Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #4201
    Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2007
    Şehir
    Pendik
    Motosikleti
    Honda pcx125
    yağ çubuğu hep üst çizgiyi gösteriyor. Sordum bugün, bu motorun debriyajı cbf den küçük olduğu için 1 lt yağ fazla ve motoru yorar dedi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #4202
    585858 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2011
    Şehir
    sivas
    Motosikleti
    BMW 1955 r25 Mz 1990 251 Honda cb 125 e
    Kırmayalım birbirimizi motorcu dostlarım.

    Arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak, ben motoru 1 aydır çıkaramıyorum çamurda felan hiç kulllanmadım.Kış uykusuna yatıracağım fakat 1)nikelajlı yerlerini nasıl korurum
    2)depoyu fullemelimiyim
    3)karbüratörün içindeki benzini boşaltmammı gerek
    4)dahilen yada haricen neler yapmak gerek?
    ZEMHERİ!

  3. #4203

    Üyelik
    26 Mart 2011
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    cb125 honda
    Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu ''Çin markası ile Çin'de üretilen marka'' tartışmaları hiç bitmiyor.
    Bir Çin markası ile, Avrupalı/Amerikan/Japon markasının aynı fabrikada (Çin'de) üretim yapıyor oluşu aynı kalitede olacakları anlamına gelmez.
    Yamaha ile Wolf. Aynı fabrikada üretiliyorlardır, belki de aynı tasarıma sahiplerdir doğrudur. Ama bakalım aynı malzemelerden, aynı kalitede malzemelerden mi üretiliyor? Hiç sanmıyorum.
    Neden sanmıyorum? Çünkü aynı kalitede üretim yapsalardı, wolf, yamaha'dan daha ucuza satacağı için kesinlikle tercih edilen marka olacaktı. Yamaha satamayacaktı. Çünkü hem aynı kalitede hem de wolftan pahalı.
    Sizce yamaha buna müsade eder mi?
    Kesinlikle aralarında bir anlaşma vardır ve yamaha -kaba tabirle- ''benim tasarımımı kullanabilirsin ancak şu şu şu kaliteyi kullanamazsın'' vs. gibisinden şartlar koşmuştur. Yoksa aralarında ne fark olacaktı fiyattan başka? Sizce insanlar yamaha'ya o fiyat farkını plastik kalitesinden vs. mi veriyor?

    Gelelim ikinci safhaya. Çin'de üretilen Japon vs. markalarına. Misal bir Honda çinde üretiliyor da olsa kalitesi bellidir.
    Bu şuna benziyor. Diyelim ki çok yetenekli bir ahçı var. Bu usta İstanbul'da yaptığı yemeği, dünyanın neresine giderse gitsin yapar değil mi?
    Burada belki kullanılan hammaddenin çin menşeili olma durumu var ki, burada da kalite farkı ortaya çıkar. Biliyorsunuz ki Çin'de kaliteli ve kalitesiz hammadde bulmak mümkün. İşte bu noktada da Honda'nın belli bir standartın altına düşeceğini sanmıyorum.
    Zaten şu anda herkesin CB125'inden memnun olması bunu ispatlıyor.
    Müdür sen bosuna yazıyorsun adam Wolf diyo başka bişey demiyor satmaya götürse yarı parasına satar bende aldım Çin malı motor senesine yarı parasına sattım yamaya Honda ve süzuki dışında motor almam Honda aldım kafam rahat az yakıyo devir saati yokmuş kullanırken devir saatine bakmıyoyorum yola bakıyorum ayak basmasını kullanırken çok dişli kıranını gördüm araba değildi iki kişi itelimde vurduralım çok rahat vurdurarak çalışıyor uzun lafın kısası üç markanın dışındakiler para kaybı zaman kaybı herkeze iyi sürüşler

  4. #4204
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2011
    Şehir
    muğla bodrum
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bosver abi ya Sorun varsa motosikletlerimizde çözmek için geliştirmek için konuşalım, yada keyif aldığımız konulardan muhabbet edelim

    Valla ben motosiklete bu yüzden sardırdım, bi uğraş çıksın, farklı bişey girsin dünyama, keyif alıp muhabbetini yapacağım arkadaşlarım olsun, zaman zaman buluşup gezilere katılayım yeter.

