yaza doğru windy s 150 almayı düşünüyodum....bir iki ay bekler 500 daha koyar HONDA alırım
Bu model çinli motosikletlere de yaramıycak bak görün cb 125 in fiyatı 3500 de kalırsa çinliler indirim yapmak zorunda kalcak ....
yaza doğru windy s 150 almayı düşünüyodum....bir iki ay bekler 500 daha koyar HONDA alırım
Bu model çinli motosikletlere de yaramıycak bak görün cb 125 in fiyatı 3500 de kalırsa çinliler indirim yapmak zorunda kalcak ....
10.14 hp gayet iyi.ybr esd ler 2012 9-10 hp gibi bişeydi sanırım.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Tamamdır metehan abi sonuna kadar biriktiriyorum paramı,geç olsun temizolsun benm olsun...
düşüncen windy s ise kesinlikle biraz daha ekle cb 125 al
alırkende kullanırkende en önemlisi satarkende zarar etmezsin.
3000 lira verip kanuni alırsın 1 sene sonra 1500 e satamazsın.
bu sınıfta motosiklet düşünen ve bütçesi daha iyisine elvermeyen birisi için kesinlikle alınabilir bir model.
ybrden altta kalır hiçbir yanını göremiyorum. tork degerini bilmiyorum fakat onunda ybrden daha iyi oldugunu tahmin ediyorum.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Nerden çıkarıyosunuz hondanın bu fiyatta ısrar ediceğini ve bunun tanıtım fiyatı olmadığını. yani böyle kesin yetkili bir kaynaktan bilgi yoksa?
Toplum olarak balık hafızamızı biraz geriye götürürsek aynı aşırı rekabetçi fiyatla piyasaya girip yollarda görülmeye başlar başlamaz YBr ile fiyatının eşitlendiğini hatırlarız cbf150 nin de.
Yani yine aynı film vizyonda. Elini çabuk tutanlar sadece bu piyasa altı fiyattan alıcaklar. Adamlar bizdeki koyun zihniyetini çözmüş olacakki motorun piyasaya çıkar çıkmaz birilerinin altında görenler motor tuttu deyip ardından alıyor.
Adamlar YBR den 600 tl ucuza piyasaya sokup YBR yi bitirdi abi bu motor dedirtip! ondan sonrada devir sayacı bile olmayan motorun fiyatını YBR ile şıkır şıkır Apache 2011 RTR150 ile eşitlicekler.
Ayıptır yahu diğer Modellerin fotoğfafları nerde... İçimiz daraldı cub tı commuterdi
Nerde 1440 cc 210 hp Hayabusa katili zzr 1400
Nerde FZ8
Nerde NCX 700
Nerde Ducati'ler Triump'lar KTM ler BMW'ler !!!
kürşat bey 11nci sayfada eklediğiniz wave fotoları yeni kasa olan wavelermi acep..
bakma güzelim,atla gezelim
gayetşık güzel motor.ancak metehan üstüne oturmuş bir fotoda.hangi konudaki resim bilmiyorum.ancak söyle bir duurm var.boyum 1.96 kilom 105.acaba bana nasıl olur ? metehan ? yorumunu alayım.açıkcası sende kalıplısın.sana bile küçük gelmiş gibi.. :(
işte buna dokunma !!!
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
anladım..farı yuvarlak olsaymış daha güzel olurmuş sanki.boyle hiç güzel deil bence.bakalım.ne zaman gelecek.alan arkadaşlar ne yorum yapacak..maddi açıdan durum olsa hemen alıcam ama işte..mondialden sonra uçak gibi gelecek bana..
saygılar..
işte buna dokunma !!!
Fiyat güzel, umarım motor da güzeldir, titreşim falan yoktur.
titresim yok, ucuz olsun diye onu da koymamislar
Titreşim olduğunu sanmıyorum..
Piyasa tutsun diye verilen bir fiyat..Eğer tutarsa cbf 150 biter
Kronik sorunlarda çıkmazsa cbf 150 nin pabuç dama atılır..Bende pcx 125 e kafayı taktım..
bakalım hayırlısı
beni gıdıklayıp duruyor..
Bakalım çok scooter sürme taraftarı değilim ama 10 yıldır bıktım manuel vitesten..
Artık zoruma gidiyor vites değiştirmek.. Özelliklerinide görünce pcx in; biraz o tarafa kayar gibi oldum ama kısmet..
Şuan için değiştirme fikrim yok, benim motor daha yeni 1 yaşını doldurdu..
PCX i tavsiye ederim, şehir efendisi
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)