Adamlar direk kuryeler için motor getiriyor.. Kişsel kullanım için şık çizgiler extra özellikler hatta olması gereken özellikler bile yok.
Honda olsun çamurdan olsun diyenler buyursun
Adamlar tipi kaymış spacy 110(kalitesi için kötü bişey duymadım ama) ve cbf 150 den öyle bir para basıyorlar ki dünya umurlarında değil. Honda 600RR 1000RR Transalp in Türkiyeye ithalatı dursa bile bunlara bişey olmaz.
Ucuza kurye çalıştıran kargo şirketleri ve Ülkemin en fakir semtlerin de bile adım başı her ay şube açan pizzacı zincirleri sağolsun. 50 şer 50 şer spiriş ediyorlar motorları
Depodami kalmiş bunlar 20 yıl önceki seri bu yaw birileri apachenin resmini göstermeli gebze hondaya gidip buna benzer bisi yapın desinler puhaha tipe bak kepcuk
www.erkakurye.com
Motoru bugün gidip bayide çalışırken inceledim, gerçekten titreşim var, CBF150 gibi değil yani. Tabi sürerken nasıl bakmak lazım. Hala forumda alıp kullanan yok mu şu motoru ? Bu arada beyaz rengi gerçekten çok güzel. Çalışırken vitesleri kurcaladım, çok rahat geçiyorlar. Vites göstegesi sadece boşu gösteriyor sanıyordum ama bütün vitesleri gösteriyor.
Oncelikle selamlar olsun ben burdurdan mesut ilk yorumu mu yapayim dedim bir motor tutkunu olarak bildigim kadariyla motor ve dizayn olarak honda basarili ama arabalardaki bu basarisini motorlarda dizayn olarak yakalaymiyor gibi sanki caga ayak uydurmali bence
Önce bilmediğiniz bir şey yazayım:
Bu model hondanın aynı titan gibi AZ GELİŞMİŞ ülkeler İÇİN ürettiği modeldir!!!! Yani asfaltın adam gibi olmadığı, bazı yerlerde 30-40 santim derinliğinde logar kapakları ve doğalgaz/elektrik/telefon/su çukurlarının olduğu, hatta kimi yerde asfalt bile olmayan, açılışı yapıldıktan sonra yağan ilk yağmurda çöken yolları olan ülkeler için yapılmıştır. OTOBAN motoru, pist motoru değildir. Yapacağı hız da zaten 90 km civarıdır. Zaten forumda gezerken şase ortasından ayrıldı veya amörtisör keçeleri patlıyor bunların yaa diye şikayetler görmezsiniz. 3buçuk liraya da zaten CBX 750P vermezler adama bilmem anlatabildim mi? Yoksa adamlar yolunu da biliyor, benzin içine neler katıldığını da.. O yüzden enjeksiyonlu model de pek uğramaz buralara!
Evet, bu motorun önceliği ekonomik olması. Honda 20 bin TL'ye otomobil çıkarsa nasıl olur öyle düşünmek lazım. Bu motora enjeksiyon, çift disk fren, tek amortisör, dijital saat vs koysa, fiyatı da 6000 TL dese bu sefer de herkes fiyatından şikayet edecek.
yav ossursan +1 diyesim var aga... yine isabetli yorum...kafamız aynı aga...
gelde anlat bizim honda tutkunlarına bunu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
cbf 150 eski kasa düşünmeden alırım... cb 125 ise daha farklı amaca hizmet ediyor bence...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Fiyat uygun olursa tutulur yani çin'e bineceğime honda olsun derim
honda türkiyeye bunu uygun görmüş
3.dünya ülkesimiyiz daha 2.siyiz
cbf125 ten 'f' harfini atmış çancin con cb 125 getirmiş
yahu çinde bile daha güzel modelleri var bunların çeşit çeşit getire getire en çinlisini getirmiş
Mustafa Kemal Atatürk
Arkdaşlar CB125 donanımsız bir motor olabilir ancak teknik özellikleri hiç de fena değil. Maksimum torku 11 Nm. Araştırın bakalım bu torku verebilen kaç tane 125 cc motor bulacaksınız ?
torku iyiymiş. Hiç olmazsa ybr den iyi.yokuşlarda bayılmaz gaari
teknik ozelliklerini nerden gordunuz? ben torkunu gucunu bulamadim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
500kmlik test sonucu :
devir saati yokluguna bir aydan kisa surede alisiliyor, soguk sicak her durumda tek seferde ve sorunsuz calisiyor, kaliteli malzeme, iscilik ok, vites gecisleri sorunsuz, koltuk rahatsiz edici, yumusatma ile sorun kalmiyor, frenleri saglam, yeni kullanicilar icin birebir, bir depo ile 380km yapiyor rodaj doneminde, zamanla aracak tabi ki, duzde 80-90, yokusta 60-70km ile rahat gidebiliyor, uzeri seni de motoru da hosnut birakmaz.
NOT: bu motorun avustralya satis fiyati 1990 dolar ve yola cikmasi vergisi falan toplam 2700 dolar, bir avustralya dolari 1.900tl yani 5200tl civari diyelim, bu durumda bizdeki fiyati iyi gorunuyor, ama zam gelir biraz reklam amacli satis sonrasi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Maksimum güç 9.6hp @ 8000 devir/dakika
Maksimum tork 11Nm @ 6000 devir/dakika
Bu testi kim yapmış ? Tamamı var mı ?
tamami bu kadar maalesef, avustralyada alan bir kullanicinin yorumu, oranin cb125e forumundan
cb125 i nasıl bilsiniz beyler ? Önceki konular kapatılmis bir tane açılmis oda konu var Niye kapatılmis devami Yok ışte. Bu melet ne yakar alınır mi yorumları bekliyorum
yassah gardas bu konu
cevap yazmayalim da konu gerileri dussun, gozden irak olunca belki yasar
valla bilmiyorum acikcasi, saka bir yana baktim cb125 konusu ucmus, sebep falan da goremedim, konu icinde tartisma siyasi olay falan da yoktu ama belki son anlarda birseyler olmustur, ben de merak ettim nerde bu cb125 diye, birileri aldi, tam yorum resim beklerken pirrr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)