    Motosikletini sevdiğin sürece sorunları bile keyif verir, uğraşırsın kovalarsın düşünür edersin mis gibi Bi nevi keyifli bi hobi. Tartışmasıda zevkli, tartışmanın kızışması bile zevkli ama kırıcı olmak bana gereksiz geliyo abi

    Yoksa yemişim üretildiği memleketini Keşke Eskişehirde civatasına kadar yerli "devrim" diye bi motosiklet üretilseydide, hiç düşünmeden alsaydım
    aynen katılıyorum. Motor zevk işidir. Bi uğraştır, ayrıca hastalıktır.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------

    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adem ybr derken besmele çek alırım anahtarını
    bu sayfaları görmem diye düşünme ben her yerdeyim tıpkı kalkışta arkada kaybolup yanından uzayıp gittiğim gibi nerden çıkacağım belli olmaz
    cb nin eksiklerine gelince armut ampül ü unutma
    ahanda bak, nasılda unutmuşum armut ampülünü? Sağol fatih.

    Diğer arkadaşlar, sevgili dostlar, bu muhabbet burda bitsin, birbirimizi kırmayalım diye muhabbetimi burda bitirme kararı aldım. Herkes motorundan memnunsa bence bi problem yok. Sevgiler.
    reverse ve twili bunu beğendiler.

  5. #4205
    reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Alıntı cengizhankavak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf ile kıyaslıyanlar aradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundursunlar.bu motor tamamen ekonomi amaçlıdır.uzun yol motoru değildir,hız yada arazi motoruda değildir.cbf bu motorda daha iyidir daha güçlüdür daha titreşimsizdir ama bunun karşılığında daha pahalıdır.kişisel görüşüm olarak benim için daha estetik ve kıvraktır.rengi şekli depo ve menzil yüksekliği olarak sınıfında tek diyebileceğim bir motor.ben çok keyif alıyorum bu motoru kullanmaktan.bu motorun tek rahatsızlığı selesidir.ben orjinal sele ile kullanamadım kıçım uyuştu bi süre sonra acımaya başladı.şu anda konforu varaderomu aratmayacak şekilde.bu sele modifiyesini şiddetle tavsiye ederim.isteyen merterde gelip deneyebilir.bide aynaları çok dandikti duvara yaslanma gibi ufak bir şeyden iki aynamıda çatlattım camını.bende 15 liraya çiftini değiştirdim.moto ay şirinevlerden.bu aynalar daha sağlam ve kullanışlı.sele ve lastik değişimimden sonra motorun konforu baya arttı.ne ellerim ne kıçım titreşimi hiç almıyor.istanbul çevresine dahi bu motorla gidiyorum.toplamda 100 150 km mesafelere varaderomu çıkartmıyorum.103 kiloyum düzde 100 km gibi rampa aşşağı 115 civarı süratlari görüyorum.1 depo ile 400 km yol yapamıyorum ama evimle işim arası 2 km o sebebten az yapıyorum motor soğuk oluyor ısınana kadar yol bitiyor çok yakıyor tabiiki normal olarak.

    motorunuzun değerini bilin kimseye kulak asmayın ne olursa nerede üretilirse üretilsin o bir honda.ve asla yolda bırakmaz.

    Ahaa!!! Demek bu da bir sebep. Şimdi benim de yaptığım mesafelere bakınca aynı dediğin gibi motor ısınmadan varmış oluyorum. Demek depoyu uzun mesafelerde kullansak daha uzun ömürlü olacak? Ev-iş arası 1-2km arası (yolu uzatırsam). Bir de spora gidiyorum orası da eve belki 6, işe de 4km uzaklıkta gibi (tahmini). Yani evden çık spora git, oradan çık işe git, işten çık eve git derken hep motor neredeyse çoğu zaman ısınmadan gideceğim yere varıyorum. Demek fazla benzin tüketimimin sebeplerinden birisi de bu ha?!...

  6. #4206
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Arkadaşlar saat 3 de 4000 bakımına giriyorum.Muhtemelen 1 lt yağ koyacaklar.Hangi şırınga ile nasıl çekebilirim?Kaç milim'e denk geliyor?

