"0" km iken 1 lt oluyor depoda, 12 de sen almışsın depo full olmuş. 200 km de 8 litre yakıt sığdırmak bana hiç normal gelmedi
4 litre yaktırtmak rodajda dahi olsa imkansız bence Ati :/ Göstergeye güvenme diycem fakat km ve litre vermişsin bence tuhaf bi durum var,
200 den önce sıfırlamış falan olabilirmisin acaba
2. gün çantayı topladım yaklaşık 10-15 kg ve arkadaşım 70-75 kg, Bursaya yola çıktım, Gebze de feribotta gösterge kırmızı çizgiyi ortaladı, tam üstündeydi.
Devam ettim Bursa girişi Orhangazide bi mola verdim gösterge kırmızı çizginin solundaydı değer vaziyette çizgiye.
Bursa / Yıldırım merkez de gösterge stop ettiğimizde en sola yaslandığı pozisyona geldi ve hala yedeğe geçmedim.
Biyerde kalayım diye bukadar çabama rağmen şehir merkezine kadar gidince, trafikte stop etmesinden korkup benzin almak zorunda kaldım.
Acaba anahtar ana depoyu göstermesine rağmen reserve de kaldı mı diye şüphelenmedim değil fakat depoyu gırtlağa kadar doldurdum 52 TL benzin aldı.
Demem o ki CB göstergesi kırmızı çizgiye değdiğinde, 2 kişiyi İstanbul' dan Bursa' ya ortalama 80km hız ile rahat rahat götürüyor
( Eşantiyon, gidiş dönüş Taksim-Avcılar ve yedek depo! )