Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Aralık 2012, 04:26
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
Reklamlar
-
09 Aralık 2012, 05:32
eyvallah dostum. Dudulludaki aktaş motordan 3 çeşit dişli denedim olmadı.
-
09 Aralık 2012, 20:02
-
09 Aralık 2012, 20:13
İçim gitmediyse ne olayım Burda havalar sakatad, 7/24 yağmur var gerçi yağmur yoksa hava iyice sertleşiyor. Dün 50-60 km civarı yol yaptım ellerim buzZz
Bu hafta oyumu 3 ve 5 no lu fotoğraflardan yana kullanıyorum Öyle biyerde de gezmeden durmak işkence gibi olur nekadar güzel abi ya Fotoğraflar için emeğine sağlık
Yaşasın
-
09 Aralık 2012, 20:19
ferdinandd adlı üyeden alıntı
İçim gitmediyse ne olayım
Burda havalar sakatad, 7/24 yağmur var gerçi yağmur yoksa hava iyice sertleşiyor. Dün 50-60 km civarı yol yaptım ellerim buzZz
Bu hafta oyumu 3 ve 5 no lu fotoğraflardan yana kullanıyorum
Öyle biyerde de gezmeden durmak işkence gibi olur nekadar güzel abi ya
Fotoğraflar için emeğine sağlık
Elcik kılıfı kullansana abi ya şu muşamba olan 30 liralıklardan, belki çirkin duruyor ama ellerin ve kolların üşümesini fazlasıyla azaltıyor. Ayrıca yağmurda en kaliteli eldivenin olsa bile ellerin buz tutar. Henüz yağmurda denemedim ama eller ıslanmayacağı için çok fark edeceğine eminim.
-
09 Aralık 2012, 22:12
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Elcik kılıfı kullansana abi ya şu muşamba olan 30 liralıklardan, belki çirkin duruyor ama ellerin ve kolların üşümesini fazlasıyla azaltıyor. Ayrıca yağmurda en kaliteli eldivenin olsa bile ellerin buz tutar. Henüz yağmurda denemedim ama eller ıslanmayacağı için çok fark edeceğine eminim.
Nebiliyim Mengu, keyif için biniyorum zorla değil ya diyorum kendime, sonra soğuktan donuyorum Şimdilik bi elcik koruma aldım rüzgarı kessin yeter diye düşünüp, montajını yapıp bi denemem lazım, o da kesmezse heralde dediğin olaya bi bakcam.
Yaşasın
-
10 Aralık 2012, 13:16
ferdinandd şu elcik koruması mevzusunu biraz açalım. Kaça, nereden aldın acaba? Bir de mümkünse fotoğrafları görmek isteriz. Montajını yaptırmadan da olabilir. Tabi bir de montajdan sonra.
-
10 Aralık 2012, 13:43
Murat kardeş Motorun çok güzel maşallah. Elcik korumaları ve motor koruma demiri motorun rengi gerçekten güzeller. Ama şu ön cam herşeyi bozmuş eski ptt postacı motorlarına dönmüş motorun..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
10 Aralık 2012, 14:08
Yaşasın
-
10 Aralık 2012, 17:07
ben elcik kılıf kullanıyorum. En sağnak yağmurda bile elleriniz ıslanmaz. Kuru kalıyor. Konşuk motorda 45 tl. Soğukta geçirmez
-
10 Aralık 2012, 17:36
arkadaş benim bir sorum var , cumartesi benzin aldim 15,20 litre aldı , resmi sitede depo 13 litre yaziyor ben bir anlam veremedim , sizin başınıza böyle bir olay geldi mi ????
-
10 Aralık 2012, 17:44
okkesh79 adlı üyeden alıntı
arkadaş benim bir sorum var , cumartesi benzin aldim 15,20 litre aldı , resmi sitede depo 13 litre yaziyor ben bir anlam veremedim , sizin başınıza böyle bir olay geldi mi ????
FatihC diye bi arkadaşımız vardı CB si olan, o da bir kez 70TL civarı benzin almıştı (deponun max 54 TL ye dolduğu dönemdi sanırım). Nasıl olur abi 13 lt depom var falan demiş.
Adamda hiç oralı olmayıp istersen bidon getir ölçelim, bizde yanlış olmaz demiş. Burda toplu küfür eylemi yapmıştık o istasyona
Yaşasın
-
10 Aralık 2012, 17:54
FatihC diye bi arkadaşımız vardı CB si olan, o da bir kez 70TL civarı benzin almıştı (deponun max 54 TL ye dolduğu dönemdi sanırım). Nasıl olur abi 13 lt depom var falan demiş.
Adamda hiç oralı olmayıp istersen bidon getir ölçelim, bizde yanlış olmaz demiş. Burda toplu küfür eylemi yapmıştık o istasyona
Vallah kardeş bunlar babadan oğula şerefsizler , bir daha noter eşliğinde gidecegim başka seçenek kalmadı
-
10 Aralık 2012, 18:09
2 lt sini hava basmis,bu da onlar icin havadan 10 lira para demek.
-
10 Aralık 2012, 18:12
Vallah kardeş bunlar babadan oğula şerefsizler , bir daha noter eşliğinde gidecegim başka seçenek kalmadı
Benimde şüphelendiğim bi yakıt alımım olmuştu rodaj dönemlerimde. Yedek depo duruyordu, ana depoda bana kalsa 100 km bile giderdi fulle dedim adama, arkadaşla konuşuyoruz ediyoruz 50 ye tamamlıyayımmı genç dedi YUH dedim içimden, acaip şaşırdım.