    Saygılar.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  7. #4207
    reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Eczaneye girip bulduğun en büyük şırıngayı al. Ucundaki iğneye ihtiyacın yok, çıkarıp at. Sonra eczaneden serum seti iste. 1tl gibi bir şey. Serum setinin hortumunu şırınganın ucuna takıyorsun. Hortumun fazlasını kesiyorsun (bütün bunları eczanede hallettirebilirsin) ve elinde ucu bir karış uzunluğunda hortumlu büyükçe bir şırınga oluyor. Ancak yine de o yağı ordan cekmek hayli zor. Kalın geliyor. Ama biraz uğraşla başarılı olunuyor. Yağı çekip, çubukla ölçüm yaparak doğru miktarı bul.
    Murat 48/30 bunu beğendi.

  8. #4208
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2012
    Şehir
    İstanbul / Yas:29
    Motosikleti
    Honda NC S
    Üzerinde ölçek olan herhangi bi kaba da boşaltılabilir (ben 1000 yağını, motor yağı ambalajına geri boşalmıştım kap 200-250ml aralığına kadar dolunca )

    Geri kalan herşeyi sanki kendim yapmışım gibi anlatmış reverse, o anı bidaha yaşadım resmen Mekan eczane diildi
    Murat 48/30 bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

  9. #4209

    Üyelik
    25 Kasım 2005
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu ben yukarda yazdım. Çinli motorların %90 nı 5 para etmez. En iyileri bellidir zaten. Yamahanın ybr si, hondanın cbf si, cb si. Bunların yanında bikaç çinli iyi modelde var. Kimse kullandığı motoru kötülemek, kötületmek istemez. Cb hondanın ucuza mal etmek için elinden gelen herşeyi kullanmış. Bence tubless lastik, devir saati, ayak marşı, daha özenli titreşimsiz bi makine olarak piyasaya sunmalıydı. Nerde en kötü, 3 cü dünya ülkelerine satılan en ucuz model var, gidip onları getiriyor. Keşke 5 bin tl olsaydıda bu problemler olmasaydı. Ben hondayı eskiden öyle tanırdım. Pahalı ama ömürlük, eksiksiz motorlar. Ucuz hondanın suyu yavan olur. 11 yıllık honda ! Kullanıcısı olarak bunu bilirim. Ama şu yeni model honda cb ve cbf ye 5 para vermem. Gözümde 5 para etmez. Gider yaptığım gibi wolf alırım. Param olursa cbr a para veririm. Bugüne kadar cbr 125-250 modellerine hiç lafım olmadı. Neden acaba? Onlar motor gibi motor.
    Bugun honda nın Jazz modelide çinde üretiliyor.
    Honda nın üretmesi ile salcano nun üretmesi arasında fark var.
    Bunu ne zaman analrsın?
    Karbratörün sorun cıkarınca anlarsın
    Bujin düzgün ateşleme yapmayınca anlarsın
    Salcano nun sayfasında.. "motorum gec calisiyor, giderken kesiklik yapiyor" derken anlarsın.
    Biz ne anlatsak boş sana.

  10. #4210

    Üyelik
    09 Ekim 2010
    yağı çektikten sonra çubukta yağ hangi noktada oluyor, ve çubukla kontrolü nasıl yapiyorsunuz? vidalamadan değil mi?
    koskoca firma ya bu rezillik nedir Allah aşkına?

  11. #4211
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üzerinde ölçek olan herhangi bi kaba da boşaltılabilir (ben 1000 yağını, motor yağı ambalajına geri boşalmıştım kap 200-250ml aralığına kadar dolunca )

    Geri kalan herşeyi sanki kendim yapmışım gibi anlatmış reverse, o anı bidaha yaşadım resmen Mekan eczane diildi
    Bence boşuna uğraşıyosunuz madem periyodik bakıma götürüyosunuz motoru o zaman servisten çıkarmadan önce yağ çubuğundan yağ seviyesini kontrol edin, üst çizginin üzerinde değilse zaten karterden yağ çekme gerek yok, yağı fazlaysa da servise söyleyin onlar yapsın. Parasıyla değil mi ? Yağ değişimi için servise gidiyosanız her şeyiyle onlar halletmeli o konuyu yoksa bi anlamı olmaz.

