1000 bakımından beri 1lt ile kullanmayaydın iidi
1ml bile eksiltme yapmıyor, bence tez zamanda çek, servisi bekleme neolur neolmaz
Ailelerimiz o yolu seçmiş Murat o başka mevzu, anamızın karnından mercedes sitesinde online doğsak hiçbişeyin kıymeti olmazdı zaten, hiçbişeyden keyif alamazdık
Biz daha yolun başındayız, gün doğmadan neler doğar " UMUT+BARDAK+DOLU TARAFI+++ "
Ben yaptım reverse
( her tarafını kurcaladığımı her seferinde yüzüme vurduğun için güldüm yanlış anlaşılmasın
)
İlk aldığım dönemler sürekli debriyajdı kurtarıcım, sol el yanlışlıkla kas yapınca, aldım kılavuzu elime söktüm debriyaj telini manetin ordan, telin bulunduğu kılıfın içine WD-40 sıktım biraz değişti gibi oldu, bi süre sonra yine aynıydı.
Sonra aynen dediğin gibi 10-30 yağı çektim şırıngaya, motor bloğundaki debriyajın bağlandığı açık kısma bi bez koydum (akmasın sağa sola diye), sonra yukardan verdim coşkuyu aşağıdan yağ çıkana kadar
pamuk gibi oldu.
Yaklaşık 3-4000 km dir halen pamuk gibi, şiddetle tavsiye ederim
Yoksa dediğin gibi eziyet çektiriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
Tabi mekanik anlamdada farklılıklar da olabilir veya arkadaş orjinalini doğru dürüst bişeyle değiştirmiş te olabilir
Sonuçta bizimde alıp takabileceğimiz ekipmanlar
http://e1212.hizliresim.com/14/f/gvwly.jpg
Aradığın his sadece yumuşacık çalışmasıysa yağlayınca o sorun ortadan kalkıyor için rahat olsun