi yoksa iş yaşş Çıktım sele full kar kaplanmış Ve yine büyük hata... eldivenle attım karları avuç içi ıslandı Zaten üşümem geçmemiş derken eve kadar nasıl basıyorum...
Ortalıkta araçta yok yardıra yardıra titreyerek attım kendimi eve. Sonra baktım nete noluyo havalara diye, oysaki zaten herkes bekliyomuş, okullar tatilmiş, herkes toplu taşımaya yönlendirilmiş
Unutulmaz zorlu, hatta acılı bi tecrube oldu bana
Yaşasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)