Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dedm ya zıraat ama maxımum yazıo ustunde 3000 tl lmtlı 1500 pesn kalanı taksıt
    sormadınmı bayiye hangi kartlara ne gibi taksitler yapıyorsunuz diye?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    telefonla aradm gtmedm

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    telefonla aradm gtmedm
    ee ne dediler

Motosikleti
    soyledm ıste kartn kampanyasına bkarz en ıyısı bura gln dedı gtcem ıste pazartesı.ben 12 ay az vade ıstym

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    soyledm ıste kartn kampanyasına bkarz en ıyısı bura gln dedı gtcem ıste pazartesı.ben 12 ay az vade ıstym
    Anladım ben 1 bucuk nakit verdim geri kalan 2 yi world karta 6 ay faizsiz çektrdim.bulunur bi orta yol

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Aynen öyle, düşünüp, arayıp, sorup okadar uğraşıp, yırtınıyoruz... oraya gidince aslında herşeyin bi oluru varmış gibi davranıyorlar ya

Gittiğinde en güzel şekilde alırsın dönersin bence. Bayiye girdiğinde bile telefondaki gibi boş ilgiler oluyor,

ama o sandlyeye bi otur, 1 bardak su rica et, okadar para bayılıcaz üstüne içerim artık de, olayın rengi değişiyor alıcı olduğunu anladıklarında

Hayırlısı neyse o olsun bende bi orta yolun bulunacaına inanıyorum
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burak biraz dur, 300-500 km yapsın lastikler, üstünden koruyucu tabaka komple temizlensin

Bu arada benim lastiklerle ilgili şahsi tespitimde şu şekilde,

* Şehiriçi temiz asfaltta "defansif" kullanımda hiç eksi yönünü hissetmedim, yolu tutuyor, viraja geliyor, gayet güzelde duruyor,

* Birazda biz agresif kullanıp aralardan kaçalım, sağlı sollu gidelim dediğinde, devirliyken vites düşürünce bile arka lastik yolu bırakıyor (direk bırakıyor, iletişim "0" !!!)

heleki viraj yumuşak bile olsa, ani bi sebepten ( virajda şeridinde kalamayıp senin şeridine kayan otomobil gibi)

yavaşlaman gerekiyorsa frene kuş tüyü düşse yoldan kopup yalpalıyorsun şansın %50 düşmemek için.

* Yağışlı havada bir kez denedim, ben yola çıkana kadar yağmur yolu iyice yıkamıştı, kurudan daha iyi performans aldım, kısa bi sürüştü bu yüzden istatistik veremem :/

* Artçılı kullanırken, artçın artçı olmayıda biliyorsa, her koşulda lastikler daha iyi tutunuyor.

Yani motosikleti commuter olarak şehir içi trafik kurallarına uyarak kullanırsak ( 30 sa 30 / 60 sa 60 gibi ) üzerindeki lastikler eskiyene kadar sorunsuz kullanılır

Naked, enduro, supermoto, cross gibi kullanıp, birde hız limitlerine uymazsak, jant üzerinde gitmekten biraz hallice Kendalar

CB 125 E için en güvenilir yorumlar hep "Michelin Pilot Sporty" üzerine, istersen bu modelide bi araştır

"karapara" gibi BENDE (altını çiziyorum bu benim şahsi fikrim olup tavsiye vs değildir ,hiçbir sorumluluk kabul etmem)
    Bilgiler için teşekkürler,lastikleri birazcık daha zorlamayı düşünüyorum eğer halen daha sıkıntı olmazsa evladın lastiklerle devam
    Korkarak yaşayamazsın!

585858 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1955 r25 Mz 1990 251 Honda cb 125 e
    Beyler kartım ziraat fakat üstünde maximum yazıyor en gec carsambaya alıcam.. da hangi renkkk
    Aynı soruyu bende sormuştum.Ben beyazla kırmızı arasnda çok gittim geldim, son ana kadar karar veremedim zaten motoruda başına gidip almadım telefonla sipariş verdim, önceden binmedim cb125 e ile sadece interner üzerinden tanıştık, sadece bi akrabam istanbulda gitti motora baktı.Sonuç olarak kırmızı aldım iyikide kırmızı almışım beyazdan bir süre sonra sıkılırdım.Ama seçim senin canın hangisini istiyorsa onu al derim.Renk işi göreceli, hakkından hayırlısı olsun...

Motosikleti
    Honda NC S
    Beyler bişeyler araken denk geldim denk geldim , motosikletimizin İngilizce kullanım kılavuzu herdaim elimizin altında olsa fena olmaz diye paylaşayım dedim

PDF formatında indirebilirsiniz : http://www.hondampe.com.au/docs/owni...B125E-2012.pdf
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    tam okul haftasına glck zor gezcz gbi

Motosikleti
    gunaydnlar

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    beyler motora yağ hararet müşürü takmayı düşünüyorum ne dersiniz. zihni sinir bir fikri olan varmı nereye ve nasıl takılır benim aklıma karter tabpasına yapılacak bir modifiye ile buradan girebilir diyorum siz ne dersiniz.
    HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......

