25 cc bukadar Dünyaları değiştiriyorsa 150 lik ile işin ne arkadaşım
175 cc al 150 lik bana göre saçma dersin işte ne güzel, böyle böyle gider bu hiç sonu yok
Yakıt şu şukadar bu bukadarmış diye bi üstünlük aramadım hiç, deneyip ediyorsamda acaba motosikletimde yakıt anlamında olumlu bi gelişme var mı diyedir, kendi kendim ile yarışıyorum yani.
Rekorum da 511.4 km 38 TL benzin artçı+20 kg çanta/ şehir içi+şehir dışı karma.
Hiç sevmemiş olmanızı anlarım, tipi de size uygun olmayabilir. Yalnız anlamadığım bunu alacağıma yine gider ikinci el bi CBF alırım demişsin,
e buyur al bişey diyen oldu da, ona kızdın, bizden mi çıkarıyorsun hiçbiey anlamadım bu cümlelerden
" Benim zevkime uygun olmayan bi motosiklet bulayımda, başlığına gireyim de orasına burasına laf sokup çıkayım demişsin resmen bence
"
Daha doğrusu attan inip eşşeğe binmem demişsin : Allah
hak edene Multistrada nasip etsin inşallah,
Ama 25 cc fark ile diğer başlıklara girip motosikletleri bu denli kötüleyebiliyorsanız,
Multistrada ya binmek nasip olsa size ( Allah korusun ! ) forumdaki her başlıkta, sizin motosikletler eşşek, size yutturmuşlar, yakıt makıt sizinkilerin özellikleri hikaye, saçma karar vermişsiniz, hepinizin motoru resmen çaçin ... diye
içinizden ne geliyorsa atıp tutacaksınız!!! Bütün foruma yazık olacak, diğer arkadaşlarımız da insan !
He ozaman haklı da olacaksınız bir nevi Multistrada, 1200 GS... nin yanında CBF forumuna girip aşşağlasanız CBF i, Anlatılmaz yaşanır deseniz
kimse çıkıp bişey de diyemez, hayırlı olsun kardeşim git başlığında yaz burda işin ne deler sadece!
Geçen iki kurye abimize denk geldim bu kaçıncı motosikletim saymadım desem inanırmısın dedi CB almış, ona da yutturmuşlar ozaman
Bir deponun önünde 8-10 tane gördüm, hergün caddelerde sayısı hızla artıyor, ufak işletmeler peynir ekmek gibi alır oldu, renk bulamıyor insanlar, herkese yutturdular, bi size yutturamamışlar
Helal Olsun
2. el CBF alırım demişsiniz, Allah razı olsun demişsiniz, siz sağolun ama sizdeki bu "25 cc ilahtır mantığı" son bulmadığı sürece 2. el CBF alırken yine bizim kulaklarımızı çınlatacak, başlığımıza girip ateş püskürteceksiniz, sizin yüzünüzden pahalı CBF... diyecekmişsiniz gibi geliyor bana, inşallah yanılıyorumdur.
Her fikire saygı duyarım ama "doğru bilgi, doğru yer, doğru zaman" diye birşey var! Burası da bu CBF 25 cc daha büyük, yakıtı fazla ama diğerlerinin bilgisi hikaye, tipi güzel resmen at gibi, diğerleri yalan dolan... yazmak için doğru başlık değil, yanlış yere yazmışsınız
Herşeye rağmen, size bir istek parça armağanım olsun,
Abluka - Eleştir ! Ama Üslubu Geliştir
http://www.youtube.com/watch?feature...Rbt53HK8#t=31s