Günaydın arkadaşlar nerdesiniz herkes kayboldu
Günaydın arkadaşlar nerdesiniz herkes kayboldu
cb sahibi olmasamda ben buradayım..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kaybolmadık buralardayız
CB ile gezmeye devam.5500 km yapmışım.
Motordan memnunun çirkin ördek yavrusuna benzesede baya ilgi çekiyor...Her gören kaça aldın nasıl memnunmusun vs.. gibi sorular soruyor...
Ayrıca geri kalan sayfalarda okudumda bir arkadaş 20 tl yakıt ile 120 km gidiyormuş.Hani kendimden örnek vereyim şu son zamlardan 20 tl ile tam 200 km gidebiliyordum 30 krş birden zam gelince gittiğim yol haliyle azalıcak ama taa en başından dediğim gibi Şehiriçi 100 km de 2,5 lt tüketiyor yakıt konusunda bir değişim yok...Sadece geçen haftalar da havalar baya bir serindi çalışma sıkıntısı çekmiştim meğer düşük rolantiymiş sıkıntı rolantiyi arttırdım sorunu çözdüm...
Şeytan İcadı
Benimki de sabah ilk marşda stop ediyor sübap ayarından sonra oldu yakında bi servise gitmeyi düşünüyorum
İzmir'de yaşadığım için kışın çok sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.Ama jigle ile çalıştırmakta fayda var zaten kitapçıktada sıcaklıkları belirtmiş şu sıcaklarda jigle ile çalıştırın diye...
Sabahları tek marşta jikle ile rahat çalışıyor azcık gaz açıp motoru ısıtıyorum çok kısa bir süre sonra kilidi sök kask mont eldivenimi giyip gidiyorum aradada motor güzelce ısınmış oluyor.
Şeytan İcadı
alalı 1.5 ay oldu hiç cikle kullanmadım şu ana kadar çok rahat çalışıyor jiklesiz
ama ısınan motorun sesi hiç hoşuma gitmiyor bi farklı çalışıyor siboblar 1000 bakımından sonra değişir diye umut ediyorum ama bilmiyorum
[b][u][i][center]"MOTORCU OLMAK BİR AYRICALIK OLACAK"[/center][/i][/u][/b]
Bu CB marş basarken farlarını kapatıyor mu ? malum farlar sürekli açık, ayak marşı da yok akü zayıflayınca hem farları hem de marşı nasıl çalıştıracak bu akü ?
Marş basarken farlar kapanmıyor akü yeterli geliyor
Adem abi diyodu.. Vurdur vurdur Calısır calısır..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
4000 bakımını izmirden yükselişte yaptıran varmı ne yapıyorlar ve ne kadar ücret alıyorlar
Genel olarak epey şikayet var yukselisten Honda markasına yakışır hizmet kalitesi olmadığı yönünde, memnun olanda var ama sayıca az.
*Tire deki servisi kullanabilirsin, henüz bi şikayet duymadım çoğunluk memnundu.
*Üstelik Yukselisin yarı fiyatına hatta daha ucuz!!! ( bikaç sayfa geride vardı fiyatlar )
*Randevu al günlerce bekle derdide yokmuş
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
eyvallah saol
Arkadaslar yakit sorunu yüzünden servise giden oldumu?
yakıtla ilgili bir sorunum yok trafiğe takılmadan ş.içi kmde 10-13 kuruş arası yakıt yakıyo gayet istikrarlı
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Arkadaşlar merhaba,
Cb yi vurduran var mı acaba? bazı enjeksiyonlularda sıkıntı oluyormuş.Deneyen var mı merak edipte?
Benzin konusunda çok komiktir,yedeğe geçip fullemek istiyorum ölçüm yapıcam ,ama 4 gündür ibre dipte daha yedeğe geçemedim kabul evden işe-işten eve ama kısa yol değil.
Yeni başlayan arkadaşlarımıza Altın Elbiseli Adam'ı izlememişlerse, 14 bölümün tamamını izlemelerini tavsiye ederim.Motosiklet kullanıcıları adına böylesine emek pek görülemedi maalesef.
Saygılar.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)