  12. #4212

    Üyelik
    19 Eylül 2012
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar saat 3 de 4000 bakımına giriyorum.Muhtemelen 1 lt yağ koyacaklar.Hangi şırınga ile nasıl çekebilirim?Kaç milim'e denk geliyor?

    Saygılar.
    Kardeş sen servise 800 g koy de gerekirse kilavuzu gotur ve kilavuzda 800 g yaziyor ezbere yapmayin isi de ben oyle yapmistim

  13. #4213

    Üyelik
    09 Ekim 2010
    Alıntı Fatih SAĞLAM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun honda nın Jazz modelide çinde üretiliyor.
    Honda nın üretmesi ile salcano nun üretmesi arasında fark var.
    Bunu ne zaman analrsın?
    Karbratörün sorun cıkarınca anlarsın
    Bujin düzgün ateşleme yapmayınca anlarsın
    Salcano nun sayfasında.. "motorum gec calisiyor, giderken kesiklik yapiyor" derken anlarsın.
    Biz ne anlatsak boş sana.
    bunu kendileri anlasa bile sana bana yansıtmayacaklardır, bu mesele artık sidik yarışına dönmüş durumda.
    kimse tükürdüğünü yalamak istemeyecektir.
    ''cb kötü motor, titriyor'' tamam kardeşim almayın o zaman salcanoyla, arorayla takılın aynı paraya onları alın zorla değil ya. silah mı dayıyor honda bayileri size, değil mi ama?
    düşün yakamızdan biz de işimize bakalım bak yağ sorumuz var kötü motor ya

  14. #4214

    Üyelik
    19 Eylül 2012
    Yağ sorunu servislerden kaynakli çok şükür yağ yakma sorunu yok :-)

  15. #4215
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence boşuna uğraşıyosunuz madem periyodik bakıma götürüyosunuz motoru o zaman servisten çıkarmadan önce yağ çubuğundan yağ seviyesini kontrol edin, üst çizginin üzerinde değilse zaten karterden yağ çekme gerek yok, yağı fazlaysa da servise söyleyin onlar yapsın. Parasıyla değil mi ? Yağ değişimi için servise gidiyosanız her şeyiyle onlar halletmeli o konuyu yoksa bi anlamı olmaz.
    Sen hiç çevrendeki 3 şehirde tekel, kendinide profesör sanan bir ustaya denk geldin mi?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------

    Alıntı reall adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş sen servise 800 g koy de gerekirse kilavuzu gotur ve kilavuzda 800 g yaziyor ezbere yapmayin isi de ben oyle yapmistim
    Dedim, dedimde adam kalık baskı 500 sayfa Honda yazılı bir kitapla başıyor saymaya, 3 kere tartıştım.İş başa düştü, koysunalr yağı çubuğa bakıcam icab ederse tekrar orada ölçerim fazla gelirse eksiltiririm.Yinede hiçbirşey olmazsa şırınga denemesi yapmak gerek.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  16. #4216
    kdrsahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CB 125E
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye? Senin beni sayfadan kovma yetkin varmı? Tartışıyoruz işte. 6 aydır takip etmen bişey ifade etmez. Ben 1 yıllık üye, 6 yılda takipçiyim. İstediğim başlığa yazarım. Buna siz karar veremezsiniz. Derdim yok. Ne gördüysem, ne hissettiysem onu yazdım. Sen honda nın avukatımısın? Neyse. Cevap yazılmazsa , cevap hakkı doğmazsa yazmıcam. Sizde wolf cb nin tekeri olamaz kafasından vazgeçin.
    Benim, Wolf CB nin tekeri olamaz diye bir iddiam yok, ama Wol ün üreticisi Honda nın fabrikasına ancak çırak olur diyebilirim. Senin wolf ün Hondadan iyi bile olsa ben Hondayı tercih ederim ama sanırım sen bunun sebebini anlayamazsın anlasan bu tartışmlara girmezdin.

