Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Liste fiyatından daha aşağa inmiyorlarmı ki hiç?
2150 ve 2800 de "700TL" sabit miymiş faiz? Pek aklım almadı
Eğer sabitse 700 ün altına kaç TL de, nekadar düşüyormuş? Bence fazi çok fazla, yanlışın olmasın 3 te 1 faiz mi olur ya ?
"Bayramda 5000 TL ihtiyaç kredisi çok çok düşük faizlerle, dosya defter parası da yok gibi şeyler vardı mesela!"
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
yok o faız ybr de 24 ay yarn hondala goruscm havadan 700 vercm ona mıslen+ekıpman alrm cb sormadm
yok ıste ybr de 700 var ddm heralde cb de aynıdır.sormadm yanı 12 aya faız varmı kı eskıden yoktu.?
ya varda ıste ya honda veya yamaha o yuzdn yarn konusuruz 700 tl cok zaten
Az önce 200. km'ye bastık evlatla.Kendi çobanlığım dışında hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadık.O da şöyle oldu,arkadaş selenin üzerindeki poşedi 'çıkar olum şunu böyle daha iyi' diyerek çıkardı.Bende 'saklayayım belki yine takarım(?)' diye selenin altına koydum.Motoru sürmeye başladım ki o da ne,gaz yemiyor.1-2 denedım yine yok.Dedim böyle olmayacak Duran kardeşlere götüreyim.Götürdüm usta seleyi kaldırdı.Dur abi poşedi alayım ordan dedim aldım.Usta dedi çalıştır gaz ver.Dediğini yaptım.Anaa gaz yememe sıkıntısı yok.Meğersem selenin altında hava filtresi varmış,poşedi de tam ağzına koymuşum.
Birkaç fotorafını atayım evladın
Uploaded with ImageShack.us
güzel anı olmuş, ilerde gülersin böyle ufak anılara.
Bende, eriyip heryere yapışmış falan deiceksin sandım, iyi yine ufak atlatmışsın geçmişolsun
Yayla gibi garajın var, kullanmazsın bence
O tür ufak şeyler içinde sele altındaki kapaklı kısım yada sol kapaktada var ufak bi göz ama yinede nolur nolmaz!
Yağmurlar başlayıncada kurtarmaz ki o, bi branda gezdirirsin zaten çantanda
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Bana da iyi güldüler
O garaj değil,apartmanın bodrumu,o yönden şanslıyım
O gözler el kadar hocam,ben çözümü ceketin cepleri ve sırt çantasında buldum.
Yağmurda kullanmayı düşünmüyorum,endişeleniyorum çünkü.Kenda diye bir lastik var üzerinde,ismi cismi belli değil,kuru asfaltta bile yatırmaya tırsıyorum.Sağlam lastik için de şimdilik durumum yok,o yüzden tehlikeye de gerek yok
Korkarak yaşayamazsın!
bugun gelır ıns sıyah-kırmızı var dme depoda kırmızı serıtlı gordum ben?
Yol Tutuş için lastik EN ÖNEMLİ ETKEN...sorumluluk almamak ve tavsiye niteliği taşımamak kaydıyla sadece birşey söyleyeceğim BENCE (altını çiziyorum bu benim şahsi fikrim olup tavsiye vs değildir ,hiçbir sorumluluk kabul etmem) lastiklerin yol tutuşu KURU ZEMİNDE fena değil... NOT:motorum 4500 km civarında motosiklet tecrübem de 4500 km civarı
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
ybr 12 ye 350 koyuyor bugun arcm konuscm ıste. Ama cb de guzel 2 mtrdada pısman olmam.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)