TVS Apache RTR 180 Abs (Türkiye'de Satışı yok)
Reklamlar
-
Buyrun Arkadaşlar Böyle Canımm Bir Makina Ama Malefef Ülkemizde Mevcut Değil :S
Vidolarını İzliyom 150 Ve Üstü Görüyo
Displacement: 177.4cc
Engine: 177.4cc, 4 Stroke
Maximum Power: 17.3 Bhp @ 8500 rpm
Maximum Torque: 15.5 Nm @ 6500 rpm
Gears: 5 Speed
Clutch: Multi Plate Wet Type
Bore: 62.5
Stroke: 57.8
Engine Block Material: Iron Block
Chassis Type: Double Cradle
Cooling Type: Air Cooling
0 to 60: 4.15 sec.
Ve Tanıtım Vido su 3.cü dakikadan Sonra Dikkat Abs Nin Öenmi Ortaya Çıkıyor Devre Dışı Ve Devredeyken
http://www.youtube.com/watch?v=12r0wUBhMF4
Uploaded with ImageShack.us
[IMG=http://img585.imageshack.us/img585/7483/p1050096t.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Reklamlar
-
-
1000 gönlüm olsa bir tanesini vermem:D
-
güzel makina benim duyduğuma göre bunun racing modeli gelecekmiş türkiyeye
-
Racingi Hakkında bi bilgim yok ama ne yani şu alet türkiyeye geleydi 17.3 bg + bide ABS bence gelse fiyatta uygun olsa hani 6.000 tl gibi
Kapışılırdı diye düşünüyom
-
-
gelırse hemen benım apache yı satıp onu alırdım 3.cu apachem işallah gelırse bu model olur 3 sene sonra
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
gelırse hemen benım apache yı satıp onu alırdım 3.cu apachem işallah gelırse bu model olur 3 sene sonra
Sanımıyorum Hocam hondadan özenti heralde güzel ürünleri buraya getirmiyorlar :S
rtr 150 yi kasdetmiyorum o da güzel
-
160 lı ga da razıydık ama 2012 model de aynı olunca mecbur aldım gelmıcek dıye
-
İngilizcesi kuvvetli olan bi arkadaş siteden mail atip öğrense türkiye gelcekmi gelmicek mi videosunu izledim çok etkilendim merak edenler
http://www.youtube.com/watch?v=vIK0lKdUFAM
-
Hemen satar benim mc-xi alırım bir tane yeter ki gelsin türkiyeye.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
-
-
Bence TR ye gelse RTR 180 ABS modeli 7.000 lirayakadar çok süper alıcı bulur rahatlıkla çünkü 177 cc 17.5hp gücü gayet iyi ve ABS li model anında duruyor
Heleki bide 5,5e felan satılsa artık cbf mi ybr mi veya tvs mi diye başlık açılmaz
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
hindistanca konuşmaya başlayınca kapattım.Türkçe getirmiyecez de dedi ama sonunda
o da iyi, en azından ingilizce sövmemiş
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
o da iyi, en azından ingilizce sövmemiş
ben sövdümde kapattıktan sonra.elin hintlileri biniyo nelere biz binemiyoz.Resmini koyduğum o fz 16 lara hintliler 2009 dan beri biniyo aga.gel de sövme
-
benim anlayamadıgım elin hintlisi yamaha-honda ayarında bir motor yapıyor ister kabul et ister etme etiket meraklıları görüse karsı çıkabilir daha da iyi oldugunu düsünüyorum tvs nin bizim koskoca ülkemizde hiç mi bu işten anlayan insan yok niye kaliteli rakiplerine eşdeğer bu ülkeninde motoru bu denen bir motor üretilmiyor kanuni vs geçiniz bizimkiler ucuz mal çok çok yüksek getiri peşinde...
-
Bizimkiler üretir. Üretecek gücü, aklı ve girişimciliği olan çok kişi var. Ama onların yoluna engel sadece bir kaç kişi var.
Devlet büyüklerimiz cep doldurma, boş işler peşinde olduğundan bu adamların önleri hep çıkarcı kişiler tarafından kesiliyor.
Devrim adlı filmi bile izleseniz yeter. Engel sebepleri ne olabilir diye. Çekemiyorlar Türk'ün gücünü, bende olsam çekemem. Az mı salladık Dünyayı
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
fz 16 kesinlikle şekil olarak daha muhteşem tvs de titreşim var
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
-
Arkadaşlar bende tvs Türkiye'ye mail atmştım şu cevabı vermişlerdi:
TVS Destek Hatti tvsturkiye@tvsturkiye.com
9 Mayıs (2 gün önce)
Sayın Altay Gençaslan ,
Gönderdiğiniz e-posta için çok teşekkür ederiz.
Satış planlama ekibimiz yakın zamanda Tvs nin yeni modelleri ile ilgili olarak bir Hindistan ziyareti gerçekleştireceklerdir. Bu ziyaret sonrasında gündemimizde olan modellerler netleşecek ve siz değerli müşteri adaylarımızla paylaşılacaktır.
Araçlarımızla ile ilgili önerilerinizi, isteklerinizi ve şikayetlerinizi gelecekte de her zaman bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.
Saygılarımızla,
TVS Destek Hattı
0 216 572 04 00
herşey olabilir dikkat
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
Videoyu şimdi izledim.. ve bu videodan şu anlaşılıyor ki motosiklette abs hayattır
-
FZ16 neki. Uçak felan mı. Gelse 9 bin olur neye yarar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)