Kask tamamen kapalı olsa, güvenlik açısından daha çok tavsiye ediliyor, zaten araştırmışsındır buna göre açılabilir tercih etmişsindir
Eldiven: yazlık eldivenlerin en kralı bile parmak aralarından ordan burdan yırtılmaya başlar kısa bi süre sonra, bende 90 TL gibi bi para bayılmıştım bir daha yazlık alırsam 30-35 TL fazla vermem
Branda : Sirkeciye gittim 15 TL aldım, sende bu tür biyerde bulabilirdin kolaylıkla aslında,
Ayakkabı koruma pedi ilk kez gördüm çok beğendim
Teşekkürler bunun için, benim esas sıkıntım, ben bilekli bot ile kullanıyorum, bileklerimi saran botumun üstteki metal klipsleri motor bloğunu çiziyor :/ :/
bunun içinde o çizen klipsin üstüne deri parça yapıştırdım ama olan oladu zaten :/
Ceket çok güzel ama omuzlar hariç havalandırma yok gibi, çok sıcak olmazmı bukadarıda en azından göğüs, koltukaltı falanda açılabilir olsaydı :/
Boyun koruma, güvenliğin yanında kışın hava girişinide engeller kask altından
mis gibi olur
Diz koruma olarak Zandona önerebilirim, profesyonel koruma üreticisidir. 3260 dizliğini kullanıyorum, hareket etmek çok rahat çok konforlu koşabilirsin bile rahatlıkla mafsalları sorunsuz.
Bi uyarı: Aldığın her dizlik depoyu çiziyormuş, ki bende bunu heryerde okudum. Depoya (dizliğe denk gelen yere) bişeyler yapıştıranlar var. Bende bu tür bi işlemi dizliğe yaptım. Deri bi parça yapıştırdım.
Ama ne demek istediklerini anladım o deri parça olmasa kesin çizilecekti, bi çaresi olmayacaktı yani, pasta cila da fayda etmeyebilir derecede çizilen bi sürü arkadaşımız var,
dizliğe veya depoya bişey uygulamadan kullanma bence hiç !
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------
Uyguladığım deri parçaları şu şekilde kesip yapıştırdım dizliğe, hiçbi şikayetim yok şuan için çizilme v.s
http://a1208.hizliresim.com/10/5/bhywn.jpg