honda hondadır. Kalite kalitedir. 10 yıldır 96 model titan biniyorum daha çook ybr eskitir.
honda hondadır. Kalite kalitedir. 10 yıldır 96 model titan biniyorum daha çook ybr eskitir.
motorun beyaz versıyonu burda devır saatıde koymamıslar..
http://www.youtube.com/watch?v=vvNfe...eature=related
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ilk resimdeki uzay kafa mete mi?
bu, motor olsa ne olur?
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
cbr125ler nerede hocam bir koyar mısın fotoğraflarını çok merak ediyorum
Pıff Diyesim Geldi Nedir Bu Hondanın Yamahanın Fiyat Politikası hiç Anlama Şimdi bunu 3550 ye satıyor seneye Devir Saati gelir 4.000 tl olur Ybr den Farkı Ne Kaldı Ozaman :S
Hele O vergiler allah Düşam başına vermesin 1 milyar fiyat ekleniyor Allah Yönelenlerimizi Başına versin KDV ÖTV GÜMRÜK GİRİŞ VB şeyleri
Sado
seni VIP davetiyelerimle döverim ülenn pis halk...
rapidshacker dostum cbr125 lerde bi yenilik yok onları çekmedim...
rapid yeni kasalarla alakalı fotolar var buradan bakabilirsin...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...rli-olsun.html
....
Evet sanırım BEYAZ yok...Kırmızı-Siyah... Yahu bari grisi falan olsaydı...Kafa yuvarlak far değil. :( Fiyat iyi... Fuar fiyatı değildir inşallah bayide de aynıdır.. Hiç olmazsa km sayacı koymuşlar.. Kullanırken o E harfinin hakkını verecek motordur diye ümit edicez artık... En yakın bayi-servis Tekirdağ'da.. Bari Kırklareline bir bayilik verselerdi... Neyse..
eee başka foto yok mu beaa onca marka model gördünüz orlarda )
ne imzası beaaa
Abi cbf devam edecekmiymiş.
slm arkadaşlar ben mehmet antalyadan uzun süredir forumu takip etmeye çalışıyorum siz kullanıcılardan fikir edinmek için bu ay ortasından sonra almayı düşündüğüm marka ve model hakkında aslında fuarı bekliyodum bir ümit düzgün görünüşlü uygun fiyatlı bi motor gelirmi acaba diye ama malesef beğendiğim bişey yok sonuç olarak kararım %90 0 km cbf 150 olucak sanırım (buradaki arkadşlar bilirler honda servisi en yakın alanyada) bu kararı da dün gittiğim doğaner motorda aldım 3 marka arasında (cbf ybr tvs) en rahatı cbf
Bu nedir demicem sonuçta honda honda yaparsa iyisini yapar, bu kadar tipsiz ve boş bir motoru 5 yılda bir yapar cgl faciası 2 diyorum...fiyat uygun diyorum..sakın enjeksiyonlu filan sanmayın kabak gibi sırıtmış karbüratör...o ''E'' ne anlama geliyor acaba....
arkadaşlar honda bu modelle ybr ve tvs yi ezer.
hondanın bu modelinin fiyatı sabit kalacaktır. fakat ybr 4500 e dayanacaktır. hal böyle oluncada benzer özelliklerde bir motosiklete neden fazla ödemek istesin kullanıcılar. ayrıca insanlarda hondaya karşı daha iyi bir bakış açısı var. kim ne derse desin honda türkiyede en iyi işi kıvıran firmadır.
metecigim bunun içine kaç tane beygir sıgdırmışlar. onu ögrendin mi.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
bu motora ne marka yazarsan yaz yakışır
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Sezer aykaç'a katılıyorum.Bu fiyata bu motor tutar.Tasarımıda fena değil bence.
“para verte mejor” / “seni daha iyi görebilmek için...
“para besarte mejor” / “seni daha iyi öpebilmek için”
fazla yok hacı idare et bunlarla...
Hondanın felsefesi zor ulaşılmak...daha heyecan verici...olayın sırrı burda...
hayırlı olsun şimdiden...cbf üzmez...
mal iyi ganga deli satcak benden söylemesi...6 aya kalmaz yollarda göreceğin tek motor olur (İstanbulda) bakma tipine...
evet 3500 den sonrası haram...fiyatı 3550...
%100 katılıyorum ganga sana...
10.14 hp...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)