konu ilk açıldığında gördüğümüz resimlerden çok daha yakışıklı görünüyor. makyaj yerli yerinde olmuş bence hondaya kızıyorduk ama bu son resimler çok fena gelmedi tutulur bu motor. öyle 1970'lerden kalma görünmüyor.
konu ilk açıldığında gördüğümüz resimlerden çok daha yakışıklı görünüyor. makyaj yerli yerinde olmuş bence hondaya kızıyorduk ama bu son resimler çok fena gelmedi tutulur bu motor. öyle 1970'lerden kalma görünmüyor.
keşke şu CB 150 Invicta modelini getirseler çok daha güzel olurdu :(
ne imzası beaaa
yahu guzel olanı getırmezler bu ulkedekı mantalıte bu daha ötesini aramayın yamaha wr 250r ı 15 bın tl ye satmaya calısanlara soruyorum neden bu motoru nınja 250 fıyatına satılmıyor ? cevapları bu motor specıale yakın motormus böle bır cevap olurmu turkıyede olur !!!!!! nınja 250 nın her yerı karenaj beygırı daha guclu daha cok masraflı konforlu motor ama fıyatı 11500 tl sap gıbı kross 15 bın tl el ınsaf edıyorum Allaha havale edıyorum wr 250 cok kalıte cc sıne gore cok gucludur onu bılıyorum ama 11500 tl nerde 15 bın tl nerde karenajı koltugu bılmemnesı olmayan 250cc motor 3500 tl daha pahalı yuh dıyorum, sonra ara cc motor satılmıyor getırmıyoz derler bu satıcılara agzımı bozmaya bile degmez.
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
anaaaaaaaam... bu bloğu nerden hatırlıyorum diyordum....
CBF150 bloğuna çok benzemiyor mu bu ?
Yine mi yağ yakan motor.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
cbf de en azından tip var sorunluda olsa bi çok arkadaşım cbf ye özeniyor doğruda bu yeni model pek tutulmaz gibi geliyor
arkadaşlar bu motor piyasaya dolmaya başlayınca fikirler ve bakış açısı değişecektir eminim. ilk etapta garipsiyor insan mutlaka ama biraz şans vermek gerek derim
Çektiğin fotolar Honda Plazadan galiba hocam...net bilgi dediğine göre gelen modeli direkt ilk bayide gördün...kendini tanıtmadığına risk almak istemediğine göre işi sağlama alıyosun...
Bir detay dikkatimi çekti...motor dediğin gibi bu...sonucta Honda TR keyfine göre her dğeişikliği yapar ybr 125 e benzetir ve piyasaya sürer...amaç bence burada ybryi kırmak..
sana inanmamak gibi bir lüksümüz yok...sonucta benim koyduğum fotolar cbf 125 e nin gogıldaki karşılığı...bakalım ne çıkacak bahtımıza...kısmet diyelim...ama motoru beğendim dersem ayıp olmasın...commuter olacağın böyle uyduruk bişey olursa bana uyar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Son resimlerdeki motor gayet hoş, jantlarının siyah olması ve beyaz renk.... Devir saatinin olmadığı kesin mi ? Bir de fiyat söylediler mi acaba ?
Benim de dikkatimi başka birşey çekti; o yanda duran motor Honda Crosstourer mı acaba ?
http://www.motosiklet.net/medya/id77...er-2012-model/
Ulen fuara 1 hafta kaldı daha motor yok ortalıkta...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
fuar geldi çattı motoru daha yeni görcez valla...
Bu olsa olsa ybr'ye rakip olur cbf'e değil.
Cb 150 Invicta,Mü kem mel !
http://www.youtube.com/watch?v=5Uc3SQ6CZZ4
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Metehan abi,ybr'yi kırmak için yeni modele gerek yok aslında honda anadoluda yok zaten,bayi yok satıcı yok bence bu noktadan kaybediyor,yoksa bayi ağı geniş olsan zaten defalarca tokatlardı ybr'yi,cbfle
Bu Honda'yla Yamaha'nın birbirini taklit etmekten başka bi işi yokmu?
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)