Zaten olan olmuş 48.5 mu ne yazıyor 50 lira verdim bastım gittim ama hep aklımda, adam elini pompadan hiç çekmedi, ben muhabbete daldım, kendime de sinir oldum tabi. O günden beri bildiğim benzinlikten alıyorum.
Başka yerden almak zorunda kalırsam da fulle diyorum, pompayı kilitleyip bırakıyorlar, pompa atınca hesabı bile yuvarlatmıyorum, suratları düşüyor uğraştırıyorum diye ama ne yapayım, giren zaten yeterince bize giriyor
Mikuni adlı üyeden alıntı
ben elcik kılıf kullanıyorum. En sağnak yağmurda bile elleriniz ıslanmaz. Kuru kalıyor. Konşuk motorda 45 tl. Soğukta geçirmez
Sen sürekli motosikletlesin Mikuni, ben keyfi öyle kahve içmeye falan çıkıyorum veya bi turlayıp dönüyorum. Bu kullanım için de sadece rüzgar eldivene direk vurmasa yetecek bana. Bakalım bu dalavera rüzgarı kesebilecekmi onu merak ediyorum
Arada bir şehirlerarası yol da yapıyorum gerçi, belki bi tane de dediğin gibi bişey alabilirim uzun yollar için ufak modellerinden çantada gezer gerektiğinde takar çıkarırım :
Gerçi bu fiyatlara elcik ısıtmada var ama, zamanla bakıcaz. Adım adım, önce bunu bi test edeyim yetmezse sonra dşünürüm gerisini
Yaşasın
-
11 Aralık 2012, 07:28
pizza da çalışıyorum, 30 dk. Sınırı var bildiğiniz gibi. Bazen 1 pizza için 24 km. Yapıyorum. Çok hızlı gidip gelmem lazım. Zaman kısıtlı.
Arkadaşım sen aklını peynir ekmekle mi yedin? O pizzayı o adamın suratına patlatırım. Yani sen anla daha neler diyeceğim de forum krualları var. Aman diyeyim hız yapma. Yemişim pizzasını.
---------- Post added at 05:28 ---------- Previous post was at 04:55 ----------
İstanbul'da oturan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba motosikleti tanıma amacıyla görmek istiyorum. Bir de artçı olarak bir tur attırsanız valla benim için büyük avantaj olur. Hem motosiklet hakkında sormak istediklerimi sorarım, çay ısmarlamış olurum. Mümkünse çok iyi olur valla. Karar kılamadım gitti.
-
11 Aralık 2012, 09:48
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
bendede aynı camdan var. ptt postacısı gibi görünmesini istemediğimden etrafındaki siyah şeridi çıkarttım. şimdi cam okadar dikkat çekmiyor.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
11 Aralık 2012, 11:05
tahsins adlı üyeden alıntı
bendede aynı camdan var. ptt postacısı gibi görünmesini istemediğimden etrafındaki siyah şeridi çıkarttım. şimdi cam okadar dikkat çekmiyor.
Ben vatandaşın pttcilere duyduğu saygıdan faydalanıyorum, yanımda kimse artislik yapmıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------
İçim gitmediyse ne olayım
Burda havalar sakatad, 7/24 yağmur var gerçi yağmur yoksa hava iyice sertleşiyor. Dün 50-60 km civarı yol yaptım ellerim buzZz
Bu hafta oyumu 3 ve 5 no lu fotoğraflardan yana kullanıyorum
Öyle biyerde de gezmeden durmak işkence gibi olur nekadar güzel abi ya
Fotoğraflar için emeğine sağlık
Teşekkürler, Yaz gelsin bak sen konulara
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
Bunu gördüğümde ilk aklıma gelen şeyi kullanıcısına sorayım.Allah korusunda ya motosiklet yana kayarsa, elimizi nasıl çıkartıyoruz?Buradakiler dirseğine kadar takıyorda On numara icat
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
11 Aralık 2012, 12:14
el kılıfı güzelde benim gibi 1.85 boy ve iri kıyımsanız sorun çıkarıyor.
üstündeki deliğin ayna bağlantısına takılması nahoş. nekadar sıkarsan sık zorlayınca aynayı kökünden gevşetiyor.
bide benim kollar elciğe doğru normal boylulara göre daha yüksekten geldiğinden bileklerime sıkma yaptı. bide elciği tuttuğumda kasıldığından debriyaj ve frene hafiften basma yapıyodu. çıkarttım bende.
bu söylediklerim 1.80 üstü boy ve tex marka el kılıfı için geçerli. ammavelakin alıştınmı bırakamayacağın kadar konforlu.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
11 Aralık 2012, 13:46
tahsins adlı üyeden alıntı
el kılıfı güzelde benim gibi 1.85 boy ve iri kıyımsanız sorun çıkarıyor.
üstündeki deliğin ayna bağlantısına takılması nahoş. nekadar sıkarsan sık zorlayınca aynayı kökünden gevşetiyor.
bide benim kollar elciğe doğru normal boylulara göre daha yüksekten geldiğinden bileklerime sıkma yaptı. bide elciği tuttuğumda kasıldığından debriyaj ve frene hafiften basma yapıyodu. çıkarttım bende.
bu söylediklerim 1.80 üstü boy ve tex marka el kılıfı için geçerli. ammavelakin alıştınmı bırakamayacağın kadar konforlu.
El kılıfının üstündeki delik aynalara sıkılmayacak, aynalar delikten geçirilecek aynaların vidası kılıf içine el uzatıp takılacak. El kılıfı serbest hareket ediyorsa ne kolları engeller ne de manetleri.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)