  17. #4217
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2012
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı Fatih SAĞLAM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun honda nın Jazz modelide çinde üretiliyor.
    Honda nın üretmesi ile salcano nun üretmesi arasında fark var.
    Bunu ne zaman analrsın?
    Karbratörün sorun cıkarınca anlarsın
    Bujin düzgün ateşleme yapmayınca anlarsın
    Salcano nun sayfasında.. "motorum gec calisiyor, giderken kesiklik yapiyor" derken anlarsın.
    Biz ne anlatsak boş sana.
    dostum ben bu muhabbetlere olabildiğince katılmıyorum. herkes bildiği yoldan gitsin.
    ama wolfun geç çalıştığını ben kimseden duymadım. yada kesiklik yaptığını.

    ha ben motorun koruma demirinin önünü kapatınca hava alamayıp kesiklik yapmıştı. bide havalar soğuyuncaya kadar jikle nedir bilmiyodum. bi sabah çalıştıramadım. anladım jikleyi.
    bunlar benim acemiliğimden kaynaklanıyor.

    boya kalitesi, cafcaflı görünüm , ok. cb çok önde.
    ama motor aksamı olarak ybr rüzgarındaki wolfe b.k atmayalım.

    ayrıca wolf kullanıp "oh be sattım, kurtuldum" diyecek kimse bulamazsın.
    ama maşallah cb de çok
    yaş:34 evli 2 çocuklu (bajaj boxer kullanmakta.)
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

  18. #4218
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2011
    Şehir
    muğla bodrum
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı kdrsahin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim, Wolf CB nin tekeri olamaz diye bir iddiam yok, ama Wol ün üreticisi Honda nın fabrikasına ancak çırak olur diyebilirim. Senin wolf ün Hondadan iyi bile olsa ben Hondayı tercih ederim ama sanırım sen bunun sebebini anlayamazsın anlasan bu tartışmlara girmezdin.
    wolfün üreticisi hondanın fabrikasına çırakmı olur? güldürme beni arkadaşım. Wolfün üreticisini sen tanımıyosun galiba? Yamaha ybr üreticisi jianshe. Yıllarca sorunsuz 100 binlerce km sorunsuz yol yapabilen ybr üretmişler. Hondanın çindeki fabrikası ne üretmiş? yağ yakan bi cbf, uyduruktan titreşimli, şamriyel lastikli, armut ampüllü, taş seleli, 100 km de 3 litre ye kadar yakan, ivleme berbat, 100 km ye zor çıkan, ıkına ıkına çıkan berbat bi model üretmişler. Hondanın o çindeki fabrikası jianshe fabrikasına baksında motosiklet nasıl üretilirmis öğrensin. Bilip bilmeden sallamak kolay. Dün artık yazmayayım dedim ama zorla yazdırıyosunuz bana.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

    Alıntı Fatih SAĞLAM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun honda nın Jazz modelide çinde üretiliyor.
    Honda nın üretmesi ile salcano nun üretmesi arasında fark var.
    Bunu ne zaman analrsın?
    Karbratörün sorun cıkarınca anlarsın
    Bujin düzgün ateşleme yapmayınca anlarsın
    Salcano nun sayfasında.. "motorum gec calisiyor, giderken kesiklik yapiyor" derken anlarsın.
    Biz ne anlatsak boş sana.
    sen çok biliyosun galiba wolfu arkadaşım. Bizden çok kullandın, motorun geç çalıştı,giderken kesiklik yaptı değilmi? Yok öyle bişey. Boş çuvaldan sallamayalım. Yolda kesiklik yapacak cbf sandın herhalde sen bunu. Hani cbf ile cb aynı fabrikadan çıkıyoya

    ARKADAŞLAR yazmaya devam ederseniz bende devam ederım. Yukarda yazdım. Eğer motorunuzdan memnunsanız bi sorun yoktur.ona buna çamur atmayınki o çamur geri dönüp kendi paçanıza yapışmasın. Lütfen. Bende 11 yıllık honda kullanıcısıyım. Bana burda honda yı anlatmayın. Zira hondayı burdaki bi çok arkadaşımızdan daha çok tanırım.

  19. #4219
    FatihC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2012
    Şehir
    Malatya
    Motosikleti
    2018 MH 150 Drift
    bu motorların fabrika sahiplerini bir odaya kapatsan bu kadar curcuna çıkmaz.
    "Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."

  20. #4220
    Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2007
    Şehir
    Pendik
    Motosikleti
    Honda pcx125
    yağ kontrolunu vidalamadan yapmak mı doğrusu?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)