Motosikleti
    gerek yok bnce yapınca ne olcakkı?

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    gerek yok bnce yapınca ne olcakkı?
    niye öyle diyorsun yaw sıcaklık önemli yazın uzun yol yapıcam mesela bence olması gereken önemli bir husus
    HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......

Motosikleti
    olmaz bısey sankı peynır arada dnlen ytr.

Motosikleti
    Honda NC S
    Bende bu durumda muallakta kalmaktansa Motor yağı araştırırken "en yüksek derecede halen işlevini yitirmemesi" ne önem vermiştim.

Hava soğutmalı motorlar sanıldığı kadar narin değil aslında ama herşeye rağmen uzun yolda, yüksek devire ve süratlere çıkmamaya dikkat ediyorum.

Tabi yağın azami çalışma sıcaklığını göstergede takip edebilsek, 4000km tam verimli kullanırdık, motor verimliliğinde ve ömründe de durum farkedilirdi bence fena da olmazdı

Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Arkadaşlar bugün motorumdan değişik,rahatsız eden bir sesin geldiğini hissettim.Böyle demir demire çarpar ya o tarz bir ses.Ben lastik çamurluğa sürtüyor sandım oynattım cart curt ııh tık yok.Ben takarım böyle şeylere,direk Honda duran kardeşlere gittim.Dedim böyle böyle garip bir ses var ne alamet.Eleman hiçbirşey demeden aldı motoru 1-2 tur attı,geldi ses duyamadım dedi.Der demez de ben nasıl olur demeden arkasını dönmeden gitti.Dedim allah allah bir de ben bakayım.Çalıştırdım,gaz verdim 1000-2000 devir arasında gene illetlik o ses.Çağırdım dedim al sana ses.Baktı 'ağbi bunlar rodajda ya olur bea,motor parçaları yeni alışıyo şimdi birbirine' dedi. Yanımda da kız arkadaşım vardı,bak normalmiş dedi ısrar etti boşvereyim diye tamam dedim gittik.

Ama çok mantıksız geldi,rodajdan sonra motor sesinin değiştiğini duydum ama,rodajdayken böyle beynin et kısmını yiyen bir sesin olduğunu hiç duymadım.Eve geldim çalıştırdım motoru,teker teker her parçaya kulak kabarttım.Apaçık motordan gelmiyor.Sonra farkettim,sesin sebebi depo kapağının üzerindeki dönen metal parçaymış,tam kapalı durmuyor,titreşimden altındaki parçaya çarpıyormuş.

Yani arkadaşlar bu olayda servise tamamen güvenilmemesi gerektiğini anladım.Hadi sorunumu çözemedin,bari ilgilen be arkadaş.Bu durum da duran kardeşlerin Bursa'daki tek honda bayisi olmasından kaynaklanan g.t kalkıklığı.

Son olarak,bu ses olayını yaşayan başka arkadaşlar varmı?nasıl çözebilirim?
    Korkarak yaşayamazsın!

Motosikleti
    Honda NC S
    "Honda Honda CB 125 - 2012 Yeni Model Commuter" başlığını müsait bi zamanda baştan sona oku bence.

Ben en az 3-5 kere okumuşumdur çok faydasını gördüm Bu sesi yaşayan birsürü kişi var.

Ben şu şekilde çözdüm: Çok ince bi cımbız ve ince falçata ucu ile depo kapağı ile kilit muhafazası arasında sıkışan mavi koruyucu naylonu, muhafaza kapağını hafifçe kaldırarak dikkatlice söktüm.

Koruma naylonu söküldüğünde, kilit muhafazası tam oturuyor bidaha öyle bi ses gelmiyor Hiç kalmadığına emin ol, ben uğraşırken çok inat etmişti

Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Honda Honda CB 125 - 2012 Yeni Model Commuter" başlığını müsait bi zamanda baştan sona oku bence.

Ben en az 3-5 kere okumuşumdur çok faydasını gördüm Bu sesi yaşayan birsürü kişi var.

Ben şu şekilde çözdüm: Bir cımbız ve ince falçata ucu ile depo kapağı ile kilit muhafazası arasında sıkışan mavi koruyucu naylonu, muhafaza kapağını hafifçe kaldırarak dikkatlice söktüm.

Koruma naylonu söküldüğünde, kilit muhafazası tam oturuyor bidaha öyle bi ses gelmiyor Hiç kalmadığına emin ol, ben uğraşırken çok inat etmişti
    İşte bu ya.Hocam sen her yardımıma yetişiyorsun,benim ustam olsana

O naylonu da 1 saat önce falan söktüm.Harbidende o dönen parçanın dibinde az az naylon parçaları kaldı sanırım ohh içim rahat..
    Korkarak yaşayamazsın!

Motosikleti
    Mislenler uyar deyilmii bu motora 200 tl bi fiyat vericez onlara.. aldıgım gibi takmalımıyım.. yoksa.. ötekine alısıpta mı takayım.
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)