Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Hocam ben CB'de titreşim yok varsada ben anlamıyorum belkide yeni sürücüyüm ondan falan diyordum, ben hayatımda sadece bu motoru kullandım başka motorları bilmiyorum ama bu motorda yüksek devirlerde ve hızlarda aynaya bakarsan görüntü bulanıklaşıyor..(Titreşim dedikleri bu heralde) ..Ama ben aynaya bakma hariç inan bunu hiç hissetmiyorum...Bu arada zamanı geri sarsak yine bu motoru alırdım çok memnunum...Allah hakkında hayırlısını versin...
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boydan sorun var ne kadar alcak olursa iyi olur drift sürüyorum ybr sürüyorum amma biraz daha alcak olsa daha iyi..
    Sürücü selesi arçı selesine nazaran daha yere yakın deyilmi boyunmu yetmiyor yoksa

İyi bak resme 2 ayağının tam yere basması lazım benimki basıyor hatta artçı selesinde bile ayğım yere basıyor

İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    bsar cb daha hos gelıyo artk

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    bsar cb daha hos gelıyo artk
    sen bi motoru secip de alsan yemin ederim disimi kiricam. Biraz da ozenli yazsan yazdiklarini daha rahat anlayicaz, biz de cepten yaziyoruz bazen ama turkce karakterler haric eksilttigimiz bisey yok

Motosikleti
    telefon kısıtlı cumle alıyor sadece 4 satır alıo. Kır o zaman cumartesı alıom

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    telefon kısıtlı cumle alıyor sadece 4 satır alıo. Kır o zaman cumartesı alıom
    Hani pejo 106 ya ne oldu
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Motosikleti
    ohoo eskıde kaldı onlar cb olmassa ybr bkcm hıhı.

kdrsahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 125E
    yok ıste ybr de 700 var ddm heralde cb de aynıdır.sormadm yanı 12 aya faız varmı kı eskıden yoktu.?
    Ben alırken 2000 nakit 1320 kredi kartı aldım. 1320 TL ye 12 ay için 90 küsur TL vade farkı yansıdı. 700 TL çok fazla, yanlış bir şeyler var.

Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yol Tutuş için lastik EN ÖNEMLİ ETKEN...sorumluluk almamak ve tavsiye niteliği taşımamak kaydıyla sadece birşey söyleyeceğim BENCE (altını çiziyorum bu benim şahsi fikrim olup tavsiye vs değildir ,hiçbir sorumluluk kabul etmem) lastiklerin yol tutuşu KURU ZEMİNDE fena değil... NOT:motorum 4500 km civarında motosiklet tecrübem de 4500 km civarı
    Hocam haklı olabilirsin ama önyargı gibi birşey bu emin olamıyorum.Mesela honda dedinmi nasıl güven hissedip de yuki deyince güvensizlik hissedersin ya..Öyle birşey.O lastikler pirelli olmadan içim rahat olmayacak sanırım
    karapara bunu beğendi.
    Korkarak yaşayamazsın!

Motosikleti
    ybr de bu 24 ay

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı Espaniole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam haklı olabilirsin ama önyargı gibi birşey bu emin olamıyorum.Mesela honda dedinmi nasıl güven hissedip de yuki deyince güvensizlik hissedersin ya..Öyle birşey.O lastikler pirelli olmadan içim rahat olmayacak sanırım
    Abi psikoloji bu yönde ise, en kısa zamanda bu lastikleri pirelli ile değiştirin siz...KAfanız ne kadar rahat olursa sürüş o kadar güvenli ve dikkatli olur.. Tekeriniz düz bassın..
    Espaniole bunu beğendi.
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Espaniole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb650F - cb125E
    Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi psikoloji bu yönde ise, en kısa zamanda bu lastikleri pirelli ile değiştirin siz...KAfanız ne kadar rahat olursa sürüş o kadar güvenli ve dikkatli olur.. Tekeriniz düz bassın..
    Bugün gözümü kararttım azcık yatayım dedim,sıkıntı olmadı.Bi güven geldi,dedim daha fazla viraj,yine sıkıntı yok.

Ama allahın emri o lastikler pirelli olacak
    Korkarak yaşayamazsın!

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Bugün gözümü kararttım azcık yatayım dedim, sıkıntı olmadı, güven geldi daha fazla viraj, yine sıkıntı yok.
    Burak biraz dur, 300-500 km yapsın lastikler, üstünden koruyucu tabaka komple temizlensin

Bu arada benim lastiklerle ilgili şahsi tespitimde şu şekilde,

* Şehiriçi temiz asfaltta "defansif" kullanımda hiç eksi yönünü hissetmedim, yolu tutuyor, viraja geliyor, gayet güzelde duruyor,

* Birazda biz agresif kullanıp aralardan kaçalım, sağlı sollu gidelim dediğinde, devirliyken vites düşürünce bile arka lastik yolu bırakıyor (direk bırakıyor, iletişim "0" !!!)

heleki viraj yumuşak bile olsa, ani bi sebepten ( virajda şeridinde kalamayıp senin şeridine kayan otomobil gibi)

yavaşlaman gerekiyorsa frene kuş tüyü düşse yoldan kopup yalpalıyorsun şansın %50 düşmemek için.

* Yağışlı havada bir kez denedim, ben yola çıkana kadar yağmur yolu iyice yıkamıştı, kurudan daha iyi performans aldım, kısa bi sürüştü bu yüzden istatistik veremem :/

* Artçılı kullanırken, artçın artçı olmayıda biliyorsa, her koşulda lastikler daha iyi tutunuyor.

Yani motosikleti commuter olarak şehir içi trafik kurallarına uyarak kullanırsak ( 30 sa 30 / 60 sa 60 gibi ) üzerindeki lastikler eskiyene kadar sorunsuz kullanılır

Naked, enduro, supermoto, cross gibi kullanıp, birde hız limitlerine uymazsak, jant üzerinde gitmekten biraz hallice Kendalar

Ama allahın emri o lastikler pirelli olacak
    CB 125 E için en güvenilir yorumlar hep "Michelin Pilot Sporty" üzerine, istersen bu modelide bi araştır

"karapara" gibi BENDE (altını çiziyorum bu benim şahsi fikrim olup tavsiye vs değildir ,hiçbir sorumluluk kabul etmem)
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    Beyler kartım ziraat fakat üstünde maximum yazıyor en gec carsambaya alıcam.. da hangi renkkk
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Beyler kartım ziraat fakat üstünde maximum yazıyor en gec carsambaya alıcam.. da hangi renkkk
    tabiki beyaz çok farkedileceksin

Motosikleti
    peki ziraat post makinesi yoksa.. maximum varsa gecebilirmiyim.. kampanya devam ediyormus cünki... 700 tl hava para vericem ybr ye..istemiyorum acıkcasıda o paraya lastik alınır + ekipman alınır
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki beyaz çok farkedileceksin
    beyaz yakından çok güzel siyah ise uzaktan çok güzel görnyr

Motosikleti
    peki ziraat post makinesi yoksa.. maximum varsa gecebilirmiyim.. kampanya devam ediyormus cünki... 700 tl hava para vericem ybr ye..istemiyorum acıkcasıda o paraya lastik alınır + ekipman alınır

Cvp kart ile ilgili ?? carsamba almıs olucam..

Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Cvp kart ile ilgili ?? carsamba almıs olucam..
    Kardeşim sen nasıl bi ödeme yapcksn anlamadımki?kredi kartın nedir?nakit para verckmsn?

Motosikleti
    dedm ya zıraat ama maxımum yazıo ustunde 3000 tl lmtlı 1500 pesn kalanı taksıt

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)